reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Irlandii!!

Agusiek nie dziekuje ci by nie zapeszyc. ;-)
Wiktor wlasnie padl i spi sobie tak slodko wiec mamusia ma czas na poleniuchowanie:happy: bo zaraz bedzie musiala tatusia szykowac do pracy na nocke.
Jak ja tego nie lubie tzn. tych jego "bramek". Misia wie o czym mowie.
Dobra uciekam na kanape nozki wyciagnac do gory.
Nalezy mi sie a co!!!!:-D:-D:-D

reklama
Oj wiem frog wiem. Moj A byl wczoraj, idzie dzisiaj tez....ja znow zostaje sama jak palec, a tak nie lubie sama zasypiac...:-( Ale jutro nareszcie mamy caly dzien dla siebie!! Jak bedzie pogoda, to planujemy wycieczke, moze to parku Cole, kolo Gort (super miejsce na spacerki).
Narazie czuje sie pelna jak smok...strasznie sie najadlam!! Jak wracalam z tesco do domu zjadlam w drodze 3 paczki...:zawstydzona/y: dopiero pod domem zauwazylam, ze plaszcz i torbe mam upackana dzemem, ktory mi wyciekl z paczkow...:zawstydzona/y:co za siara...A teraz jestem po wielkim dwudaniowym obiedzie i mam ochote na slodka drzemke:-)

Hej:-)
Gratulacje dla Ewelci86:-)
Sofik
- ja mam dopiero w kwietniu wizytę w szpitalu - akurat jak wrócę z Polski.
Pozdrowionka

witajcie
udanej niedzieli zycze...My z synalkiem idziemy na 14 do kina na bajke Bolt...mlody juz niemoz sie doczkac..od samego rana mnie meczy czy juz idzie :-D

hey laski!
troche mnie nie bylo,ale pochorowalismy sie wszyscy.Najpierw dziecko,potem my.Ja oczywiscie najbardziej,ale biednemu zawszw wiatr w oczy... :-D
Maz zrobil mi niespodzianke i kupil mi bilety do Pl na marzec.Chyba wezme ze soba Amande.Teraz przez te jazdy z ryanairem,wole sie upewnic...torebke moge miec,ale musi miescic sie w torbie podrecznej,tak?A picie dla dziecka normalnie moge wziasc w jej bidoniku?Ona to wyzlopie w godzine,wiec moge wziasc jakis nieotwarty sok dla niej do podrecznego?Mam nadzieje,ze sie nie przyczepia,najwyzej kupie taki w jakis laleczki,bajeczki,zeby widzieli,ze to nie dla mnie!Cos powinnam jeszcze wiedziec?Na ich stronie jakos nic nadzwyczajnego nie ma tzn jakiejs wielkiej zmiany.

To wyscie sie spotkaly i mi nic nikt nie powiedzial,no ladnie!Chorzy bylismy to i tak bym nie dojechala :-)

Internet mi wolno chodzi,za niedlugo moge go nie miec przez jakis czas, wiec moze mnie nie byc przez jakies 2 tyg.

Ostatnia edycja:
jesli mowa o niespodziankach,moj maz tez zrobil na swietna niespodzianke wraz z mala lecie do polski na swieta wielkanocne HUUUURA,wyobrazcie sobie ze ostatni raz na swietach wielkanocnych w polsce bylam 8 lat temu,kurcze jak sie ciesz,przynajmniej malej pokaze choc odrobine polskiego zwyczaju,a najwazniejsze ze z koszyczkien w sobote pojdzie.
a my dzis poldnia nad morzem na plazy przebawilismy sie super pogoda.
pozdrawiam

Hej Hej dziewczynki!!

A my dzis pojechalismy sobie na Coral Beach, ale tam strasznie wialo i toche padalo wiec nie zabawilismy dlugo. Przynajmniej roche swiezego powietrza powdychalismy:-) A wieczorem idziemy do kina:-) i smiac mi sie chce bo najbardziej nie moge sie doczekac jedzenia w kinie!!:zawstydzona/y:

reklama
a my wlasnie wrocilismy z kina :-D maly zadowolony w baji..jeszcze dostal samochodzik gdzie moze kola wymieniac i caly w skowronkach..hehe a mama ma pizze :-D ogolnie podsumowujac dzien minal nam super

Do góry