reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Irlandii!!

Witam.Dopiero laptopa wlączyłam.Dzis tez pospaliśmy dosyc długo z Igorkiem.Pozniej bylismy u Nas w Centrum Handlowym i u fryzjera grzywkę podciąc :-).Teraz siedze i kawke spijam.M jeszcze w pracy,mam nadzieje ze niedlugo bedzie.
Wszystkim chorowitką duzo zdróweczka życze.
MartaF wszystkiego Najlepszego dla Oliwki.
Miłego popołudnia.

reklama
Piszę z komórki więc z góry sorki za ewentualne błędy...Co mogę podać tak na szybko na zapalenie ucha?Zdaje się,że Radek ma:( Rano coś wspominał,że go uszko i policzek bolą,ale,że on lubi się "pieścić" to pomyślałam,że albo przesadza albo mu szóstka ruszyła i go boli.Ale przed chwilą się rozpłakał,że go boli w środku:( Póki co dałam mu Nurofen i twierdzi,że lepiej...Już sama nie wiem czy zmyśla czy nie:/ Jakie są objawy zaplenia ucha i jak mogę mu pomóc dopóki lekarz czegoś mu nie przepisze?(pewnie antybiotyk)

Tichonku w zasadzie to tylko nurofen,bo w aptece nie sprzedadzą Ci żadnych kropli do ucha.No i Antybiotyk,jak uciśniesz za uszkiem to powinno mocno zabolec,gorączka i trudności w przełykaniu śliny.

Lubiczanko ależ Cię dopadło :-(
Tego się zawsze najbardziej obawiam,choróbska u siebie.Bo kto się dziecmi zajmie jak mnie zmorzy? Pamiętam sylwester 2010,masakra.Ja i M oboje chorzy,ale to tak,że palcem nie dało się ruszyc.O tyle dobrze było,że niemowlaka nie mieliśmy i dzieci się sobą zajmowały.Trzymaj się tam :tak:

Gliwa Lubiczance zapewne chodziło o Naas ;-) miasto :tak:
Ale ty byłaś w Waszym Centrum Handlowym.Nie dogadały się dziewczęta :-D

MartaF Olivce samych szczęśliwych dni i oby była grzeczniutka i w pokoju za karę nie siedziała ;-):-D

Lubiczanko,dzięki,wygooglowałam sobie też,ale chciałam wiedziec jak to jest w praktyce,tzn.jak to sprawdzic i takie tam,najlepiej od kogoś kto przez to przechodził:tak:
Anineczko dzięki,o takie info mi właśnie chodziło:tak:..Już sama nie wiem:eek:,teraz mówi,że go boli ale już mało no i że policzek go boli:sorry:No i bądź tu człowieku mądry i pisz wiersze:dry:Powinien miec wysoką gorączkę?On ma 37,5st.Przy przełykaniu nie widzę,żeby narzekał:sorry:I gdzie mam za uchem mu nacisnąc bo ja ciemna:zawstydzona/y:Nigdy nie miałam z tym do czynienia:sorry2:Ale cały czas się zastanawiam czy to przypadkiem mu szóstka nie idzie i go tak "ciągnie" po policzku i do ucha,możliwe to?:sorry2:

reklama
Do góry