reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Lubiczanka, rajuśku obym jutro nie zapomniała włożyć szampana do lodówki bo lipa będzie :dry:

Aniaa, a bo na takie smutki shoping nie pomaga :nerd: przynajmniej ja tak mam...
Poprawy nastroju życzę.
p.s. kiedy nas w końcu nawiedzicie? Wiesz że my niebawem do Pl jedziemy i cooo?:oo:

Ewelcia, bezwstydnico Ty! :-p:-D bitej śmietany Ci się zachciewa :cool2::-p

Kasiuleczka,wiesz co....podam Ci mój numer Bank Of Ireland, jak nie możesz na tamten nr przelać kaski, to przelej na mój :-D:-D

reklama
Ewelcia poprawy nastroju zycze tez z checia bym posiedziala w domowym zaciszu ale zaprosznie dostalismy akurat juto kolega robi urodziny 30 takze zabawa 2w 1 ale szczerze powiem ze jakos nie mam humoru
Barmanko wiem wiem kochana juz tyle razy nas zapraszala odwiedzimy Was musze luknac kiedy J ma wolny weekend a dwa kiedy dokladnie wybieracie sie do Polski?jesli pisalas to przepraszam

Wlasnie rozmawialam Gliwa leza w szpitalu nawet nie wiem czy pisalam o tym :confused: Prosila aby Was serdecznie
pozdrowic
Kasiuleczko ja nie pomoge

Aniaa dostałam wiadomości,dzięki:tak:Tego drugiego numeru wcale nie miałam:zawstydzona/y:O której wybywacie jutro na imprezę bo P chce koniecznie jutro oddac Wam dekoder,tylko wpadnie,odda i wypadnie,nie będzie doopy zawracał...Powiedział,że nie może z długami w Nowy Rok wchodzic:-DA w ogóle to u nas też macie zaległą wizytę,o Margaricie nie wspomnę:wściekła/y:
A co się dzieje z Igorkiem?:szok:

Ania, jedziemy 15-tego. Więc zapraszamy w Nowy Rok, poniedziałkowego Banka, albo 8-go stycznia. W reszte jak wiesz Mario pracuje wieczorami, więc ewentualnie koło południa byśmy się mogli umówić.
Trzymam kciukaski za Igorka...

Kasiuleczka, nie ukrywam że ja również jestem noga z robienia przelewów w tutejszych bankach.. Najlepiej mi idzie z Multibankiem i z Allegro:)

Tichonku jak to wpadnie wypadnie nie nie Kochana jutro tak latwo nie bedzie :-Dskoro Twoj P ma wolne to przyjedzcie razem J co prawda do pracy jedzie ale 13-14 bedzie a Was tez nawiedzimy nie martw sie tylko musze jakis grafik rozpisac :-D
Kasiuleczko Tichonku otoz Igorek ma zapalenia oskrzeli z tego co wiem to najpierw lezeli na izolatce bo mial biegunke ale dzis jak rozmawialam z Gliwa to sa na normalnej sali,ma zwiekszona dawke antybiotyku i jest pokuty Gliiwa mowila ze nie mogli mu krwi pobrac z raczki szkoda mi malucha jak nie wiem
A co do do kolezanki mamy to sie dowiedziala ze jej mama ma nowotwora nerki...

Ania, jedziemy 15-tego. Więc zapraszamy w Nowy Rok, poniedziałkowego Banka, albo 8-go stycznia. W reszte jak wiesz Mario pracuje wieczorami, więc ewentualnie koło południa byśmy się mogli umówić.
Trzymam kciukaski za Igorka...

Moj w Nowy Rok pracuje :wściekła/y:pierwsza zmiane ma wiec nie wiem czy mu sie bedzie chcialo po pracy gnac ale zerknelam w magiczny kalendarz i 4-5 ma wolne wiec moze wtedy oczywscie jesli Wam pasuje
Kasiuleczka ja tez jestem noga z przelewami najlepiej to mi ida przelewy jak cos kupuje na allegro

4-ty odpada - ja pracuję.
5-ty może być.
A co z niedzielą 8-go?

A w ogóle to teraz się kapnęłam że pójdę do pracy jeszcze 2 (słownie: dwa) dni i mam 3 tygodnie bykowego :)))))))))))))))))))))))))

Witam.
Ania dzieki za cynk ale do tkmaxa nie dotarlam:-(
Biedny Igorek...

Vikamcia trzeba bylo zaczepiac :-D

Dzis zaliczylam u nas pennego i mile rozczarowanie.Kupilam sporo ladnych rzeczy.U nas tak smiesznie przeceniaja rzeczy ktorych nie bylo do kupienia.Wyciagaja gdzies z lamusa.
I kupilam fajne poncha dziewczynkom przrcenione o polowe.A juz wczoraj w Limericku mialam je kupic , ale tam nie byly przecenione.Zaoszczedzilam hihi

Ania widze ze sie za fotografie wzielas?

reklama
4-ty odpada - ja pracuję.
5-ty może być.
A co z niedzielą 8-go?

A w ogóle to teraz się kapnęłam że pójdę do pracy jeszcze 2 (słownie: dwa) dni i mam 3 tygodnie bykowego :)))))))))))))))))))))))))

8 J pracuje na druga zmiane:wściekła/y:
to sie wybyczysz :-D

Witam.
Ania dzieki za cynk ale do tkmaxa nie dotarlam:-(
Biedny Igorek...

Vikamcia trzeba bylo zaczepiac :-D

Dzis zaliczylam u nas pennego i mile rozczarowanie.Kupilam sporo ladnych rzeczy.U nas tak smiesznie przeceniaja rzeczy ktorych nie bylo do kupienia.Wyciagaja gdzies z lamusa.
I kupilam fajne poncha dziewczynkom przrcenione o polowe.A juz wczoraj w Limericku mialam je kupic , ale tam nie byly przecenione.Zaoszczedzilam hihi

Ania widze ze sie za fotografie wzielas?
To zakupy udane super ja juz nie pamietam kiedy bylam w pennym jakos nie podrodze mam
A co do fotografii tak wzielam sie chcialam kiedys za to sie wziasc ale odwagi nie mialam a teraz postawilam wszystko na jedna karte :tak:A Ty co?tez przeciez sie bawisz czy nie?

Do góry