reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Wrzucałam link do niego:tak:Też się nad nim zastanawiałam:tak:Tylko te kółka mi się niezbyt widzą:sorry:
Ten Maclaren też mi się podoba i jest w promocji ( to chyba taki typ jak ma Barmanka?:confused:): Maclaren Quest Sport - Coffee / Deep Blue ale do tego jeszcze pokrowiec na nóżki 45E:szok::confused2:A w sumie sprzedawca ma showroom w okolicach Dublina,może bym się przejechała z P w weekend i obejrzała co tam mają,tylko najpierw trza by zadzwonic i spytac bo nie wszystko co na stronie mają w sklepie:sorry:

anineczko , gastone zdrówka dla chłopaków
lubiczanko 100 lat dla solenizantki :-)
kasiuleczko zdrówka dla Olivci
asienkar współczuję problemów z odpieluchowaniem... mam nadzieję że kolejna próba będzie pomyślna :-)
ja sie ciesze ze u mn i poszło tak szybko i juz nie pamietam kiedy Vi nosiła pampersy:tak:
tichonku powodzenia w wyborze wózka
a dla Igorka Gliwii całuski oby z przepukliną vszybko sie uporali

Lubiczanka, proszę National Aquatic Centre
my tam jeździmy, zaplecze łazienkowe i szatnia ok, trochę tylko cienko z barem gdybyś chciała się pożywić po pływaniu, w sumie frytki jakieś są, ryba pewnie też będzie, ale generalnie noting speszajl..
Dzieci do 3 lat mają wejście za free.
Wszystkiego najlepszego dla Dadziuni.

Marta, świetny avatarek :tak:

Tichonku, tak dokładnie taki mamy wózek, tylko czerwony.
Ja pokrowca na nóżki nie mam, bo wózek zmieniałam jak Marcel skończył roczek więc pokrowiec nie był mi potrzebny (awaryjnie używaliśmy kocyka).
A nie doczytałam, dlaczego tak szybko zmieniasz wózek na parasolkę?

barmanko toż to rzut beretem ode mła ten Aqua- no dobra dwoma beretami. Martyna spędziła tam dokładnie wczoraj ładnych pare godzin ;-)

kasiuleczko jak Olivka dziś? biedna ta Twoja córcia- się nawymiotuje.. jak nie po jogurtach to przez jakiś wirus i o :sorry: zdrówka dla niej

Marta nie trza było jezdzić gdzieś - no chyba,ze trza bylo :confused2::-D

anineczko
- jak synuś ten pochorowany? nie wzięło najmłodszego? jak autko? rundka zaliczona?

w końcu dziś moje zajęcia na Fitnessie były- po taaaakiej przerwie to az sie chcialo iśc - ale nie forsowałam się, bo jutro musze zyc :-D

reklama
Lubiczanko przekaż synowej Najlepsze Życzonka z Okazji Urodzin. :tak:
A resztę osobiście przekażę ;-)

Coś i mnie złapało.Jeździ mi w żołądku,czyści :eek:
A Matt od wczoraj nie powtórzył wymiotowanek,nawet kupka dziś znośna była.Tak więc zgupłam,no ale mnie teraz kręci czyli coś jest na rzeczy.
A powiem Wam,że szwy+biegunka to doznania nieziemsko nieziemskie :confused2::confused2:

Autko odpalone,jechane było,a jak.Nooo diesel to to i takie mięciutkie i takie miłe doznania.Się śmiałam bo tylko muza na cały regulator + zimny łokiec i wiocha jak ta lala,z tym mi się kojarzy ten mój pasiak.
Szkoda tylko,że trzech świadków siedzi na tylnej kanapie,tak to bym wyrwała jakiegoś koksa :-D:-D

W pierwszą podróż się wybrałam chyba przed wczoraj,ale było już cimno i się trochę peniałam.Zwłaszcza po tym jak mi zgasł gdy wyjeżdżałam z podporządkowanej,za mało gazu dodałam :zawstydzona/y:
No ale dziś już było o niebo lepiej :rofl2:

idę się napic miętówki,tzn.herbatki miętowej ;-)

Do góry