kasiuleczka25
Fanka BB :)
Margaritto caly dzien garaczká ja trzymala ponad 39, biedna caly dzien przelezala bo jej sie w glowie krecilo, na chwile apetyt odzyskala w poludnie,zjadla kawalek chlebka, pozniej znowu garaczka i haft naszczescie jeden tylko. dwie drzemki zaliczyla i teraz o 22 zaczelo sie poprawiac bo wolala ze jest glodna ugryzla dwa razy.
Rano myslalam ze wczoraj jej zaszkodzila mandarynka i ze skorka jej sie gdzies tam przykleila dlatego tak wymiotuje ale teraz to nie wiem bo ta garaczka nie spada.
No a jesli chodzi o jogurty to jak w domu je to nie wymiotyje jedynie w przdszkolu, teraz to na glodniaka tam chodzi w przedszkolu nic nie je a i tak potrafii czasem zwymiotowac samá sliná wiec mysle ze sie biedna stresuje nadal tym przedszkolem.
Ciekawe jaka nocka bedzie
Rano myslalam ze wczoraj jej zaszkodzila mandarynka i ze skorka jej sie gdzies tam przykleila dlatego tak wymiotuje ale teraz to nie wiem bo ta garaczka nie spada.
No a jesli chodzi o jogurty to jak w domu je to nie wymiotyje jedynie w przdszkolu, teraz to na glodniaka tam chodzi w przedszkolu nic nie je a i tak potrafii czasem zwymiotowac samá sliná wiec mysle ze sie biedna stresuje nadal tym przedszkolem.
Ciekawe jaka nocka bedzie