reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Witam się:-)
Z neta w kompie wreszcie;-)
Radek dziś był już w szkole,akurat mieli badanie słuchu więc się w sam raz załapał:tak:
Matt nadal zasmarkany i kaszle:baffled:
P dostał leki ale oczywiście pracoholik,zwolnienia nie weźmie:sorry:
Ja dziś mam dobry dzień bo poza powrotem okna na świat (czyt.internetu:-D) dostałam vouchery z Dunnesa na 84E:-):-):-)Ale się cieszę:-DA przedwczoraj dostałam kupony zniżkowe z Tesco na dziecięce produkty i z Cow&Gate:-D...Prawie jak w "Łowcach promocji":-D
Biola u Radka w klasie już większośc dzieci szczerbata:-DAle Radek,choc baaardzo wcześnie zaczął ząbkowanie jeszcze ma wszystkie mleczaki mocno osadzone:sorry:Ale codziennie każe sobie sprawdza czy się już nie ruszają:-D
Anineczko jak tam 18 dni przed świętami?;-):-D
Niektóre pewnie widziały na FB,ale dla Tych,które jednak nie...Oto mój wygibus:-D: Moja spryciula :) - YouTube

reklama
Hejka z wieczorka.
No i prawie dzionek zleciał:-)ja właśnie obiadzik jem i ogladam swoje seriale.Igorek śpi.M jeszcze w pracy.
Tichonku zajefajny filmik,Mati jaki już duży i mądry chłopaczek.:tak:Farciara z Ciebie,tez bym chciala dostac kupony :-D.
Miłego wieczorku.

Bozzze ogladalyscie moze koncowke uwagi o jutrzejszym reportarzu jak jacys patologiczni rodzice wrzucili na youtube. filmik jak ich 3letnie dziecko pali papierosy normalnie dzieciak sie zaciagal dzizyyyyss jrstem w takim szoku ze niewiem co co za patologi i jeszcze dali mu siekiere do zabawy co za .........:mad::mad:

ogladacie final top model?

bylam dzisrano znow pytac o przedszkole dla Szymka na wrzesien 2012..i jest szanse ze bedzie chodzil:-)5dni w tyg na 3h;-)juz nie moge sie doczekac kiedy odpoczne:-D

Bylismy rowniez z Szymkiem u lekarza,nadal kaszlal z rana i wieczorem i mial lekki katarek...osluchowo ok,zadnych zmian,dostal jakis syrop i mam psikac sterimarem i tyle

Witam wszystkie mamy z Dublina i okolic. Od Maja prowadze zajecia plastyczne dla dzieci (od 12 miesiecy do 4 lat). Bright Sparks - Art Sessions. W kazdy wtorek rano 10.30-11.30am i po poludniu 1-2pm. Zajecia odbywaja sie Art Studio, F2 Centre, Dublin 8. (7 euro). Bardzo serdecznie zapraszam! Jesli macie pytania - prosze smalo pytac na forum lub prosze kontaktowac sie teefonicznie. Asia 0857162931

Hejoo.
Marcela znowu coś bierze - smarka się, kaszle, w ruch poszły domowe lekarstwa. Biszz wykończę się, bez kitu :baffled: Teraz tylko kuśwa patrzeć jak w przyszłym tyg mnie rozłoży :-(
Za sprzątanie dopiero jutro się biorę, o ile będzie mi się chciało :-D
Robię w końcu porządek z fotkami (na kompie), mam takie zaległości że nawet nie chcecie wiedzieć do którego miesiąca musiałam się cofnąć :confused2::zawstydzona/y::oo:

Ewelcia, rozumiem że Szym będzie już wtedy chodził do tego darmowego przedszkola, tak? A na ten rok nie chciałaś go zapisac na płatne 3 godziny dziennie? Sorki jak pisałaś, ale mi umknęło...

Tichonek, świetny film.

Ania, witamy na Irlandzkiej ziemi.

Lubiczanka, lepiej się czujesz, jak zdrówko?

Gliwa, super że wszystko pozytywnie udało się pozałatwiać.

Madbebe, powodzenia w szukaniu mieszkania.

Margaritta, też sie smarkulisz? Zdrówka dla Ciebie!

Barmanko chcialam,ale pozostawalo mi tylko prywatnie i troche drogo jak dla mnie,bo ja i tak siedze w chacie;-)a tu niby tez w tym przedszkolu mozna dac wczesniej i odplatnie,tyle tylko ze brak miejsc bo tanio i nie zalapalismy sie...a chodze juz tam ponad rok,srednio raz na dwa miesiace:eek::sorry:takie busy tam maja:baffled:
Zdrowka dla Marcelita!

No to przedszkole gdzie Marcel chodzi też drogie nie jest, a jak go zapisywaliśmy to byl na liście rezerwowej. Myśleliśmy że się nie załapie, a tu któregoś dnia telefon dostaliśmy.
Zobaczysz jak młody pójdzie, od razu oddychniesz trochę :tak:
Oj dopiero teraz doskonale rozumiem moją mamę która zawsze powtarzała że nie może się doczekać kiedy skończy się jakieś wolne i w końcu pójdziemy do szkoły :sorry::-D:-D

reklama
barmanko dzieki Ci kobieto- na szczęscie nie smarkole sie - wczoraj miałam dzien wyjęty z zyciorysu- nawet dobrze go nie pamietam- dreszcze ale takie jakby w domu z -20 było i czulam kazdy mięsien - wylam jak dziecko z bólu :eek: na noc 2 polopiryny +ketonal i dziś zyje :-) nie jest suuper,ale o niebo lepiej. Pojęcia nie mam co to było.. dusi mnie kaszel jakiś jeszcze i klata od tego boli. Dats yt.;-) Oby Ciebie nie wzięło nic:confused2: a dla Marcelka zdrówka - moze to u niego tez bedzie tak krótkotrwałe jak u mnie :tak:

lubiczanko jak Ci?

sie wczoraj wyspalam pol dnia a dziś oczy jak 5 zł :sorry:

ide poczytać - szybciej mnie zmuli.

Dobrej nocki laseczki.

aa Tichonkowa zapomniałam Ci mowić - tez się ciesze, ze w piatek juz fryzjer :-D

Do góry