reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Witaski. U nas dzis nocka do 3 kiepska, potem lepiej.
Wczoraj bylismy na urodzinkach w Play House bylo super.
Dziewczyny nie chcialy wracac.Szalenstwo istne:-))

Ach jak mam dobrze, ominely mnie w tym roku tlumy sklepowe bo nie chce w taka pogode ciagac dzieci zeby mi sie znow rozchorowaly.J robi wszystkie zakupy wiec mam luz:-D Siedze , popijam kawke i podgryzam krakersy z pesto roso mniam.
Ale wyrodna zona :-D noooo dobra, dobrego mam meza choc pyskaty i wyszczekany to jednak o nas dba :-D

reklama
Witam
Christmas party miałam bardzo udane:)))
I pospałam dziś do 13 , L zawiózł małego do szkoły więc luz..:)
Dom już w pełnie ustrojony, nasmażyłam naleśników jutro będe krokiety robić. Mufinki też zrobiłam (osttanio mam coś faze na nie:)

Od dziś mam wolne do 30 więc czas jest na gotowanie, sprzątanie itp a w piątek mamusia przylatuje na 4 dni:)!!!

Lubiczanko jak tam u lekarza??

Anieczka ładne imię, lepiej nie kracz bo jeszcze jakaś choroba was odwiedzi:) Oli ma kaszel od ponad 3 tygodni 2 razy byłam u lekarza i wybłagałam antybiotyk bo już nic mu nie pomagało, a się biedny męczył. No i mam nadzieje że coś będzie lepiej. Najlepsze jest to że my teraz też kaszlemy:/

Gliwa udanego odpoczynku.

Zmykam

Ale jestem zrypana jakbym spała ze 3 godziny :eek: na dodatek wszystko idzie mi jak krew z nosa, żadna robota mnie się dziś nie trzyma :baffled:
Dziś Marcel w końcu odwiedził Mikołaja, nawet dostał prezent od niego. Jestem pod wrażeniem bo nic a nic się nie bał, usiadł mu na kolanach, dał się przytulić :szok: Mamy zdjęcie na pamiątkę :tak:
M chce zabukować bilety na prom do Pl (po Nowym Roku), wiecie że wcale nie mam chęci jechać do Pl? :zawstydzona/y: zawsze się jakaś małpa znajdzie której się nie dogodzi, itp itd:confused2: Jedynie z czego się cieszę to z tego że jakąś furę dla dzidziusia sobie przywiozę :tak:

Wiesienka, super Asia wygląda :tak: Dzięki za cynka na ambassadora, ale dziś już nie jechaliśmy do centrum, szczerze to mam dosyć centrum :wściekła/y: pewnie z powrotem polubię w dniu wyprzedaży w Next :-D

Anineczka, na scanie wszystko było dobrze, ulga na serduchu straszna.

Lubiczanka, pamiętasz jak ja się pultałam jak Marcel dostał antybiotyk? :zawstydzona/y: bo jak dla mnie to on miał "tylko" kaszel, i nie wyglądał na tak obłożnie chorego co by antybiotyk zaaplikować. Ale jak widać coś musiał mieć na oskrzelach że lekarka zadecydowała tak a nie inaczej...
No z terminem wizyty dali czadu!! Zasrańcy jedni!!
Ja w swojej przychodni :)wściekła/y:) też mam odwieczny problem by przejść infolinię. Ostatnio się wycwaniłam i dzwonię bezpośrednio na komórkę do recepcji, omijając bździągwy na infolinii:-p:cool2:

Barmanko-ja z przygotowań świątecznych(oprócz ozdób)to mam zamówionego karpia w sklepie:pFajnie,że Mikołaja jednak udało sie wyhaczyć:)))
Kamcia,Gastone-ale Wam dobrze z tymi Waszymi panami:)))Choć na swego narzekać nie moge;)
Tichonek-przypomniałam sobie-miał torcika J...tzn chyba smaczny,bo nawet wziął do pracy 3kawałki(zawsze mu daje dla kumpla)i sam wtrąchnął...a Ty miałas torta?
No my po wizycie...Naczekaliśmy się,ale...generalnie nie ma tragedii-tzn jest antybiotyk,ale już sie obawiałam,że na oskrzelach cos jej"siedzi"-na szczęście nie jest tak źle:)Tak więc uspokoił mnie i odetchnęłam:)))Teraz męczę Małą,żeby nie usnęła(a jest naprawdę zmęczona)-może w nocy pośpi;)))

hello:-)
lubiczanko- wstydzila sie wlasnie, ostatnio tak ma, ale jak zobaczyla prezent to poszla, a potem juz tylko na rekach,
zdrowka dla Dadzi
barmanko- to Marceli odwazny, jak prawdziwy mezczyzna :-D
lece cos porobic, spokojnej nocki dla wszystkich chorowitkow i zabkujaych maluchow:tak:

Lubiczanko cale szczescie ze oskrzela czyste...
Kamcia no to mozesz poszalec z przygotowaniami swiatecznymi...ja wlasnie smaze krokiety optoczone w jajku i bulce i wrzuce do zamrazalki...
Szykuje sobie powoli do swiat,bo we czwartek,piatek i jeszcze w sobote mam Nille:crazy:...
zrobilam dzis bigos i sledzie w oleju i troche octu dodalam i jeszcze mam zamiar zaraz zrobic po Kaszubsku:)
Śledzie po kaszubsku - Przepisy kulinarne

mam juz pierogi na wigilie i a'la uszka:-);-)

kurde dzis po 16 strasnzie zle sie poczulam,jakies dziwne zimne poty na zmiane z uderzeniem goraca...polozylam sie na kanapie,zmierzylam temperature i mialam 37.5,do tego wsio mnie bolalo...zeszlam z kanapy o 22...nawet drzemka zlapalam..teraz czuje sie jak pijana-doslownie...chyba jakas grypa mnie bierze:wściekła/y:

reklama
Witam

zuzia obudziła się dzisiaj o 6:30 i jęcząca jest. Wczoraj jak wyszlam robić pazurki to P mowil, że mnie szukała i niespokojna była, nawet butli na noc całej nie wypila dlatego wstała wcześniej.:-(
Obiad mam z wczoraj więc pewnie wezme się dzisiaj za pakowanie, chociaż małej ubranka już popakuje;-).

Lubiczanka oby antybiotyk szybko pomógł
Ewelcia zdrówka
Z tego wszystkiego to już nie wiem co komu pisać.

Do góry