reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Asienko szkoda ze tak Ci się zniszczyły torby.Musze zobaczyc moje i sprawdzic czy wszystko oki.:tak:
Katrina to fajniutko ze wizyta udana i dzidzia w porzadeczku.
Asienko to fajniutka ze Aniulka taka pomocna.
My z Igorkiem po spacerku,troszke pochodziłam po sklepach.Dziś mały marudny ogolnie,ząbki go męcza.Na spacerku tez płakał troche.Obiadzik wstawiłam,bo zgłodniałam.
Miłego wieczorku.

Witam sie wieczornie;)
U mnie dzien do dupy;(mialam jechac z nikusiem na szczepienie ale mlody wstal rano z glutami do pasa;(bozyszzz ja mam dosc juz tych chorob 3tyg z malymi przerwami
Dzis mnie wzielo na ciasteczka piernikowe pierwszy raz robilam ;)a jak slicznie pachnie w domku ciekawa jestem kto to bedzie jadl bo jakos tak duzo mi sie narobilo:)
Ogolnie to zaczynam czuc jakies przesilenie zimowe wszystko mnie wk..........wia:(:(

Oj gastone juz czasami wydaje mi sie ze te choroby wleka sie wiecznie:(
Wlasnie przed chwila obaj sie obudzili z rykiem,nikud nie spi super nocka zapowiada sie super;(

Anineczko z jednej strony dobrze ze przeszlo ale z drugiej pewnie chcialabys aby bylo juz po wszystkim

Katrina dobrze ze wsio oki

Asienko ja za pierniczki sie jutro biore

Biola zdrowka zycze

Gastone dla Twych ksiezniczek rowniez zdrowka

Lubiczanko fajnie jak tak rodzinne sa Swieta tylko szkoda ze nie zawsze czlowiek moze byc blisko najblizszych.

Ja dzis ledwo zyje jutro jeszcze zakupy i wsio do Swiat gotowe
Lenka wlasnie sie obudzila i sobie gaworzy bababa :-)

Spokojenej nocki

reklama
Anineczka - to pewnie te bóle przepowiadające..., ale to już niedługo.

Lubiczanka - wiem właśnie wpisałam wiek córci u góry, a suwaczek i tak "zasuwa".

Ostatnia edycja:
Do góry