reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
ja z takim pytaniem..ma ktoras blender z Lidla?
Dzis widzialam i juz wzielam,ale odlozylam spowrotem....a teraz by mi sie przydal i nie wiem czy jutri leciec po niego czy lepiej nie_

Młody wstał o 7.30 :wściekła/y: czy to dziecie nie wie że dziś nie idzie do przedszkola i mógłby se pospać dłużej?:crazy: a ja przy nim ;-)
Coś mi się chce...sama nie wiem co... Może na szybko szarlotkę jakąś ukręcę...

Marta, wszystkiego najlepszego dla Oliwki.

Tichonku, zdrówka dla chłopaków. A masz może olejek kamforowy? Pamiętam że brało się trochę tego olejku na watke i wtykało do ucha...

Lubiczanka, zdrówka dla Ciebie! Że też musiało Cię dopaść..

Ewelcia, jak się czujesz?
Ja blender mam z Brauna, nie miałam tego z Lidl.

Anineczka, a to masz w posiadaniu jakiś spadek?

Dzien doberek kobitki u nas nadal chorobowo teraz i ja dolaczylam masakra;(tichonku oj wspolczuje jak to zapalenie ucha,niech chlopaki ci szybciutko wracaja do zdrowka bo nie maa nic gorszego jak dzieci choruja;(
A my wczoraj kupilismy nikolaskowi prezencik na gwiazdke i to ze wczoraj skaczyl pol roczku mu juz go dalismy a kupilismy mu takie sieddzenie z racji tego ze jescze sam nie siiedzi a b chce (pozniej wkleje fotki)sluchajcie takiego go szczeliwego to jeszcze mojego synunia nie widzialam tak mu sie podoba prezencik:)

Witam.
My już po śniadanku,zaraz trzeba kawulke spić.Synek u Tatusia siedzi na rączkach,dziś konczy 4 miesiące.Jak to zleciało szybko.A pozniej mężus mnie zabiera na obiadzik do takiej miejscowosci niedaleko Nas.:-)
Biola zdróweczka dla Was.To super ze mały taki szczęsliwy z prezentu.:tak::tak:
Barmanko Ty to lubisz widze piec ciasta i ciasteczka.:tak:fajniutko.
Miłej niedzieli.

Biola synkowi na 6miesiaczkow wielki buziak i Igorkowi na 4miesiace:)
Barmanko gardlo mnie boli,i nos mam zawalony...a Ty jak sie czujesz,lepiej?
Szym wstal o 7:baffled:,ale do 8 polezal,a potem m go wzial na dol a ja pospalam do11:-p:rofl2:

Pogode mamy wypasiona:baffled:

Milej niedzielki...

Lubiczanko
jak wy sie czujecie?

witam

ewelcia lubiczanka pojechała do szkoły:tak:

ale mi sie dzisiaj nudzi:baffled:poprała,poskładałam ciuchy,poczytałam gazetki i nie wiem co robic:confused::baffled:

reklama
Do góry