reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Witam
Anieczko znalazłam dwóch panów więc teraz muszę sie zdecydować:)
Dużo zdrówka dla chorowitków!!
Lubiczanko tulam (trzeba sie przemęczyć:/)
Ja dziś pospałam pół dnia L zawiół małego do szkoły hihi
Teraz usmażyłam naleśniki i zrobie kilka krokietów bo mi zostało mięsa:)
Laski czy któraś będzie wracała z Polski (z Wrocławia) do Ie w styczniu ??
See ya

reklama
hej!
Sorki,ale nie mam czasu nadrobic :sorry: Pakuje sie powoli. Od soboty wiemy juz,gdzie bedziemy mieszkac :-) Tym razem,nareszcie miasteczko - Loughrea. Chatka 5letnia,4pokojowa.Landlord..:rolleyes2: okolo 40tki:-p,przesympatyczny i bardzo uczynny ;-):-D Tak serio-przez tydzien najblizszy ma sie wyniesc,kupic lodowke,zmywarke,jakies 1-2 szafy,wymienic blad kuchenki na ceramiczny..:eek:mam nadzieje ze sie wyrobi ;-)Po niedzieli, popoludniami, chce stopniowo zaczac zwozic graty i w miare mozliwosci rozpakowywac. 22go niby mamy tam juz nocowac-mam taki zamiar,zobaczymy jak bedzie. jestem megga happy,bo nie chcial depozytu,wiec rent juz zaplacony. Teraz tylko sie move'nac.

Pozdrawiam wszystkie i zycze zdrowia potrzebujacym!

witajcie
Lubiczanka, gastone - łącze się z Wami z tym bólu - niestety ostatnio moje dziecko robi sobie przerwy w spaniu (po godzinie do dwóch), obudzi sie np. o 4 czy 5, przyjdzie do nas i sie kręci, a potem ok. 6-7 śpi jak suseł i nie chce jej sie wstawać do przedszkola,

nie dość, że ja się budzę i spać nie mogę, albo do toalety muszę, to jeszcze młoda się dołącza, w dzień oczywiście nie mam jak odespać - RATUNKU!!!!

helloł

no to my już też mamy choinke ubraną:cool2: i w ogóle w całym domu się świeci wszystko ze uhhh :cool2:

lubiczanko, Tichonku jakoś nie czuje tzw. parcia na szkło ;-)

madbebe ale Ci dobrze z tą przeprowadzką... święta na nowej chatce - oby wsio poszło sprawnie.:tak: i ten lanlord zabrzmiał.."obiecująco"...:rolleyes2::-D

AsieńkoM przepraszam,ze tyle o tym botoksie pisałam:sorry: moje sie jeszcze nie pokończyły i jakoś sie nie zanosi :confused2:

gastone
współczuje nieprzespanych nocek... pocieszające jest to, ze kiedyś miną..

sie nasprzatalam to tylko ja wiem...i to nie koniec jeszcze,ale jutro dokoncze.

Dobrej nocy dziewczynki

Margaritta a czym to smarujesz?
mi wywalilo chyba w sobote z rana,a dzis juz nie mam wlasciwie,mala sucha plamka zostala:)
Ja to pasta do zebow zawsze traktuje:)
Madbebe super ze chatka znaleziona:)sprawnej przeprowadzki zycze:-)...

Witam sie przy kawce! Chwila relaksu i do roboty zaraz..
Margaret-niom fajnie,tyle ze ja tych swiat nie czuje,na razie przeprowadzka na tapecie. Ozdob zero,bo wiadomo.. Choinka zagosci tuz przed wigilia pewnie.
A landlord-owszem,smakowity :p eh...:-D
Wspolczuje dziewczyny nieprzespanych nocek. Ciezko funkcjonować za dnia w takiej sytuacji :-/
Lece,i tak prawie godzine pisalam te kilka słów ;-)

Milego dnia i sprawnych świątecznych przygotowań! :-)

Bry:-)
No pięknie,u nas śnieg pada:szok:A ja muszę na szczepienie z Młodym iśc:wściekła/y:Szlag,też nie miało kiedy,no!:angry:
Margaritta ale ja chcę zobaczyc,zero Cię to obchodzi?:crazy:Czy ja miałam jakieś parcie?:sorry2:
Mój P się czuje coraz gorzej a durny do pracy chodzi:angry:Dziś mi kazał antybiotyk jednak wykupic z recepty więc raczej niewiele poprzednie leki pomogły:dry:
Idę kawkę wypic i się szykowac:baffled:

reklama
Witam sie z rana .:)
Bozyszzz ale zimno,poslalam dzisiaj kacpra do szkoly bo juz w domu z nim nikt nie moze wytrzymac tak szaleje,kombinuje i jest do tego cholernie nie sluchany;(
Lece bo nikus sie budzi buzka do pozniej;)

Do góry