reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
witam
ale Wam dobrze z tymi zakupami ja to dopiero pojde jak padac przestanie.
gastone a ja zrobilam malo a i tak dzis salatke wytrzasnelam i karpia. W wigile mi sledx zaszkodzil( a zjadlam doslownie 3 male kesiki) i od tej pory jem malutko chyba mniej niz Oliva bo jak zjem wiecej to zaraz zalodek mnie dusi i gardlo pali. ha ha dziwne ze od slodyczy tego nie mam:-D

Hejoo,
z młodym dziś na kulkach byliśmy. Płakał jak wychodziliśmy, bo nie chciał do domu wracać :baffled::-D Jutro może na zamki dmuchane pojedziemy:tak:
Na Nowy Rok zrobiłam już sałateczkę (z zupek chińskich, więc musi się przegryźć), w zamrażalniku mam makowca, bigos, kapuste z grochem - dobrze że pomroziłam bo by się nie zjadło przez święta. Tylko jeszcze Izaurę upiekę, no i mam chętkę na zimne nóżki :zawstydzona/y: ale to muszę zrobić bo te ze świąt ktoś bezczelnie wyjadł:szok::-D
Sylwek mój zapewne w łóżku będzie, mężowy pracuje na drugą zmianę, teoretycznie powinien być w domu przed północą ale z tą jego szefową "eurosiówą" to nigdy nie wiadomo :baffled: (czyt - jak będą ludzie w restauracji to nie zamknie po 11). Nawet szampana sobie nie kupował bo całego sam nie wypije, śmiałam się że do mojego Picolo doleje mu szota wódki i będzie git:-D:-D

Witam

Aniaa pisałam Ci życzenia świąteczne a wczoraj przyszedł raport,że nie dostarczono:dry:Pewnie już nie używasz tego numeru:sorry2:Ile sesyjka u Ciebie?:rolleyes:
Tichonku pisalam do Ciebie na gg ale nie wiem czy wiadomosci dotarly bo mi cos net szwankuje:wściekła/y:numeru nie zmienilam mam takie jakie mialam oba
Lubiczanka do mnie tez dopiero dzis dotarlo ze jutro Sylwester J mi uswiadomil pytajac czy mam kreacje :szok:
Gastone fajne sa spodniczki tutu w tk maxie :tak:
My dzis pojechalismy na zakupy J chcial mi poprawic humor ale i tam mi nie poprawil caly czas mysle o Igorku i o kolezanki mamie

Spokojnego wieczorku

tiiaaa ja nawet picolo nie mam w lodowce.ino jakies winko by sie znalazlo...ale kompletnie nie mam ochoty na nic,jakiegos dola dzis zalapalam...
Nic nie szykuje na Sylwka...zrobie tylko dla siebie i dla m deserki...;-)i musze kupic duuuzo bitej smietany coby nam na caly wieczor wystarczylo:cool2::rolleyes::zawstydzona/y::-p.....

asienko R witaj :-)
jak tam w szkole się pracuje?? fajnie??? :-)

gastone co racja to racja.... w Ennis nie mają się czym popisac nbo a aj do Limerick mam trochę dalej niz Ty ... wiec też nie jeżdżę za często ;-)
a wogóle miałam Ci pisac kiedyć widziałam Cię w Ennis raz ale nie wiedziałam nawet czy zagadac czy nie zagadywac :-p bo tak osobiście to się jeszcze nie znamy... a wyskoczyć na ulicy do kogoś to też trochę głupio :-p

barmanka narobiłaś mi chęci na zimne nóżki !!!

jutro sylwiester ja już upiekłam ciasto na tą okazję.. jeszcze zrobię jakąś sałatkę , przekąski ... i mogę zasiąść przed tv i oglądac jak w pl świętują :-p
my będziemy w domu z dziećmi.. wszyscy znajomi pracują...
wiec zadnych planów.....

o szampana zmrozić :-) to jest to ...
ja już sobie będę mogła wypić tadam.... jakoś ten sylwek obejdzie :-p

reklama
Kasiuleczko-ja robiłam...na koncie pay pala wpisujesz top account oni Ci podają adres banku,na który masz przelać kaskę,a w tytule wpisujesz numer,który Ci podają(zaraz po wciśnięciu tego top account)...mam nadzieję,że Ci się powiedzie wreszcie:)

Do góry