reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Witam się:tak:
Widzę,że w odpowiednim momencie tu wpadłam,oczekiwanie na małe moderaciątko trwa:-D
Ktoś wie coś więcej,co,jak tam u Anineczków?
Mój P siedział dwa dni w domu bo go rozłożyło na maksa:sorry2:Do dziś miał zwolnienie,ale już poszedł do pracy bo przecież wydzwaniają za nim jak po****ni:wściekła/y:
Chłopaki młodsze zdrowe (dzięki Margaritta).Starszy dziś wieczorem ma przedstawienie w szkole więc się wybieram na 19:10:tak:P pewnie nie zdąży:-(
U nas w szkole żadnych karteczek ale to pewnie dlatego,że to szkoła nie katolicka więc nie wszystkie dzieci Boże Narodzenie obchodzą:sorry2:
Młodszy z rąk mi nie schodzi,ząbkuje i drze się jak stare prześcieradło:baffled:Jeśli więc chodzi o przygotowania do świąt,jestem w proszku:wściekła/y:Nie mam zrobionych zakupów,posprzątane,nie mówiąc o czymś upichconym:no:Nie wiem jak ja cokolwiek przygotuję:no:A zakupy dopiero w weekend będziemy robic,więc zapowiada się sobota i niedziela na jazdę w zapchanym aucie po sklepach:dry:Matt mi obiadu nie daje zrobic a jak coś innego przygotowac:confused:Dobrze,że choc całe noce śpi spokojnie:tak:
Na szczepieniu płakał bardzo ale tylko w momencie ukłuc a za chwilę już się cieszył pełną gębą:-)No i jak zwykle żadnych efektów poszczepiennych:-)
Wczoraj wreszcie nam N telewizja przyjechała więc po chyba 5 tygodniach mogłam polatac po kanałach:-D
Mały śpi więc idę obiad zrobi szybciorem:sorry2:

reklama
Margaritta-to ja jeszcze Ci nie napisałam?;))))
Tichonek-dzwoniłam rano i o 10tej miał byc lekarz-na razie cisza:))))
AsieńkoM-zdrówka!!!!
Barmanko-i mnie się z tymi laptopikami tak zdaje-daje dźwięk,cuś tam migoce,ale to na zasadzie takiego pianinka bardziej a niżeli komputerka;)
i znów brykam;)

Witam

Lubiczanko ale malas pobudke,wspolczuje od 5 rano na nogach :baffled:

Anineczko powodzenia

Barmanko moj J juz z lista pojechal i robi zakupy,wczoraj pomogl mi chate posprztac takze swieta swieta juz tuz tuz choinke zostalo jeszcze tylko ubrac ale to jeszcze za wczesnie

Asienko zdrowka

Tichonku dla Twego mezowego

I to by bylo na tyle uciekam dalej do pracy

Tichonek-no skurcze były-regularne i silne...nad ranem się jednak skończyły...tzn zmniejszył się siła i intensywność...mam nadzieje,że jednak się rozkręciło,bo sama pamiętam jaki koszmar być odesłaną do domku ze szpitala-Anineczko-DAJESZ!!!!

anineczko-duzo sily zycze Kochana!Oby Cie dlugo chlopak nie meczyl:tak:

Lece,bo od wczoraj sprzatam juz nowa chatke.Teraz czekam na powrot A. z pracy i jade tam znowu.

Ja od 6tej na nogach a i w nocy spac nie moglam:baffled: Oczy bola jakby ktos mi piasku nasypal..:dry:

pozdrawiam!

reklama
hej hej

no i jesteśmy w domku :baffled:
Nie powiem,że się cieszę,ale cóż...siła wyższa.
falstart zaliczony :-p

idę sobie odpocząc po całonocnej eskapadzie ;-)

aha,szyjka już mięciutka,ale rozwarcie na dwa palce czyli jestem w zasadzie na początku drogi,tylko te skurczybyki strasznie mylące były.Jak to pani doktor powiedziała,mogę urodzic za godzinę albo za tydzień,tak więc nie nastawiam się i nie robię już zamieszania.:sorry2:

Do góry