reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

aaaaaaaaaaa ale jestem wściekła :wściekła/y::wściekła/y: jaki diabeł mnie podkusił by w niedzielę z domu wychodzić? :wściekła/y::wściekła/y: do Mikołaja takie kolejki że sobie odpuściliśmy, w sklepach takie tłumy że się tego nie da opisać!! Cała niedziela zmarnowana, najgorsze że nic nie załatwione :crazy:
Tak na szybko...
Anineczka, scan mam jutro :ninja2: (bez podtekstów ;-)).
A zapytam, Wy planujecie tutaj pozostać na forever?

Tichonek, Marysia :-)

Gastone, podobał Ci się bonusik?;-)

Gliwa, a zatem życzę Ci Wesołych Świąt i Szczęśliwego Nowego Roku :tak::tak:

Ania, współczuję choróbska i dziecka na antybiotyku :-(

Lubiczanka, a miała zapytać - jak tam kucharzenie starszaka, nadal coś pichci? Dziś z tv (zapomniałam który kanał, bo mam skleroze:baffled:) był właśnie program o dzieciach 11, 14 letnich którzy brali udział w konkursie na najlepszego kucharza, widziałaś?

reklama
witojcie kobitki,
jeszcze tydzien do pracy i potem wolne, juz odliczam dni:-D.

Tichonek- spelnienia marzen, zdrowka i tego 3-ciego bobo:tak::-)
lubiczanko- dla drugiej polowki, czyli J wszystkiego naj.......:-)

barmanko - ja bylam z Asia w Ambasadorze w centrum, pomimo ze wczesniej bilet mialam kupiony to stalismy jakies 10min w kolejce, a potem ok 40minut na wejscie do Mikolaja, ale tam juz pelno atrakcji wiec nie bylo tak zle, a Asia nawet nie bala sie Mikolaja, chociaz po prezent to szybko i w nogi:-D
Ania -zdrowka dla Lenki:-)

Załączniki

• IMG_0122.jpg
    IMG_0122.jpg
    20,4 KB · Wyświetleń: 40
  • IMG_0116.jpg
    IMG_0116.jpg
    35,8 KB · Wyświetleń: 41
Barmanko no nie dziwię Ci się,że jesteś zła,też nie lubię tłumów.Na szczęście nigdzie się nie wybierałam w weekend :laugh2:
Trzymam kciuki za scan ;-)

Co do pozostania w Irlandii to nie mam pojęcia.Tak jakoś ten czas pobytu nam tak zleciał,że w kwietniu będzie 8 lat,a niby przyleciałam tutaj tylko na 2 lata.Tak więc nie zarzekam się,że za rok,dwa,pięc będę w Pl.
Jak na razie nam tutaj dobrze.Co prawda mamy dostac ziemię od teściów i niby chcemy na niej dom postawic,ale nie wiem czy to nie będzie na emeryturze :confused2:
Po za tym naszym dzieciom też tutaj dobrze,może zakotwiczą na stałe? Zresztą sami wybiorą gdzie chcą życ.

Wiesieńko Asieńka jaka zadowolona :tak:
Oby tydzień szybko zleciał :-)

Aaaania83 zdróweczka dla Lenki.Bidulka :sorry:

Gliwa udanego lotu i Tobie również Wesołych Świąt :-)

U nas chłopaki na szczęście zdrowe,mam nadzieję,że w złą godzinę tego nie wymawiam,ale w zeszłym roku już od dawna chorowali w tym czasie.Chyba wyrastają z tych typowych szkolnych przeziębień.

Zaraz idą spac,dziś dzień leniwy,to znaczy dla nich nie,bo walki z tatuśkiem uprawiali i wygłupom nie było końca :nerd:

Miłego wieczorka.

Dzieki dziewczyny mam nadzieje ze antybioty pomoze mojej kruszynie...

Gliwa szczesliwej podrozy...

Uciekam spac z tego wszystkiego brzuch mnie rozbolal i jakie rewolucje mam nie wiem czy to z nerwo czy to przez to ze malo dzis zjadlam...

Dobranoc

Witajcie
ja chyba też spróbuję się wbić do gp po jakiś antybiotyk dla Mikowatej,bo się mi dziecię wykańcza:(
Wiesieńko-jaka radosna Asieńka-nic a nic się pewnie nie wstydziła,co?
Barmanko-a jak nie pichci jak pichci;)wczoraj zrobił deserki z okazji urodzin J:)))a ten program"mistrz kuchni juniorzy"właśnie go zainspirował:)))szkoda,że cały dzień mieliście do...bani:(((
Anineczko-dobrze,że chłopcom nie w głowie choróbska(jakby to oni sami decydowali o tym czy chcą być chorzy;)))oby tak dalej!!!a teraz już bez żartów-"wyciskaj"Jeremiaszka!!!!!!
Gliwo,AsieńkoM(bo Ty chyba też dziś lecisz?)-spokojnego lotu!!!!!!!!
Miłego dnia Wam wszystkim

Witam

U nas nocka taka sobie, Zuzi ząbki sie odezwały i wierciła sie i jęczała przez sen. Jeszcze wczoraj nie zrobiła kupki więc i brzuszek pewnie ją mączył. Rano zjadła mleczko, powierciła sie po łóżku i zaczęło sie pięcie więc posadziłam na nocniczek i tyyyle nafajdała aż odrazu humor jej sie poprawił.
Lubiczanka wiele zdrówka dla Dominiczki, ale sie meczy bidulka a ty przy niej. Ja lece we czwartek:-)
Aniaa oby antybiotyk szybko pomogl Lence, a ty sie tak nie stresuj
Wiesienka sliczne zdjecia

reklama
Anineczko a dzis jak sie sprawy maja?super imie wybraliscie,ale mnie jak wiekszosci chyba podoba sie in inglisz;-)
Wisienko jaka Asia odwazna..sliczna!
Lubiczanko a tY jak sie czujesz?pedz koniecznie do GP:)
Asienko nie ma to jak kupka z rana:-D:-D

u nas tez nocka super...mlody o 7 wczoraj wstal i juz w samochodzie nam zasypial jak stanelismy kolo PL sklepu,pozniej zasnal jak m ruszyl,zanim dojechalismy do Lidla mlody spal(2minuty)wyjelismy go z auta a on na stojaco spal:-D:szok:potem po wlozeniu do koszyka przysypial...ale m mu powiedzial ze kinder niespodzianke kupi i sie obudzil:cool2::-D....
Poszedl spac po 20 wczoraj i wstaldzis o 8:-);-)...przyszedl and ranem do nas,ale nie wiem o ktorej nic nie czulam:cool2:

Do góry