reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Dzieki Kobietki...już głosu nie mam:/ale staram się trzymać;)
Gliwa-to się faqktycznie dogadałysmy;)))
Tichonek-tak z praktyki to jak miałam to moja Mamusia mi wcisnęła do ucha liść jakiejś roślinki doniczkowej:/Niestety nazwy nie pamietam:(
Anineczko-jak sobie pomyślę o tamtym roku(Wasze zdrówko)to mam wyrzuty sumienia:(((
Asieńko-a uczysz tylko jedną grupę(klasę)?czy jakoś zmieniasz klasy?
Kurka-zła jestem,bo cała ma czwórka jakaś niemrawa:/Nasmarowani,syropek w ruch poszedł i mam nadzieje zabić dziadostwo w zalążku:(No nic to-pozyttywne myślenie')Przyjemnego wieczorku Wam

reklama
anineczko po 2 godzinach zeszła,przeprosiła i aniołek do teraz:-)

martwie sie gizmem:sorry2:ciągle piszczy i boli go lewa noga:-(i ma krwiaka na brzuchu,w poniedziałek ide do weta:-(

witam wieczorkiem
Marta, wszystkiego najlepszego dla Oliwki :-)

Tichonek, moj Eryk ma juz 4 szóstki i przy ani jednej nie narzekał, a raczej bardzo marudzi jak go cos boli, więc nie sadze ze to od zębów
A Radek ma katar? bo często ucho boli z kataru

z domowych sposobów mozesz wycisnąć sok z geranium i mu wcisnąć watke do ucha, posmarowac okolica ucha vickiem, przyłożyć do ucha elektryczna poduszkę lub termofor

u nas ok, Eryk dzis dostał od Mikołaja zestaw Hama i jest wniebowziety :-)

zdrowka wszystkim chorowitkom

Lubiczanko mam 2 klasy, w każdej mam 3 lekcje i jeszcze teraz robimy próby do jasełek 17 grudnia. A że dzisiaj było ortograficznie w obu grupach to wysiadam. Zdróweczka dla Twojej całej czwóreczki, biedactwo, oby poszło sobie dziadostwo

Tichonku za uszkiem w okolicach płatka,naciśnij tam taki dołek za uchem jest.
Mój Antek to się namiewał tych zapaleń,oj miał.Raz miał nawet wysiękowe zapalenie,cała ropa poszła z uszu.Ale u niego to była nieprzespana nocka,temp.powyżej 38 i okropny ból przy przełykaniu.Żadnych roślinek nie wkładałam do ucha( anginka tzw.) bo wiem od lekarza,że częśc roślinki może zalegnąc w uchu i zgnic :szok::sorry2: To tyle co słyszałam,wystrachałam się i nawet nie próbowałam.
A wychodzi mu ta szóstka? Widac coś? Mój Antek chyba jeszcze ani jednej nie ma :no:

Lubiczanko oooo masz Ci.Niech siły i moc będzie z wami.Tulkam.:sorry2:

MartaF no chyba konieczny będzie lekarz dla Gizmo :sorry:

lecę na kanapę,tak mnie kopie młody,że masakra :szok:

zdrowka wam jeszcze raz zycze...

ja sama zasmarkana:sorry2:chodze i kicham non-stop,Szym i m tez maja nochale zawalone....

zrobilam salatke warzywna-jakos znow mnie naszlo i mialam jeszcze golabki zrobic na jutro,ale nie wiem sama czy mi sie chce,a mam w planach jutro pospac dluzej,bo dzis m spal dluzej:-p;-)....taka wymiana:-D
Moze i zrobie do 1 kupa czasu jeszcze:cool2:

anineczko sie właśnie wybieram ale sama ledwo chodze więc mam nadzieje do poniedziałku dojsć do siebie:tak:i pójde z nim chociaż jak juz powiedział ze nic połamanego nie ma to co on pomoże???Gizmo ma tego krwiaka i to chyba go boli:confused:no nie wiem,zobaczymy w poniedziałek:sorry2:

reklama
MartaF no na krwiaka to może smaruj mu to maścią z arniki,krwiak powinien się wchłonąc,a jakiego koloru on jest? Bo to już trochę czasu minęło i powinien byc koloru żółtego-zielonego? Bidak,ale jeśli to krwiak go boli to chyba nic nie poradzi vet,no chyba,że zrobi mu usg,sprawdzi czy nie ma wylewu krwiaka?

miałam iśc się położyc,ale czytam jakieś paragrafy o zbyciu się spadku :rolleyes2:

Do góry