reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Anineczko-miałam 1,5cm:(((Kurka-no pobiegaj po schodkach,ale serio,serio wykorzystywuj M;))))
Barmanko-fajny pomysł z tym prezentem w domku:)no wiesz- w sumie Marcel może się zainteresuje tym laptopikiem,z tym,że nie na długo zapewne...a z drugiej strony co teraz przykuwa uwagę dziecka na dłużej???

witam,
Anineczko do roboty:-D i szybkiego rozwiazania zycze. ja nie musialam sie wogole pocic i wymyslac co by przyspieszyc bo wody same odeszly 11 dni wczesniej, moj M do tej pory smieje sie mojej miny jaka wtedy zrobilam.
Barmanko u nas pierniczki schowane co by nie kusily:-D

Nogi i rece do d...y mi wchodzá wlasnie skonczylam lepic pierogi wyszlo 120 szt:szok: jeszcze krokieciki pozawijac musze bo nalesniki od wczoraj czekajá a farsz dzis zrobilam, i wsio pomrozic i na wigilie jak znalazl:-D i jeszcze na kilka obiadkow.

Aniu u nas tez jeszcze choinki nie ma, jutro ide na zwiady do sklepu oblukac.

Barmanko Szymko ma podobnego,wlasciwie chyba to samo tylkow innym kolorze...jak dla mnie lipa...zreszta juz nie dziala,bo mlody pociagnal za myszke i tak jakby kabel sie rozlaczyl w srodku:sorry2:

Anineczko
dajesz,dajesz,:-D:-D:-D:-D
Margaritta czy Szym grzeczniejszy?ciezko powiedziec...daje czadu jak zwykle,ale coz zrobic,mam nadzieje ze niebawem mu przejdzie.

U nas jest 3h darmowe w przedszkolu,5dni w tyg...a jak sie chce to mozna doplacic i wtedy dziecko moze dluzej w nim byc...tez sa dwie grupy...ja niby mlodego zapisalam na rano,ale co z tego wyjdzie,okaze sie niedlugo:)

ale mialam dzis kiepska nocke...Szym jak sie obudzil o 12 tak jeczal do 1:30,potem o 3:30 przylazl do mnie i chyba z godizne lub 1,5h jeczal..a jak zasnelismy to spalismy do 9:sorry2::szok:a ja wizyte u GP mialam na 9:50...szybko tylko ubralismy sie i heja,coby zdarzyc..i zdarzylam,nawet przed czasem bylam:-D:-D;-):-D...

Hejka anineczko a juz mysllalam ze dzidzia bedzie z nami:)ja na szybszy porod stosowowalam pilke siadalam na niaa i skakalam jak nie masz pilki to lozko tez jest dobre lub jak lu iczanka pisala mezus:)
Wiecie co zrobilam wurwalam kacprowi niechcacy zeba;)trzymal w zebach narzute a ja ja pociagnelam i zab zostal na narzycie;)a ile placzu i krwi przy tym ze hooooo ale teraz dumny ze juz zebola nie ma;)ide zaraz podmianke zrobic z pod poduszki zeby bylo ze wrozka myszka byla;)

Ania, nie za dobrze masz? :sorry2: :-p Siedzi sobie w domku, dupsko grzeje, a mężulek biedaczysko zapindala między półkami z poszukiwaniu produktów :-D haha już widzę oczami wyobraźni ten wytrzeszcz oczy przerażenia który ma/miał :-D
Powiem Ci ze J lubi robic zakupy ja dupska nie ruszylam tylko dlatego ze stwierdzil ze sam szybciej obskoczy niz z nami

Anineczko a ja juz myslalam wchodzac na forum ze synka masz juz przy sobie:-)ale na zas poraz drugizycze szybkiego porodu

My niedwano wrocilismy u J brata bylismy w City WEst dobrze im w sobote leca na Swieta do Polski ehhh zazdraszczam ale coz zycie...no i przy okazji sie dowiedzielismy ze chrzesnica J ma komunie 19 maja qurka wodna a ja bylam pewna ze dopiero 2013 bedzie miala :confused:

Lubicznka, mi w tym roku jest strasznie ciężko kupić jakiś prezent dla Marcela, bo on ma faze na książki i puzzle :confused2:a wszystko inne to na chwile.. Postanowiliśmy wybrać prezenty pod kątem jego ulubionych bajek filmowych, może to go właśnie zainteresuje.

Kasiuleczka, ja pierniki też miałam schowane..ale co mi z tego - jak dokładnie wiedziałam gdzie je schowałam :-D
Tym z dzisiaj zrobiłam dziurki przed upieczenie,, więc jutro lukier położę i pójdą na choinkę.

Ewelcia, dzięki za opinię.

Ania, noo właśnie ciekawe dlaczego faceci wolą sami na zakupy jeździć? :sorry2::rofl2: mój też zadowolony jak sam jedzie, z karteczką w ręku, opyka wszystko po kolei, zadowolony że nie wydał kasy na nic "spoza listy" :-D
A z tą komunią dobreeee, i co wydatek się szykuje wrrrr?:baffled:

To przedszkole u nas też ma dwie zmiany - rano i popołudniu, wiem że na formularzu nie było nic o tym wspomniane, a to m zapisywał syna do szkoły, musze go jutro wypytać co i jak..

Ania, noo właśnie ciekawe dlaczego faceci wolą sami na zakupy jeździć? :sorry2::rofl2: mój też zadowolony jak sam jedzie, z karteczką w ręku, opyka wszystko po kolei, zadowolony że nie wydał kasy na nic "spoza listy" :-D
A z tą komunią dobreeee, i co wydatek się szykuje wrrrr?:baffled:

To tak jak i moj bo ja to wiesz jak jade to oprocz spozywki to jeszcze pare sklepow z ciuchami zachacze i schodzi duuuzo dluzej :-D
My tez w tym roku mamy problem z prezentami nie mam zielonego pojecia co kupic Naci ona stwierdzila ze chce korone i puzzle Dory :-D wierci mi dziure codziennie ze Mikolaj jej przyniesie Dore :-)

A z komunia oj tak wydatek sie szykuje i to spory ale do maja troche czasu wiec narazie o tym nie mysle

reklama
Anieczka trzymam kciuki żeby szybko poszło , a dziecko i tak wyjdzie kiedy będzie chciało hihihi
Dobranoc
ps ale ślisko na drogach:/

Do góry