reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Aniaa P mówi,że mnie nie zabierze:hmm::hmm::no::-D
A tak poważnie to on chce tylko oddac co nie nasze a ja w tym czasie zrobię coś w domu na wieczór,który spędzamy na białej sali:-DJakąś sałatkę sklecę czy cuś:sorry2:P ma wolne do 2-giego włącznie ale widzę,że J pracuje:dry:Jakby mu się jednak chciało po pracy do Swords wrócic w Nowy Rok to zapraszamy:-D...Albo 2 stycznia :confused:Jak J pracuje?
Pozdrów GLIWĘ i przekaż jej życzenia szybkiego powrotu do zdrówka Igorka:tak:Bidulek malutki:sorry2:

reklama
Barmanko-no nie zapomnij(tego normalnego mrozimy od roku;)))
Gastone-super,że udało się natrafić na okazję:)
Tichonek-to ci P-zabrać żonki nie chce;)))
Aaniu-uuuu-gdzie balujecie?Przekaż Gliwuni szybkiego powrotu do zdrowia Synka:)a to pech-sam fakt pobytu w szpitalu kiepski,a co dopiero na wyjeździe:(
Ewelcia-zaproś sąsiada na sylwka-bita śmietanka i czekoladka;)))))))))))))))))))))))

Gastone, a bo czasem to nie ma co na szybcika kupować ;-) i wtedy miło jak wpadnie jakiś bonusik :tak:

Ania, a 2-go w Nowy Rok?
Wybyczyć to ja bym się wybyczyła ale nie w Pl :no:

Aniaa P mówi,że mnie nie zabierze:hmm::hmm::no::-D
A tak poważnie to on chce tylko oddac co nie nasze a ja w tym czasie zrobię coś w domu na wieczór,który spędzamy na białej sali:-DJakąś sałatkę sklecę czy cuś:sorry2:P ma wolne do 2-giego włącznie ale widzę,że J pracuje:dry:Jakby mu się jednak chciało po pracy do Swords wrócic w Nowy Rok to zapraszamy:-D...Albo 2 stycznia :confused:Jak J pracuje?
Pozdrów GLIWĘ i przekaż jej życzenia szybkiego powrotu do zdrówka Igorka:tak:Bidulek malutki:sorry2:

A to nie dobry :-p2 pracuje akurat mu sie trafila pierwsza zmiana dopiero ma wolne 4-5stycznia pozniej 9 i weekend 14-15

Aaniu-uuuu-gdzie balujecie?Przekaż Gliwuni szybkiego powrotu do zdrowia Synka:)a to pech-sam fakt pobytu w szpitalu kiepski,a co dopiero na wyjeździe:(
Balujemy u sasiadow dobrze ze daleko nie trzeba isc tylko na druga strone ulicy przejsc i jestesmy na miejscu:tak:tak jak pisalam znajomy mial 23 grudnia urodziny 30 wyprawia dopiero teraz wiec Sylwek i urodziny za jednym zamachem ale co to za Sylwek troche posiedzimy bo moj J ma do pracy na rano na 5 rano :szok:a z drugiej strony nie che mi sie isc jakis humor mam do bani

Ania, a 2-go w Nowy Rok?
Wybyczyć to ja bym się wybyczyła ale nie w Pl :no:
Pracuje ,pracuje jak cos to sie zgadamy na gg bo tutaj zaraz bede dwie strony
To gdzies wyskoczcie w Polsce:tak:
Ja to mam nadzieje ze w marcu-kwietniu sie bede byczyc w Hiszpani jak mi mezowy obiecal :-)no ale coz czas pokaze

Ania ja tam sie bawie ale boczkiem, boczkiem.Moj J jest fotografem od 18 lat :-)
Moze za pare lat jak dzieciolki podrosna to sie pobawie :-)

Kasiuleczka,wiesz co....podam Ci mój numer Bank Of Ireland, jak nie możesz na tamten nr przelać kaski, to przelej na mój :-D:-D
to ja nieskromnie dodam ze mam konto w AIB i wtedy Kasiuleczce bedzie naprawde latwo przelew zrobic
:cool2:

Kasiuleczko w razie jakichkolwiek problemow daj znac albo dzwon...pod 0700:cool2::-D:-D:zawstydzona/y::-p:-D
Ewelcia-zaproś sąsiada na sylwka-bita śmietanka i czekoladka;)))))))))))))))))))))))
heheh dobre...na to nie wpadlam...ale jaki bylby super kontrast:cool2:
:-D

wiecie co chyba mi ludzi brakuje?w sensie ze siedze tylko ostatnio w chacie i nie mam z kim za bardzo sie posmiac...dzis tylko na chwile wyskoczylismy do znajomych,ale zaraz trzeba bylo wraca bo Szym spiacy...

A to nie dobry :-p2 pracuje akurat mu sie trafila pierwsza zmiana dopiero ma wolne 4-5stycznia pozniej 9 i weekend 14-15
4,5 i 9 mnie nie urządza bo P pracuje od rana do wieczora praktycznie od poniedziałku do soboty:baffled:Myślałam,że po Nowym roku będzie spokojniej ale P mówi,że zapowiada się dalej taki zapierdziel jak ostatnimi tygodniami:dry:Czyli soboty raczej też będzie pracował,ale może troszkę krócej:sorry2:Tak czy siak 14-15 to już brzmi obiecująco:-):tak:Też się na GG dogadamy jakuś:-p
Spadam bo P coś podchody robi,jakieś plany ma wobec mnie czy co?:rolleyes::-p:-D:-D

reklama
to ja nieskromnie dodam ze mam konto w AIB i wtedy Kasiuleczce bedzie naprawde latwo przelew zrobic
:cool2:

Kasiuleczko w razie jakichkolwiek problemow daj znac albo dzwon...pod 0700:cool2::-D:-D:zawstydzona/y::-p:-D
heheh dobre...na to nie wpadlam...ale jaki bylby super kontrast:cool2:
:-D

wiecie co chyba mi ludzi brakuje?w sensie ze siedze tylko ostatnio w chacie i nie mam z kim za bardzo sie posmiac...dzis tylko na chwile wyskoczylismy do znajomych,ale zaraz trzeba bylo wraca bo Szym spiacy...
A co ja mam powiedzieć????????????????????????????normalnie jeszcze trochę to po wyjściu z chaty beda mnie palcami wytykać-o dzicz wyszła:/

Do góry