reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Irlandii!!

ewelcia 86 moje gratulacje

16-0-0007.jpg

reklama
No moje drogie my tez nie mozemy doczekac sie juz doczekac na to spotkanie.
Pogoda jak na razie dopisuje tzn. nie pada;-)
Do zobaczenia

Ewelcia86 WIELKIE GRATULACJE DLA CIEBIE I SYNKA.
Szymonek jest naprawde cudowny no i sliczne imie mu daliscie.
Duzo wytrwalosci ci zycze i malo stresu by z laktacja nie bylo problemow:-)
Dasz rade:-):-):-)

Ewelcia GRATULACJE moj M ma na imie Szymon i jest cudownym czlowiekiem, nigdy nie sprawial problemow, czego i wam zycze ;-)

Dziewczyny, obudzialam sie z okropnym bolem gardla, :-( nie wiem czy dam rade przyjsc, poza tym ta pogoda taka nie pewna...

EWELCIA GRATULACJE!!ŚLICZNY SYNEK!!:-)
Hej dziewczyny ja odpadam niestety:-(Mój mały coś złapał:-(Ta noc to był koszmar:-(Dostał biegunki i gorączki:-(Jade do lekarza:-(
Jeszcze jeden mam problem,teraz cały czas musze mu teraz tlumaczyć,ze niespotka sie z dziećmi:-(
Życze miłego spotkanka,mam nadzieje ze na kolejne już będe mogła dotrzec:-)
Pozdrawiam

Ewelcia!! Serdeczne gratulacje!! Maly jest sliczny!! Duzo zdrowka!!

Pogoda nie jest najgorsza.Nie pada w kazdym razie. Takze ja sie wybieram na plac....zanim ja tam dojde....;-)

Ewelcia86 równiez skladam ogromne gratulacje z narodzin ślicznego synusia!A Wam kobietki zazdroszcze tego spotkana dzisiaj-tez chciałam dołączyć,ale niestety musze byc w pracy.Ale mam nadzieje,ze na jednym spotkaniu sie nie skonczy i w nastepnym juz bede uczestniczyc:)Pozdrowionka i udanego wypadu-zdajcie relacje po:)))

ja melduje sie...niestety.. nie bede a juz powinnam byc na miejscu..bo boli cos mnie glowa..no i jakas taka wczorajsza jestem..po imprzce urodzinowej mojego P..a w noy jeszcze jechal na lotnisko a dzisiaj juz jest w miescie Kraka i zmerza do Bukowiny Tatrzanskiej ..

wiec zisiaj poopoczywac musze bo pleki daja mi swe znaki..plus ta glowa...

reklama
Do góry