reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

ewelcia 86 moje gratulacje

16-0-0007.jpg

reklama
No moje drogie my tez nie mozemy doczekac sie juz doczekac na to spotkanie.
Pogoda jak na razie dopisuje tzn. nie pada;-)
Do zobaczenia

Ewelcia86 WIELKIE GRATULACJE DLA CIEBIE I SYNKA.
Szymonek jest naprawde cudowny no i sliczne imie mu daliscie.
Duzo wytrwalosci ci zycze i malo stresu by z laktacja nie bylo problemow:-)
Dasz rade:-):-):-)

Ewelcia GRATULACJE moj M ma na imie Szymon i jest cudownym czlowiekiem, nigdy nie sprawial problemow, czego i wam zycze ;-)

Dziewczyny, obudzialam sie z okropnym bolem gardla, :-( nie wiem czy dam rade przyjsc, poza tym ta pogoda taka nie pewna...

EWELCIA GRATULACJE!!ŚLICZNY SYNEK!!:-)
Hej dziewczyny ja odpadam niestety:-(Mój mały coś złapał:-(Ta noc to był koszmar:-(Dostał biegunki i gorączki:-(Jade do lekarza:-(
Jeszcze jeden mam problem,teraz cały czas musze mu teraz tlumaczyć,ze niespotka sie z dziećmi:-(
Życze miłego spotkanka,mam nadzieje ze na kolejne już będe mogła dotrzec:-)
Pozdrawiam

Ewelcia!! Serdeczne gratulacje!! Maly jest sliczny!! Duzo zdrowka!!

Pogoda nie jest najgorsza.Nie pada w kazdym razie. Takze ja sie wybieram na plac....zanim ja tam dojde....;-)

Ewelcia86 równiez skladam ogromne gratulacje z narodzin ślicznego synusia!A Wam kobietki zazdroszcze tego spotkana dzisiaj-tez chciałam dołączyć,ale niestety musze byc w pracy.Ale mam nadzieje,ze na jednym spotkaniu sie nie skonczy i w nastepnym juz bede uczestniczyc:)Pozdrowionka i udanego wypadu-zdajcie relacje po:)))

ja melduje sie...niestety.. nie bede a juz powinnam byc na miejscu..bo boli cos mnie glowa..no i jakas taka wczorajsza jestem..po imprzce urodzinowej mojego P..a w noy jeszcze jechal na lotnisko a dzisiaj juz jest w miescie Kraka i zmerza do Bukowiny Tatrzanskiej ..

wiec zisiaj poopoczywac musze bo pleki daja mi swe znaki..plus ta glowa...

reklama
Do góry