reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Lubiczanka marsz do lekarza, to nie żarty, zdrówka
Tichonek świetnie, że już data chrztu zaklepana
Asienka_r oby to tylko ząbki
Anineczka zdrówka dla Matta, a Ty jak sie masz, dzidzius jeszcze sie nie śpieszy??
Barmanka widze, że u Was kółeczko z choroba, jak nie ty to synuś, zdrówka
Gliwa fajnie, że wszystkie sprawy pozałatwiane a szczepienie poszło szybko.

A moja Zuzieńka dzisiaj 11 miesięcy kończy, boziu za miesiąc będzie miała roczek, kiedy to zleciało

Niunie moje kochane-pewnie bym i poczłapała...ale z całą mą obstawą podziękuję...z samym Danielkiem i Miką to już nie lada co-a co dopiero z dwójką miałcząco marudzącą"długo jeszcze?"ech
AsieńkoM-ogromniasty buziol Zuzieńce na 11 miesiączków:****
Anineczko-hehe-oby tym razem nie było tak samo;)Nawet nie wiesz jak siedzę jak na szpilkach
Tichonek-no i o!
Pierogi zrobiłam,social zaliczyłam i jeszcze kilka innych miejsc;)))a teraz za porządki trzeba się brać;)

Lubiczanko-nie masz komu starszakow podrzucic? Kurka,to ju nie przelewki,rzeczywiscie. Kombinuj zeby jednak lekarza zaliczyc
Asienko- z mej wiedzy wynika ze taka temperatura u diecka o niczym nie swiadczy. Stan podgoraczkowy to chyba cos kolo 38st,jak nie 38. Dopiero 38.5 sie zbija..

Mi juz troche mija,ale tak mi sie spac chcialo,ze tragedia normalnie. Lenia mam :-o wstyd sie przyznac ;-) Samym mysleniem o przygotowaniach do Świąt sie zmeczylam,ze o przeprowadzce nie wspomnę... :-/

Zdrowka wam wszystkim. Cos niedobrego wisi w powietrzu anyway. Powszechne sa teraz wlasnie te dziwne kaszle :-/ U nas tez grom wie o co kaman,Wika pokasluje raz na jakis czas i tyle. Juz odpuscilam wszystkie syropy bo to nic nie zmienia. Mam dwie diagnozy,ale pewnosci nie mam żadnej co do nich. Okaże sie..

Paaaaa :-) oby was nie zwialo! ;-)

Ostatnia edycja:
A My byliśmy w sklepie z Igorkiem,kurcze wieje i jeszcze nas deszcz złapał.:wściekła/y:Co za pogoda.Pozniej moze przejde sie na solarium wygrzac i opalic:tak: ,jak M by wczesniej wrocił.Zrelaksowac sie.
Lubiczanko zdróweczka,wybierz się lepiej do lekarza.Niech Cie osłucha i jakiś antybiotyk przepisze.
Tichonku to super ze chrzciny macie załatwione.My chrzcimy Igorka po Swietach w Polsce.:-)
Barmanko zdróweczka.
Asienko buziaczek dla Zuzi na 11 miesiecy.Czas leci dzieci rosna.:-)
Dobrego popołudnia.

Tichonek-no i o!będą chrzciny:))))
Madbebe-no właśnie do południa nie mam:(a mój gp ino do 12tej przyjmuje...a znając życie pewnie i by nie mieli miejsca :(((
Gliwa-to kiedy dokładnie lecicie?Fajnie Wam:)a w taką pogodę-ja tylko autem się wynurzam;)

marcysia priva Ci napisałam:tak:
Lubiczanko przypomniało się?:-D
AsieńkoM buziak dla Zuzi:tak:Rok temu o tej porze miałaś jeszcze wielki bęcol:-D
Ja za swoim czasami tęsknię:-DAle takim ciążowym,oczywiście:-DP się mnie parę dni temu pytał czy chciałabym jeszcze jedną dzidzię bo on tak:szok::-)Zaskoczył mnie bo mnie się jeszcze jedno marzy ale myślałam,że P już nie chce:-)No ale do tego jeszcze daleka droga;-)
Ponoc jutro ma byc trochę lepsza pogoda:sorry2:Dobrze by było bo muszę na pocztę się przejśc po CHB,kartki świąteczne kupic,znaczki i takie tam...
Za tydzień u Radka w szkole jest przedstawienie zimowe o 19:10. i trochę mi późno bo o tej godzinie to już Matta kąpię,ale może jakoś z nim dam radę,byleby się nie rozdarł na tym przedstawieniu:baffled::baffled:

reklama
Lubiczanko planujemy na 19grudnia.Oj fajnie,fajnie juz sie doczekac nie moge.
Tichonek-no i o!będą chrzciny:))))
Madbebe-no właśnie do południa nie mam:(a mój gp ino do 12tej przyjmuje...a znając życie pewnie i by nie mieli miejsca :(((
Gliwa-to kiedy dokładnie lecicie?Fajnie Wam:)a w taką pogodę-ja tylko autem się wynurzam;)

Do góry