reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

hellol:)

ja dzis stolice przymusowo zaliczylam ,ale i Ikee tez:)wnioski na paszporty nasze zlozone i odbior 21 stycznia:eek: ale co tam...znow Ikee zalicze:-D
swoja droga to sie smiga teraz jak nie wiem ta autostrada:-D2 godzinki niecale i zesmy w Dublinie byli:-)

reklama
dzień dobry Wam
ja też mam dni wyjęte z zyciorysu-nic(kompletnie)mi się nie chce...płuca mnie tak nawalaja,że w nocy na 3poduszkach ś[pię...w dodatku od wczoraj kaszląc czy smarcząc mi krew leci...ale podejrzewam,że mam tak podrażnione gardło od tego gruźliczego kaszlu:((echhhh...dzieci dziś i jutro wolne-diabli wiedzą z jakiej okazji-żadnej karteczki czy info-tylko sms:/
Margaritta-to miałaś dzień-dobrze,że juz lepiej:)
Barmanko-oby Cie jednak nie złapało-zdrówka dla Marcelka:)
Tichonek-ja zmieniałam adres na karcie z dunnesa,ale i tak kupony lecą na stary adres:((((((Dobrze Ci:))))
Aga-to tak jak my-do stolicy się teraz smiga jak po pasie startowym na nowej drodze;)
Normalnie nie pamiętam co tam jeszcze
Ewelcia-super,że przedszkole zarezerwowane...może i ja pomyślę o Danielku od wrzesnia?
Gliwa-super,że już Ci lepiej...i oby tak pozostało:)
no i...skleroza-ale wszystkim Wam życzę miłego dnia i zdróweczka!!!!!

Dziendoberek w ten brzydki dzien;(co za pogoda;(
Ja takze przylaczam sie do zdechlakow;)kaszel meczy na maxa a zwlaszcza w nocy;(
Zdrowka zycze wszystkim ,lece sie polozyc puki nikus spi;)

Lubiczanko moze Tobie jakies antybiotyk potrzebny?zdrowka zycze.
Biola Tobie tez:)

fajne pogoda,nie?:eek::wściekła/y:....

ja dzis do dentysty,...dalej mi sie nie zagoilo...kazala przyjsc jak skoncze brac antybiotyk....
jutro GP...umowilam sie wczoraj na jutro do innego GP,bo swojego mam na 15..chce wczesniej uzyskac skierowanie na ta cukrzyce:sorry2:

Witam.Kurcze co za pogoda:wściekła/y:mam nadzieje ze przejdzie chociaz troszke.Bo chciałam isc na poczte i do sklepu.Pranie się kreci,zas bede prała cały dzien,ale co zrobic.Igorek jak wczoraj wieczorkiem wypił mleczko,to dzis sie obudził przed 9.ja razem z nim.:-):-)
Chorowitka zdróweczka dużo.
Miłego Dzionka.

Witam się:-)
Mało mi wózka z rąk nie wyrwało jak szłam rano z dziecmi do szkoły:szok:Piękna jesień tej zimy:eek::-D
Lubiczanko czy to już nie za długo?Idź Ty kobieto po antybiotyk bo się wykończysz:sorry2:
Margaritta daj znac po wszystkim czyś zadowolona bo jak nie to ja odwołam wizytę w sobotę:-D...Ale w sumie gorzej jak teraz to już chyba nie mogę wyglądac:eek::zawstydzona/y:
Asieńko_r oby to "tylko" ząbki:tak:
Barmanko kurujta się,nie chorujta:tak:
My wczoraj wreszcie zaklepaliśmy termin chrztu:-)Matt przestanie byc poganinem 3 marca o 12-tej:-D
Idę ogórkową dokończyc póki Młody śpi:tak:

reklama
Lubiczanko a kysz do lekarza.To już nie jest śmieszne ta krew :wściekła/y:
wynocha no! nie boisz się zapalenia płuc? nie straszę,albo inaczej.Straszę i marsz do lekarza!!!
bo cię osobiście wykopię,no!!

zdrówka dla was wszystkich.
U nas smarki zielone dopadły Matta i lekki kaszel,ale pomyka do przedszkola bo bardzo dobrze się czuje.
M też już lepiej.No ale tego pracoholika nie da się zatrzymac w domu.
Pamiętam,że przy porodzie z Antkiem też pracował.Ja ze skurczami a on z telefonem przy uchu :dry:

dobra,lecę po Matta do przedszkola.;-)

Do góry