reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Barmanko to super ze jestes zadowolona z wizyty:tak:
Tichonku zdróweczka równeż dla najmłodszego.Niema to jak wizyta u fryzjera.Ja sie wybieram w grudniu,jak bedziemy w Polsce do swojej fryzjerki.:-)
Zupka ugotowana na jutro,obiadzik zjadłam.Teraz odpoczywam i kawke spijam.Za chwile zaczynaja sie moje seriale.Igorek spi juz prawie dwie godzinki.
Miłego wieczorku.

reklama
witajcie -
Nie wiem jak w Waszych rejonach, ale u nas w poniedziałek była taka burza!!! Krótka, ale porządna - jeden piorun strzelił w Kościół (śmiałam się, że chyba kogoś szukał, bo mój Boss akurat tam msza odprawiał).

Barmanka - bedzie dobrze!!! Ja mam scan dopiero 4 stycznia, a wczoraj na wizycie małe sie z lekarką w ciuciubabkę bawiło i co namierzyła malucha detektorem, to za chwilę zmyknęło i trzeba było szukać. Już myślałam, że mó j pęcherz tego nie wytrzyma, ale udało się jakoś...

Lubiczanka, dżizas skąd on takie pomysły bierze?? :szok::szok: ja bym w życiu nie wymyśliła takiego deserku bez żadnej podpowiedzi :sorry: (czytaj: google ;-)).
A gdzie kupiliście te halogeny, drogie to to? My nie mamy żadnego światła do wyjścia na ogród, też myślałam o takim reagującym na ruch.. A powiedz mi - to działa tylko na ruch człowieka, tak? Bo jak mi jakieś świrek przeleci pod oknem to też się zapali?

Barmanka - z tego co wiem, to te halogeny zmierzchowe działają na ruch, ale jeśli chodzi o świrki, to jak jest ciemno, to śpią... spokojnie. Ale jakby pies lub kot przeszły to tez powinien się zapalić.

lubiczanka dobrze ze ja słodyczy nie lubie:-pbo pewnie juz bym u ciebie była:-D

no ewelcia coś dla przykładu,ze to nie tylko twój Szymek:baffled: 01122011117.jpgzdjęcie z godziny 16.00:baffled:na nic nie patrzy,nikogo nie słucha,a dzisiaj spadł z oparcia kanapy i nawet wrażenia to na nim nie zrobiło:baffled:

zaraz mi nos odpadnie:baffled:

Barmanko-no własnie się okaże jak zamontujemy(tzn J zamontuje)czy nie reagują na byle co.U nas są w DIY,i w woodesie...własciwie w każdym tego typu sklepie raczej. w DIY zaczynają się od 30e.co do mojego kuchcika-faktycznie ma wyobraźnię chłopak:)
Katrina-od przeszło 4lat jak tu jestem burzę zaliczyłam tylko raz,z gradobiciem w środku lata:/a po 10minutach było po wszystkim:)
Marta-a to zbój mały...

lubiczanka - no ja tu kilka "burz" przeżyłam, ale przeważnie były to ze dwa błyśnięcia i jakiś cichy trzask w oddali (i przeważnie było to w styczniu), tym razem były ze 4 błyśnięcia i ze dwa gromy z czego pierwszy nas przestraszył i to bardzo, bo był bardzo blisko i jeszcze spotęgowany echem z gór, a drugi już troszkę dalej (ten, który trafił w zakrystię kościoła)

Anineczko tak wczoraj bylismy u lekarza i dostali po antybiotyku.:(a co im jest to ogolnie kaszel katar goraczka i kacper dotego zapalenie jamy ustnej.iiii bylidmy pierwszy raz na mc ;)za kacpra nie placilam ale za nikusia musialam bo on nie ma jeszcze karty(wciaz czekamy).anineczko uwielbism buddy valastro jest extra cukiernikiem i kucharzem:)i fajnie by bylo jak mlody by poszedl w jego slady;)dobrze by bylo znac kogos takiego:)
Tichonku wiesz co niewiem jak to bylo z naszym fis bo dostalismy go jsk bylidmy na tydzien w pl i jak zobaczylam list to or razu R wszedl na konto i kaska byla :)a tak pozatym zycze ci zdrowka dla ciebie i chlopakow,bo my to juz powoli wychodzimy;)
I cos tam jeszcze chcialam alr nie pamietam;(z
Aaa lubiczanko co to znaczy samochod z gibsami bo nie kumam:confused:

reklama
biola lubiczance chodzi o takich irlandzkich cyganów,podjeżdzają tacy samochodem i okradają:baffled:

straciłam głos 30minut temu:baffled:

Do góry