reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Hej kochane dziekuje b za zyczenia zdroweczka dla moiich chlopakow:)zyczenia zaczely dzialac:)przespali cala noc i rano musialam az ich budzic:)super
Tivhonku u mnie tak jak u ciebie doslownie tak samo kacper pomofnik jest jak niewiem i czy wyjscie do lazienki czy isc sie wykapac czy nawet szybkie zakupki kacper zajmie sir bratem:)a wiecie co jest najsmieszniejsze ze jak cos musze zrobic nikusiowi np gluty wyciagnac grucha a jemu to sie b nie podoba to kacper na mnie krzyczy ze mu krzywde robie taki z niego maly tatusiek;)
Ewelcia wiec co przechodzisz bo moja siostra ma syna 2;5roczku i taki z niego agent ze szok a jakie ma slownivtwo to uszy wiedna odrazu i nikt go tego nie uczy ppoprostu taki jest,kochana zycze ci wyytrwalosci bo bedzie ci jej duzo potrzeba;)zobwczysz im bedzie starszy tym bedzie lepiej:)powodzenia

reklama
Witam

Mroźno dziś z rana,brrr...
U nas nic się nie dzieje,ot szara rzeczywistośc :eek:

Lubiczanko tulam,a co? Nocka do bani?

Aniaa83 udanego wypadu :rofl2:

Biola ale lekarza zaliczyliście? Co młodemu dolega?

Ewelcia no Szymek taki już jest,majsterkowicz mały :sorry:
Może meliskę sobie pij?

Barmanko a to z Marcelem do szpitala? Czy z Tobą,wizytka ciążowa?
Ja swoją jutro muszę odbębnic. :tak:

Tichonku jak tam na froncie? Matt się trzyma? Jak Radzio?

Ciekawe jak moje chłopaki będą zachowywały się w stosunku do najmłodszego braciszka.
Antek już mi zapowiedział,że będzie kaszę gotował :-D

Aaaaa właśnie Lubiczanko jak czytam jak Dawidek w kuchni szaleje to podziwiam i zazdraszczam.Takie pyszności serwuje :laugh2: Naucz go robic babeczki :tak::-D to przyjadę na degustację.
I z tej autostrady mogliście zjechac na kawkę :confused2: ale rozumiem,że wypad z dzieciakami do stolycy to nie lada wyczyn i chcieliście byc jak najszybciej w domku.Wybaczam :-p;-)

Mój Antek ostatnio też stwierdził,że nie chce byc już strażakiem tylko cukiernikiem.Identycznym jak Buddy Valastro :cool: Carlos Bakery of Cake Boss

Anineczko-Niuńka-nie o dzieci chodzilo,bo one w aucie jak aniołecvzki,ale tak jak wczesniej pisałam o ten cholerny olej,który ciekł.w dodatku j myslał,ze to co innego i,ze turbina padnie:(((Co do Buddiego-my też oglądamy(ja jak się skończą żonki NJ,a Dawid wieczorkiem)-zawsze szczena do ziemi:)A babeczki powiadasz-dziś lekcja dla Dawida i zapraszamy:)))ostatnio zrobił takie z kruchego ciacha i inny krem,ale naprawdę pyszotka:)))Wczoraj załamka,bo mu nie pozwoliłam zrobić deserku;)))

Witam.Dopiero jem sniadanko i ogladam swoj serial:-)Igorek markotny od rana,dziąsełka swędza.Az mi szkoda,jak na niego patrze. Akurat zasnął. Wczoraj bylismy u lekarza z M w Dublinie,pozniej zajechalismy do Ani na kawke.
Biola to super ze chłopaki lepiej i przespali całą noc.
Miłego Dzionka.

Lubiczanko aaaa no tak,zapomniałam o tym oleju :sorry:
No tak,też bym miała smutną minkę gdyby mama mi nie pozwoliła deserku zrobic i wtrząchnąc :-D
A te Żony z NJ czasem looknę,intrygantki :-D:-D

idę na kawkę,poodkurzałam,pomyłam co trzeba i czas odsapnąc...przez 20 minut bo później maraton.
Przedszkole,bank,poczta- odebrac jakiś polecony,no i motor tax zapłacic,chleb kupic no i Antka odebrac.
Ludzie obym nie urodziła w międzyczasie bo nie mam na to czasu :szok::-D:-D

Witam.\
mezowski moj dzis w domu,dalmi pospac do 11,ale Szym w nocy sie budzil dosc czesto-katar nadal go meczy:(.
Zaraz kolezanke mi przyprowadzi mala(6m\) na 2h,a pozniej na 16 do dentysty...2,5tyg temu usunelam osemke,a dzis wstalam znow z bolem i krew mi leci:(ja juz ma 5kg w gaciach:baffled:
Anineczko meliska nie dziala:sorry:
Barmanko wiem ze nie mam gwarancji ze drugie bedzie takie samo jak pierwsze,ale nikt tez mi nie da gwarancji ze bedzie grzeczne...;-)zostaje przy jednym:zawstydzona/y:

Anineczko-właściwie już możesz rodzić;))))ale nie szalej...a tax ja też muszę opłacić:(((
Ewelcia-to pospałaś sobie:)))coś mi się zdaje,że jednak Szym doczeka się rodzeństwa:)))

Bry:sorry:
Wiadomości z frontu:Radek cherla okropnie,ma straszny katar,smary po kostki i mnie wierci ciągle dziurę w brzuchu,że się nudzi:confused2:Mam chwilę spokoju bo pisze list do Mikołaja a Matt śpi od godziny:tak:
Radek w nocy cherlał,ale jakoś spał,tylko ja latałam ciągle do niego bo mi się wydawało,że będzie zwracac:baffled:Za to rano nic mi się nie musiało wydawac bo Matt oddał na mnie całe swoje śniadanie:eek::wściekła/y:
W nocy kichał,prychał,pokasływał jak piesek,budził się,pojękiwał i zasypiał znowu,ale ogólnie spał w nocy:tak:Rano zjadł mleko,dałam mu syrop i mu nie podszedł bo zahaftał całego siebie,przewijak i mamusię:wściekła/y:Kąpiel więc z rana zaliczył:sorry:A ja masę roboty dzięki temu miałam:sorry:Tak więc walka dopiero się zaczyna,na moje oko:sorry:
Ewelcia a może właśnie jakby Szym miał rodzeństwo to zrobiłby się bardziej odpowiedzialny,miałby zajęcie i głupoty by mu do głowy nie przychodziły:sorry:Ale rozumiem Cię doskonale,że jesteś mega zmęczona jednym dzieckiem,żeby myślec o następnym:sorry:Ja coraz częściej o trzecim myślę:sorry:
Biola dobrze,że cho u Ciebie poprawa:tak:A powiedz mi czy Ty jak dostałaś FIS to najpierw miałaś kasę na koncie czy dostałaś decyzję i czy na niej pisało ile dostaniesz?
Idę drugie pranie wstawic bo zapomniałam wspomniec,że wczoraj wieczorem Matt tak pchał łapki do buzi i szukał następnego zęba,że oddał na mnie deserek,tudzież z czymś jeszcze,ale się nie zagłębiałam co tam było:confused2:Więc wsio do prania:sorry:

reklama
Do góry