reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Ewelcia ha ha no i lipa z tymi przelewami, okazlo sie ze nie dostalam jakis numerkow ktore wlasnie sa potrzebne do tych przelewow, musze pomaszerowac do banku grrr:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
Lubiczanko ja juz tydzien nie wychodzilam z chaty bo ciagle leje u nas i wieje. juz na glowe dostaje jutro chyba sie przelece do polskiego sklepu ale to wszystko zalezy od pogody.

reklama
Jesssu jak mnie głowa rozbolała, pewnie mi ciśnienie skoczyło:baffled: pije Kopparberga gruszkowego , może przejdzie, jak nie to muszę sobie pilsa jakieś zapodać bo niestety ja z tych co jak z bólem głowy się spać położą to z bólem głowy wstaną :wściekła/y:

Ania, to co umawiamy się na 5-go? :tak: pisze publicznie co byś nie miała okazji się wymigać :-p
a nie będziesz czasem w Ikea? potrzebuję jedną rzecz:zawstydzona/y:

Ewelcia, no jak Ty możesz mówić że ludzi Ci brakuje, toż to ciągle czytam że tylko fruwasz gdzieś z koleżankami:-)

Ania ja tam sie bawie ale boczkiem, boczkiem.Moj J jest fotografem od 18 lat :-)
Moze za pare lat jak dzieciolki podrosna to sie pobawie :-)

To masz doswiadczenie i wiedze odnosnie fotografii pod reka...

wiecie co chyba mi ludzi brakuje?w sensie ze siedze tylko ostatnio w chacie i nie mam z kim za bardzo sie posmiac...dzis tylko na chwile wyskoczylismy do znajomych,ale zaraz trzeba bylo wraca bo Szym spiacy...

Oj tak zgodze sie z Toba ja poki co narazie tez nie mam z kim sie posmiac bo wszyscy w Polandii,szkoda ze daleko mieszkasz ...

Tichonku to zgadamy sie na gg :tak:
Barmanko moze byc i 5-tego pasuje J juz poinformowalam :-)do ikei poki co narazie sie nie wybieram ale wiesz u nas to niektore wyjazdy sa na ostatnia chwile wiec jak cos to bede dzwonic w razie jak bysmy jechali

Ostatnia edycja:
:zawstydzona/y:

Ewelcia, no jak Ty możesz mówić że ludzi Ci brakuje, toż to ciągle czytam że tylko fruwasz gdzieś z koleżankami:-)
"kolezanki":sorry2:
:dry:oj, te czasy minely:cool2:
:cool2::dry::cool2:...nie no mialam Nille ostatnio czesto,a z dwojka nie wychodze. Na leb mi pada jak chociaz na spacer z mlodym nie wyjde..a przeciez ostatnio leje i wieje...wyszlam z nim dwa dni temu i po pol.godzi.zlapal nas deszcz...
W prawdzie to chyba bardziej mnie ta pogoda dobija/./..

:ninja2:

kasiuleczka jezeli chodzi ci o kody jednorazowe to zostalo to juz zamienione na taki kalkulatorek i wystarczy zamowic przez swoje konto,przez internet:tak:

hejka czy moge sie przylaczyc i was podczytywac? nie wiem czy bede aktywnie sie udzielac bo jestem obecnie aktywna w czerwcowkach..ale jak juz troszke was poznam to napewno sie powtracam :-D

Ania, to daj znać jakbyście wpadli do Ikea, taką matę potrzebuję :tak:
PATRULL Bathtub mat - IKEA

Ewelcia, a to trzeba było od razu mówić że to "koleżanki" :dry:
Ja ostatnio na takie "koleżanki" mam wywalone :cool2: i mi z tym dobrze jak nie wiem co :-D
A pogoda - fakt dobija jak cholera! Już bym wolała mróz który zamraża włosy w nosie niż te cholerne deszcze :growl:

Ewelcia ja juz nie wspomne kiedy ja bylam na spacerze takim dluzszym raz ze pogoda nie zacheca a dwa Lenka jeszcze nie doszla do siebie takze znam ten bol
a takimi kolezankami jak ja to mowie pseudo kolezankami to nie ma co sie przejmowac

Barmanko bede miala na uwadze

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry