reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Aaniu-tak jak mówisz:)
Barmanko-to moje też gdzieś musze wysłać,bo energia rozpiera-całą czwórkę:baffled:no taka maszynka to taaak-"samo się robi";)w dodatku błyskawicznie myje:)

reklama
Helloooo!:-) Ja za to jak nigdy po wyprzedażach nie łaziłam tak w tym roku latam jak szalona:-DP i Radek mają mnie już dośc:zawstydzona/y::-DI u nas w pawilonach i w Północnej byliśmy,wczoraj Ikea,dziś Blanch (tak Margaritta ludzi jak mrówków:-D)Mam kurtkę z Debanhamsa Chocolate faux fur hood padded coat - Coats - Coats & jackets - Women - ,sweter i coś ala kiecka z New Looka,inny sweter i rękawiczki z szalikiem (nie pamiętam skąd:eek::-D),Radek dwie pary adidasów przyrobił:-)Ale jeszcze mam niedosyt:dry::-DTzn.adidasków szukam i jakiejś bluzeczki jeszcze:sorry2:
No i chcemy Mattowi spacerówkę kupic typu parasolka więc szukam i się nie mogę zdecydowac:baffled:
Pewnie niektóre z Was widziały na wątku socjlanym,że dokładnie w wigilię dostaliśmy FIS-a z całym wyrównaniem
za 24 tygodnie:-):-)
:-)Ale prezent na święta:-):-)
Anineczko
to te Irlandki jakieś takie "rozmemlane" chyba biorą te przeciwbólowe:-DJa też nic a nic nie brałam:no:Ba,Margaritta widziała,że jak tylko ona wpadła w odwiedziny (a była pierwsza;-))zostawiłam ja z Mattem i poleciałam się kąpac:tak:I w ogóle zaraz po porodzie pytałam kiedy mogę do domu iśc:-pI tak jak Ty wyszłam na drugi dzień po,na co mam leżec w szpitalu?:confused:Dużo przyjemniej i szybciej się w domu dochodzi do siebie:tak::-)
Aniaa pisałam Ci życzenia świąteczne a wczoraj przyszedł raport,że nie dostarczono:dry:Pewnie już nie używasz tego numeru:sorry2:Ile sesyjka u Ciebie?:rolleyes:
Wiesienko
i ja już dopatrzyłam linka u Ciebie.Widziałam krótki reportaż o tej dziewczynce w jakichś wiadomościach,straszne co ich spotkało:-(Jej mama tak płakała,że wolałaby aby ją Bóg doświadczył a nie taką kruszynkę:-(Będę i dziś oglądac:tak:
Lecę dzieci kąpac...

Ostatnia edycja:
Hejo
Widze też zakupowo u Was, ja też sobie kupiłam kilka ciuchów.
Lubiczanko roboty ułatwiają życie:) Już sie nie moge doczekać mojego:))
Anieczko good women, super że sobie radzisz:)
Dobranoc

Nooo to krew mnie zalewa jak czytam ze wam sie udalo fajne zakupki zrobi.
Ja to jakiegos pecha mam.Wybieram sie raz na ruski rok na caly dzien i lipa.Kupilam dzis az 4 bluzki dla dziewczyn.No wooow:-( A bylam wszedzie.Duzo ciuchow na wiek od 0 do 12 miesiecy i dla chlopcow i dla dziewczynek.
Ale dla moich nedza!!! Jak juz cos bylo to jedna sztuka!Sobie nic bo nawet nie szukalam.
Ale tak strasznie nie lubie zakupow ( a uwielbialam) ze dzis stwierdzilam nigdy wiecej.
Ja jestem zdecydowanie internetowa.Tyle fajnych rzeczy udalo mi sie kupic i na tym poprzestane.Siedze w ciepelku klikam,szukam,wyszukuje i sprawia mi to radosc:-)Poza tym moje dziewczyny zdecydowanie nie lubia sklepow, Max tragedia.Ciagle jeczy ze go nogi bola.Zadna przyjemnosc:-(

Tichonku podziel sie ze mna tym Fisem:-p...ja bylam w niedziele,ale tez nic nie upolowalam,jedynie tylko taka jakby tunikie w next i tyle/...

Anineczko nieurabiaj sie tak...super zemaluch grzeczny...moze was w przyszlym tyg nawiedzimy,skoro Twoj mezowy do 9stycznia ma urlop...w niedziele nie damy rady niestety...ale moze w poniedzialek sie wprosimy:-p:-p:-p :-p jutro bede wiedziala kiedy mam wolne;-)

Czeeeeść:)
Wyobraźcie sobie wstałam....10minut temu:-D:-):tak:J po 6tej wziął dwa Maluchy ,zamknął drzwi i...obudził mnie śniadankiem podanym do łóżka:)))))Ale tak to ja mogę żyć;)))
Kamcia-no właśnie wiem-zaczynając na placuszkach np. po surówy,ciacha i kremy:)))
Ewelciu-jak to kiedy Ty masz wolne???
Tichonek-wow-to baaardzo przyjemny prezent od państwa dostaliście:)super,że sie w końcu doczekaliście:)
Madbebe-jak znajdziesz chwilkę to napisz jak Ci się mieszka:)
Gastone-żartujesz?w "naszym"pennym były przepiękne komplety na 12-18mies...nawet ze dwa(niestety różne,bo chętnie bym się podzieliła)kupiłam-i tak zapakowane poczekają sobie troszkę...ale jak się wyrwę nastepnym razem i coś wylookam,to może zadzwonię do Ciebie ,opiszę i kupię jeśli wyrazisz taką chęć:))))i tak pewnie za niedługo się zobaczymy;)
No pełznę-po takim długim leżakowaniu leń ogarnia;)Miłego dnia Wam

Lubiczanka ja kupuje na 18-24 i 2-3 latka.W zeszlym roku nakupowalam na 12-18 wiec mam.
.Ale sie mna nie przejmuj :-D Bede zagladac do naszego penego bo oni teraz beda ciagle cos wyciagac.
Wiec sie cos uzbiera.

A wogole dzien dobry.Na zakupy chyba dzis jakies pojade zywieniowe (blee)
Trzeba cus kupic bo pusto.Pierwszy raz nie zostaly mi tony zarcia.Mialam akurat:-)

Lubiczanko a no wolne...:-pkochana chodzilo mi o Nille,bo jak mam ja od 13:30 do 16:30,albo jak dwa dni temu do 18:30 to mam rozwalony caly dzien:cool2:...

ja mam chetke na zakupy,ale samotne...tylko dzis to nie wchodzi w gre,znow mam dwoje dzieci,chociaz m w domu,moglby z nimi siedziec,ale on zwariuje:cool2::-D

milego dzionka zycze

reklama
Ech Ewelcia ja tez mam chetke:-(

Vikamcia Limerick nie az tak dalekoooo.Ja tez jezdze raz na ruski rok :-D
W Ennis kicha, pewnie sama wiesz :D

Do góry