reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
To fakt,że chłopakom ciężej imię dobrac:baffled:I mniej zgodni w tej kwestii byliśmy:sorry:Natomiast dziewuszkę oboje chcieliśmy Hanię:tak:A jest Matt:-DPrzy trzecim imieniu męskim to już chyba będzie wojna:-D
Barmanko jakie macie imię w razie szparki?:-p

Witaski.
Lubiczanko i tak przysle fociaki :-))))))
Dla twojej milosci naj najlepszego.
Tichonkowa sto lat!!
Ja jak bym miala chlopca to Alex :-) A Zosia u nas od zawsze miala byc bo u nas same Zoski :-D
Tesciowa Zoska, J babcia Zosia, moje obydwie babcie Zosie, wiec nie moglo byc inaczej.
Hania wyszla w trakcie- bonusik :-D

Hejka.:-)A my mamy gosci,to znaczy rodzinka mojego M brata przyjechala na Swieta z Polski.:tak:Wiec jest wesoło.A my juz jutro wylot,wczoraj juz spakowałam Igorka ciuszki i prezenty.Dzis jeszcze musze zapakowac moje ciuszki i M.:tak:Tak piszecie o imionach dla dziecie,w przyszłosci jak bym miała dziewczynke to bedzie się nazywac IGA.:-)
Lubiczanko dla twojego J Sto Latek.
Tichonku Wszystkiego Najlepszego.
AsienkoM zdróweczko.
Miłej niedzieli.

Witam

Tichonku wszystkiego najlepszego
Lubiczanko dla Twego J rowniez najlepszego
Gliwa dzieki Ci bardzo ze zajelas sie Naci, przepraszam ze spierdzielilam Ci cala niedziele porywajac Twego mezowego

U nas chorobowo Lena na antybiotyku poprostu ryczec mi sie chce ...J w pracy na popoludnie:wściekła/y:

UKŁON W wASZĄ STRONĘ Drogie Panie-dzięki za życzenia dla J:))))
Barmanko-pewnie juz"po ptokach",ale fajna sprawa te groty:)Byliśmy już w wielu miejscach,i różne duperelki były,ale sam fakt,ta otoczka robi na dzieciach ogromne wrażenie:)
Anineczko-dobrze,że wreszcie sie zdecydowaliście na imię-i jakie śliczne:)
Tichonek-jak dzionek minął?
Gliwa-zwarta i gotowa?
Aaniu-Lenka ciągle kiepsko?
Gastone-no to jak znajdziesz wolną chwilkę to zabaw się w fotografa;)))
No mykam-obiad już się ułożył w brzuszkach-można tortować:)

Aaniu-Lenka ciągle kiepsko?

Kiepsko dzis w nocy bardziej jej kaszel dokuczal wizyte mielimy miec jutro ale stwierdzilismy ze nie ma co czekaj J zadzwonil do drugiej przychodni dzis rano i poszlam prywatnie Gliwy maz nas zawiozl ,dostala antybiotyk doktor mowila ze poczatkowe zapalenie oskrzeli ma antybiotyk mam podawac przez 7 dni mam nadzieje ze pomoze

Gliwa wez nas ze soba ;-):-D

reklama
Do góry