reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Gastone tak papier cos jak te talerzyki papierowe.
Ewelcia o rany o tej godzine beziesz lepic, mi to by sie juz nie chcialo wieczorkiem to leniu****e i opoczywam:-p
Moja to sie za duzo cukierkow najadla bo chyba ze 40 minut zasypiala:dry:

Tichonku wszystkiego najlepszego i spelnienia najskrytszych marzen :-)

Ostatnia edycja:
reklama
witam
Kasiuleczko-była lepsza:)wstawałam tylko5razy i o 5tej na dół:)
Tichonek-
mis_w_medalionie.jpg
Wszystkiego Naj.naj.naj!!!!
Kamcia-no szkoda wielka:(
Gastone-oczywiście,że może tak być:)zreszta tak na marginesie ja zdjęć nie potrzebuję od Ciebie:)))

Ostatnia edycja:
Kasiuleczko ak pisalam posta bylo po 10 nie po 24;-)szybko zrobilam,bo tylko prae sztuk.okolo 40 do tego kilka "uszek"...mialam wczesniej zrobic,ale znajomi wpadli i nie mialam jak;-)
Tichonku wszystkiego najlepszego,spelnienia marzen)

Milego dnia zycze:)

u nas dzis dzien zakupowy

Dziękuję dziewuszki:-) Na Was zawsze można liczyc:tak:Lubiczanko rozumiem,że to ja z moimi syneczkami?:-D Dla Twojego J Najlepsze życzenia urodzinowe,spełnienia marzeń:-)
happy-birthday-naked-woman-with-balloon-on-playing-card.jpg
;-):-D
Tak sobie pomyślałam,Anineczko,że urodzic się 18 grudnia to jest coś!:-DPodpowiedz więc to swojemu bejbikowi:-D:-D

Ewelcia i u nas dziś zakupy.Już widzę te tłumy w sklepach i brak miejsc parkingowych:baffled:No ale musimy bo wczoraj P był w pracy a za tydzień to już:szok:święta:-D

Ostatnia edycja:
Witam

Tichonku wszystkiego najlepszego :-):-)
Lubiczanko dla J równiez życzonka i buziak :tak::tak:

I niestety ale dziś się chyba nie rozdwoję :confused2:
10 dni do terminu zostało :-p
A tak sobie myślałam,że gdybym urodziła 21 grudnia to by było coś.Bo 21 to środa.Moja dwójca urodzona w środy,Antek 21 ale września.To by było he he.
No ale cholerka wie kiedy młody zdecyduje się wyjśc.
Imię już chyba mamy...będzie Jeremiaszek :-p albo in inglisz Jeremy :tak:

Boszz jak mi się nic nie chce :baffled:
Obiad podszykowany, ale ogólnie wszystko mi idzie jak krew z nosa :confused2:

Tichonku, wszystkiego najlepszego!

Lubiczanko, również dla Twojego Szanownego, wszystkiego dobrego!

Anineczka, śliczne imię, choć ja przyznam że bardziej in inglisz mi pasuje ;-) Jest kilka imion (polskich) które dla mnie w języku angielskim podobają się bardziej :tak:
U mnie brak zupełny co do imienia :szok: Co do dziewczynki to mam wybrane już od jakiś 5 lat :sorry: tylko że cipuszki brak na horyzoncie :-D A z chłopoczyńskimi imionami to zawsze mam głowe kwadratową od myślenia :baffled:

A my chcemy dziś iść z Marcelem do Groty z Mikołajem, ale co z tego wyjdzie to nie wiadomo.
Była któraś kiedyś? Jak to wygląda? Polecacie?
Dublińskie mamy - które miejsce jest najfajniejsze?

reklama
Barmanko no w akcie urodzenia będzie imię po angielsku,Jeremy bo moje chłopaki też mają imiona in inglish w aktach.
A do imion męskich też mam kwadratową głowę,ileśmy się nawymyślali to moje.Matt dostał imię dzień po porodzie bo puste głowy mieliśmy. :eek:
A dla córeczki mam wymyślone od ponad 6 lat,Michalinka miała byc,ale już nie będzie :no::confused2:
U Ciebie jeszcze wszystko możliwe,kiedy masz scan??

Tichonku dzięki.Jeszcze stawialiśmy na Nicolasa i Timothy,ale Jeremy wygrał.Teraz Top Gear będziemy oglądac z małym Jeremy :-D

Do góry