reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Bry poniedziałkowo
Dzisiaj dla odmiany leje u nas deszcz:-p a ciemno:no:

Wczoraj zauważyłam, że młodej kolejna piąteczka się zaczyna przebijać:-), już czubeczek widać i ząbek jakby odrysowany:-)
Lubiczanko jak Doinisia
Aniu jak u Was?
AsienkoM moja też się męczyła wczoraj, brzuch ją bolała, nawet na nocnik usiadła i raz zrobiła, ale musiało ją bardzo boleć, bo potem już nie chciała. No ale jakiś maleńki postępik jest, w porównaniu z Zuzią to nic:-p:cool2:, ale to mnie i tak cieszy

reklama
No i się wkur......m od rana!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!jadę do tej mojej zakiziałej przychodni proszę o wizytę pokazując opłakany wygląd mojej córuni a ona...uwaga-że po nowym roku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!jaka tepa dzida,no nie wierzę!!!!!

no właśnie jest tam jakiś nr w nagłych przypadkach,ale to do wieczora muszę czekać:((((
No-jam matka Polka-sama mogę umierająca być-kij im w oko,ale o Dzieci walczyć bedę!!!!!Zadzwoniłam do swej przychodni i uprzejmie powiedziałam,ze muszę się widzieć ze swym lekarzem dziś i już-dziecko nie może oddychać,przez co jeść wyje,smarczy i nie spi od tygodnia.Pani wzięła moje dane i powiuedziała abym zadzwoniła po 17tej.Po 5minutach zadzwoniła i powiedziała,ze mam przyjechać z Małą o 16.40:))))no!!!!

Ostatnia edycja:
Witam

Asienko dzieki ze pytasz u Lenus jest poprawa juz widze bo w nocy kaszel ja nie meczyl
Lubiczanko dobrze ze Ci sie udalo,ja to mowie tutaj wszedzie trzeba z buzia ze tak powiem...J jak ostatnio dzwonil resjtrowac Lenke to babka wywiad a po co a na co co jej jest i wogole szkoda ze ja nierozmawaialm bo bym jej powiedziala pare slow a jeszcze jak powiedzial ze na GP karte to odrazu z miejsca powiedziala ze miejsca nie ma no szlak J mowi ze cora sie meczy zle sypia kaszel ja meczy ciezko oddycha to powiedziala ze mozemy przyjechac nie do GP a do gastrologa!!!:szok: wiec J zadzwonil do innej przychodni i poszlismy prywatnie
Daj znac jak po wizycie...

Uciekam wziasc sie za obiad dzis goalabki oszukane robie ....

Milego dnia mimo kiepskiej pogody

Witam się:-)
Przede wszystkim dziękuję bardzo Wam wszystkim za życzenia:-)
Lubiczanko jak urodzinki J?Torcicho smakowało?Co do przychodni:szok:Po nowym roku?!Nie wiadomo czy się śmiac czy płakac:eek:Jakoś u nas takich jaj raczej nie ma:no:Najczęściej jak się zadzwoni z południa to jeszcze do wieczora wcisną na wizytę,raz się chyba zdarzyło,że na drugi dzień dopiero było miejsce:tak:No ale na szczęście wywalczyłaś;-)Szkoda Misi,chyba faktycznie tylko antybiotyk jej pomoże:sorry:Biedna kruszynka,niech zdrowieje na święta:tak:
Aniaa dobrze,że Lence lepiej,żeby tylko Nacia nie złapała teraz czegoś:sorry:
O i popisałam:confused2:Matt wstał i mamusię woła;-)

Tichonek-dzięki...faktycznie śmiać się chce- z nich,ale jak sobie pomyśleć,że przez nich Twe dziecko cierpi to ryczeć się chce:(Jakie sliczne zdjęcia masz w suwaczku:))))))))Chlopaki całą parą na Święta gotowe:)
Aaniu-cieszę się,że Lenia ma sie lepiej...Ja na służbę zdrowia nie narzekam,ale na recepcję-no gdybym z Dadzią przyszła,której sama mogę zaplikować jakiś syrop to niech mnie odsyłają z kwitkiem,ale babsko widziało,że Niunia wygląda niewesoło:(((Na szczęście przez telefon rozmawiałam z druga panią:)

reklama
Dom wysprzątany, obiad sie gotuje, Zuzia śpi ale bardzo niespokojnie. później pójde na spacerek bo musze kupić nurofen dla niej bo mi się kończy a wieczorkiem ide do koleżanki zrobic sobie paznokcie, zobaczymy co z tego będzie bo chciałam zrobić żel na wlasnej płytce ale sie połamały i nie wiem czy zrobie tylko maniciure czy może sztuczne. Zobaczymy co mi doradzi.

Lubiczanka
dobrze, że jednak udalo się zarezerwować wizytę.
Aniaa dobrze, że Lenka ma się lepiej
Asienka_r to fajnie, że Ania siadla na nocniczek, jeszcze troszke i się odważy i będzie odpieluchowana

Do góry