reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Irlandii!!

Dzieki Kobietki...już głosu nie mam:/ale staram się trzymać;)
Gliwa-to się faqktycznie dogadałysmy;)))
Tichonek-tak z praktyki to jak miałam to moja Mamusia mi wcisnęła do ucha liść jakiejś roślinki doniczkowej:/Niestety nazwy nie pamietam:(
Anineczko-jak sobie pomyślę o tamtym roku(Wasze zdrówko)to mam wyrzuty sumienia:(((
Asieńko-a uczysz tylko jedną grupę(klasę)?czy jakoś zmieniasz klasy?
Kurka-zła jestem,bo cała ma czwórka jakaś niemrawa:/Nasmarowani,syropek w ruch poszedł i mam nadzieje zabić dziadostwo w zalążku:(No nic to-pozyttywne myślenie')Przyjemnego wieczorku Wam

reklama
anineczko po 2 godzinach zeszła,przeprosiła i aniołek do teraz:-)

martwie sie gizmem:sorry2:ciągle piszczy i boli go lewa noga:-(i ma krwiaka na brzuchu,w poniedziałek ide do weta:-(

witam wieczorkiem
Marta, wszystkiego najlepszego dla Oliwki :-)

Tichonek, moj Eryk ma juz 4 szóstki i przy ani jednej nie narzekał, a raczej bardzo marudzi jak go cos boli, więc nie sadze ze to od zębów
A Radek ma katar? bo często ucho boli z kataru

z domowych sposobów mozesz wycisnąć sok z geranium i mu wcisnąć watke do ucha, posmarowac okolica ucha vickiem, przyłożyć do ucha elektryczna poduszkę lub termofor

u nas ok, Eryk dzis dostał od Mikołaja zestaw Hama i jest wniebowziety :-)

zdrowka wszystkim chorowitkom

Lubiczanko mam 2 klasy, w każdej mam 3 lekcje i jeszcze teraz robimy próby do jasełek 17 grudnia. A że dzisiaj było ortograficznie w obu grupach to wysiadam. Zdróweczka dla Twojej całej czwóreczki, biedactwo, oby poszło sobie dziadostwo

Tichonku za uszkiem w okolicach płatka,naciśnij tam taki dołek za uchem jest.
Mój Antek to się namiewał tych zapaleń,oj miał.Raz miał nawet wysiękowe zapalenie,cała ropa poszła z uszu.Ale u niego to była nieprzespana nocka,temp.powyżej 38 i okropny ból przy przełykaniu.Żadnych roślinek nie wkładałam do ucha( anginka tzw.) bo wiem od lekarza,że częśc roślinki może zalegnąc w uchu i zgnic :szok::sorry2: To tyle co słyszałam,wystrachałam się i nawet nie próbowałam.
A wychodzi mu ta szóstka? Widac coś? Mój Antek chyba jeszcze ani jednej nie ma :no:

Lubiczanko oooo masz Ci.Niech siły i moc będzie z wami.Tulkam.:sorry2:

MartaF no chyba konieczny będzie lekarz dla Gizmo :sorry:

lecę na kanapę,tak mnie kopie młody,że masakra :szok:

zdrowka wam jeszcze raz zycze...

ja sama zasmarkana:sorry2:chodze i kicham non-stop,Szym i m tez maja nochale zawalone....

zrobilam salatke warzywna-jakos znow mnie naszlo i mialam jeszcze golabki zrobic na jutro,ale nie wiem sama czy mi sie chce,a mam w planach jutro pospac dluzej,bo dzis m spal dluzej:-p;-)....taka wymiana:-D
Moze i zrobie do 1 kupa czasu jeszcze:cool2:

anineczko sie właśnie wybieram ale sama ledwo chodze więc mam nadzieje do poniedziałku dojsć do siebie:tak:i pójde z nim chociaż jak juz powiedział ze nic połamanego nie ma to co on pomoże???Gizmo ma tego krwiaka i to chyba go boli:confused:no nie wiem,zobaczymy w poniedziałek:sorry2:

reklama
MartaF no na krwiaka to może smaruj mu to maścią z arniki,krwiak powinien się wchłonąc,a jakiego koloru on jest? Bo to już trochę czasu minęło i powinien byc koloru żółtego-zielonego? Bidak,ale jeśli to krwiak go boli to chyba nic nie poradzi vet,no chyba,że zrobi mu usg,sprawdzi czy nie ma wylewu krwiaka?

miałam iśc się położyc,ale czytam jakieś paragrafy o zbyciu się spadku :rolleyes2:

Do góry