reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Margaritto caly dzien garaczká ja trzymala ponad 39, biedna caly dzien przelezala bo jej sie w glowie krecilo, na chwile apetyt odzyskala w poludnie,zjadla kawalek chlebka, pozniej znowu garaczka i haft naszczescie jeden tylko. dwie drzemki zaliczyla i teraz o 22 zaczelo sie poprawiac bo wolala ze jest glodna ugryzla dwa razy.
Rano myslalam ze wczoraj jej zaszkodzila mandarynka i ze skorka jej sie gdzies tam przykleila dlatego tak wymiotuje ale teraz to nie wiem bo ta garaczka nie spada.
No a jesli chodzi o jogurty to jak w domu je to nie wymiotyje jedynie w przdszkolu, teraz to na glodniaka tam chodzi w przedszkolu nic nie je a i tak potrafii czasem zwymiotowac samá sliná wiec mysle ze sie biedna stresuje nadal tym przedszkolem.
Ciekawe jaka nocka bedzie:confused2:

reklama
wpadłam tylko na chwilkę

Lubiczanka- spełnienia marzeń oraz zdrówka dla Dadzi:-D z okazji urodzin
Margaritto- ok z zewnatrz Twoj domek jak domek:cool:, ale wewnatrz to juz rajsko sama przyznasz, na drugi rok zrobie fotke i wstawie na BB niech inne mamuski ocenia:-);-)
Marta F- oj ciezko wrocic do pracy, ale co tam jeszcze tylko 3 dni i weekend:laugh2:
Anineczko- zdrowka:-)
Kasiuleczka- zdrowka dla Twojego skarba, biedactwo sie tak meczy:-(

Barmanko my tez jezdzimy tam na basen :tak:mamy blizej do droghedy ale nigdy tam nie bylam wiec nawet nie wiem jak jest...
Kasiuleczko zdrowka zycze dla cory Twej

Jutro ze Lenka na kontrol mam nadzieje ze przeszlo i te inhalacje pomogly jej jutro sie dowiemy a jak nie to 90 euro wydalismy na darmo za maszyne ehhh

Spokojnej nocki

Dzień dobry:)
Dzięki za zyczenia dla Dadziuni:)))))))))))))
Wczoraj w domku po 24tej...ech...ale dziś już chyba ostatni dzień:))))
no skoro tyle osób na ten basen bryka to może kiedyś spotkanko tam jakieś urządzimy:))))
Kasiuleczko-jak nocka?Zdrówka Oliwii:)
Aaniu-też odniosłam wrażenie,że coś nienastrojowo Ci ostatnio jakoś:sorry2:
Gastone-już pędzę juz lecę na email:tak::-DJak Maxio?A Dziewczynki?
Anineczko-oby jednak pokręciło,pokręciło i na tym się skończyło:)Dobrze,że się Mati długo nie męczył:tak:
Wiesieńko-koniecznie pstrykaj foteczki!!!zwłaszcza jeśli właściciel sam się chwalić nie chce;-)
Marta-no i dobrze,że wyprawa udana-miłej pracy:-)
Tichonek-szczerze Ci powiem,że im więcej masz do wyboru wózków tym ciężej jest podjąć decyzję:sorry2:No a Mateuszek wyciąga się-a jakże...Już z niemowlęcia w okres "oseska"wchodzi:)))
Barmanko-my na basenie nie jadamy...No chybaże jest tak fajnie,że cały dzień mozna spędzić:)Np.taki jak w Sopocie:)
Ewelcia-a gdzie Cię wcieło?
Margaritta-jak Nikusia po powrocie do"szkoły"?Żadnych oporów?Pewnie stęskniła się do kolegów i zabawek:)Miłego dnia Wam, Panie

Lubiczanko jestem jestesm:-)...juz mlody dzis daje mi popalic...zaraz go ubiore i na dwro wyprowadze:sorry2:za dluho w domu siedzi i nudzi mu sie ....

witam
nocka fatalna chyba tylko 3 godziny spalysmy.garaczka wogole nie spada utrzymuje sie ponad 39, gdy mloda sie napije nawet dwa lyki zaraz to zwraca a przy tym ma takie torsje jakby miala zaraz zoladek wypluc:shocked2:. dzwonilam do lekarza idziemy na 11,30.

Bry:-)
Barmanko skoro nie doczytałaś...Nie zmieniam wózka,potrzebuję drugi:

Dzięki dziewczynki,ale ja chcę parasolkę:tak:Mamy malutki bagażnik i muszę mieć wózek,który zajmuje po złożeniu jak najmniej miejsca:sorry:Nasz X-Lander jest świetny,wygodny dla Matta,mnie się nim też ekstra jeździ ale zajmuje dużo miejsca więc potrzebuję coś mniejszego.Nie zamierzam na razie X-Landera sprzedawać,będę miała dwa wózki przez jakiś czas,więc na spacery dłuższe Matt ma wygodny wózio a teraz szukam jednak parasolki,żeby np.na zakupy pojechać,wrzucić go do bagażnika i nie martwić się,że może proszek się nie zmieści,może ta torba z zakupami,może tamta:sorry:Najbardziej się ku Maclarenowi skłaniam,ale chcialąbym go na żywo zobaczyć,przymierzyć a w naszym Mothercare nie ma na ten moment:angry:Ten Conneco Diablo jest też śliczny,ale gdzie go mogę dostać?
Kasiuleczko faktycznie nieciekawie:sorry2:Zdróweczka:tak:
Anineczko dla Cię również:tak:
Sorki,ale nie mam czasu:sorry: Musze nas trochę ogarnąc,małęgo na drzemę położyc bo potem wybywamy do figloraju bo już korby z Radkiem w domu dostaję:sorry:

się♥ nawkurzałam-grrrrr...od rana(jak mi to serducho wyskoczyło???)net mi faksuje:/juz myślałam,że tego pierwszego posta wcięło,ale cud-jest:)
Ewelcia-zbój mały musi mieć gdzie energię wykorzystać!Byliście na dworze?U nas pogoda mało sprzyjająca:/
Tichonek-i co?Jest jakiś faworyt?
Kasiuleczko-no straszne to jest...Niby trzeba dawać dużo do picia-a co zrobic jak i po tym dziecko haftuje:(((Współczuje:(
AsieńkoR-a co Ty ostatnimi czasy tak"szalejesz?"-jak net?Poprawil sie?

reklama
Do góry