reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Kurcze zimno na dworzu jak cholera.Dzionek szybko mija,wczesniej byłam z Igorkiem u Anii na kawce.
Gastone to masz w domku demolki małe.
Madbebe szybkiego i udanego pakowania.
Anineczko oby szybko Wam naprawił landrol lodówke.Tak z nimi jest oby tylko duzo kasy nie dawac w naprawe.Nasza tez jest nielepsza landrolka.Ahh szkoda gadac.
Miłego popołudnia.

reklama
witajcie
Pogoda pod psem wrrrr, musiałam niestety iść do banku, ale w niedzielę mój mężuś kupił mi nową kurteczkę dłuższą i nieprzemakającą (że szersza to juz nie wspomnę), to nawet nie było tak źle.

Jutro wizyta u lekarki, może małe da się posłuchać i nie będzie już uciekać.

Chorowitkom zdrówka życzę!!

Kiedy to ja Wam mówiłam że jestem chora? :sorry2: Dwa tygodnie temu? :sorry2: Nooo to znowu chora jestem!! :angry::angry: Teraz o dziwo katar dostałam, ale taki że przez uszy oddycham bo przez nos nie mogę :crazy:
Dobrze że sobie posprzątałam w zeszłym tyg.
Choinki nadal nie mamy, w sumie wahamy się czy żywą czy sztuczną.
Na wigilię idziemy do znajomych, będzie kilka rodzin, więc do szykowania wigilijnych potraw mam niewiele.

Katrina udanej wizyty i oby tym razem maleństwo nie bawiło sie w chowanego
Lubiczanka współczuje nozek i mam nadzieje, że szybko wszystko wróci do normy
Barmanka zdrówka, zdrówka, fajna taka wigilia jak dużo osób
Madbebe sprawnej przeprowadzki życzę
Aurelia gdzie sie podziewasz, mam nadzieję, że troche podczytujesz??

Dzień dobry!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
od 10dni tak dobrze nie spałam:))))nie to żeby szał nam Mała zafundowała-do 22giej starałam się ją uspać,i się poryczałam....J wziął ją na dół a ja do 2giej spałam jak zabita:))))o 2giej Mikucha nic poza cycuchem nie chciała i do 7mej jeszcze 2razy wstawała:)Nigdy bym nie pomyślała,że taką mi to radość sprawi;)
Katrina-powodzenia na wizycie:)
Barmanka-nie dawaj się choróbsku-zdrówka!!
a ja właśnie pykam sobie na naszym nowiusieńkim HP'ku:))))zamiast bawić się w prezenty(ja z J)postanowiliśmy sobie jeden wspólny prezencik kupić-właśnie laptopika...i oto wczoraj wsiadłam do auta,pojechałam i kupiłam:))))tylko,że jednak coś w prezencie trzeba będzie kupić;)
Miłego dnia Wam

Heloł
Zuzia wstała dzisiaj o 7:30 więc jestem wyspana. Odiad mam na dzisiaj prawie gotowy, jedynie ziemniaczki obrać dla P, a sobie woreczek kaszy ugotować. Dobrze, bo musze poprasować i musze ogarnąć drugi pokój bo do sąsiadów przylatuje rodzina na święta i będą u nas spać bo u nich nie ma miejsca. chyba jakies choróbsko mnie łapie, w gardle drapie, katar sie rozpoczyna, ale sie nie dam tak bez walki;-)
Lubiczanka ooo to dobrze, że dzisiejsza nocka troszke lepsza
czytałyście:
Na środku sali bez bielizny, na baczność... Przedszkolanka upokorzyła 3-letnią dziewczynkę - PolskaTimes.pljestem w szoku aż mi brak słów

Ostatnia edycja:
hejka!
Barmanko bidulko ty no!sie nameczysz z ta choroba:(zapijaj ja mlesiem z czosnkiem i miodem;-)zdrowka zycze!
AsienkoM masakra z ta przedszkolanka:baffled:ale baba ma metody wychowawcze:*(
Lubiczanko gratuluje zakupu:)oby wam dlugo sluzyl:)ale wy chyba nie dawno tez kupowaliscie jakiegos laptopa?
M te se sprawil prezent na swieta PS3;-)...ale nie mamy jeszcze move;-)ja mu wspominalam ze ma mi bransoletke zlota kupic,ale nie wiem czy kupi,pewnie juz nie pamieta,:cool::sorry:

Hej hej

Masakra.Ponad godzinę zajęło mi odwiezienie dzieci do placówek.
Śnieg u nas leży :-p a drogi osiedlowe to jedna wielka szklanka.Ale miałam pełno w gaciach,na szczęście stłuczki nie zaliczyłam :-D
Szkoda tylko,że teraz temp.wzrosła i zapewne wszystko stopnieje do wieczora i z sanek nici :baffled:

Barmanko nie oszczędza Cię choróbsko w ciąży.Współczuję :sorry:

Lubiczanko miło słyszec,że Misiula dała pospac.No i super prezencik się trafił :-)

Idę na kawkę i śniadanko :tak:

reklama
Do góry