reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Irlandii!!

Ano właśnie,Biola zapomniałam,że są jeszcze przecież numery telefonów do D-Doców,to jest chyba to samo co Anineczka pisze.
Matta przyszła chrzestna wreszcie zbukowała bilety dla siebie i rodziny:tak:Chrzciny planowane na 3 marca:tak:A gości będę miec przez tydzień od 28 lutego:tak:Radek już się doczekac nie może kiedy przylecą:-D
Margot jednak nie dało rady w tamtym wcześniej wspomnianym terminie:no:
Zrobiłam Radkowi herbatę z sokiem malinowym,zrobił łyczka i powiedział,że może lepiej kakao by spróbował,zrobiłam a ten,że już woli syropy pic niż herbaty i kakao:eek::-DOn,pierun nic ciepłego się nie napije,tylko zimne soki i woda:confused2:

reklama
biola to tak na przyszłośc masz tutaj telefony do tych lekarzy:
http://www.hse.ie/eng/services/Find_a_Service/OutofHours/
Najpierw trzeba tam do nich zadzwonic,opisac sytuację i oni oddzwaniają do Ciebie i wyznaczają godzinę wizyty.U nas działa to dośc szybko i często korzystamy z tego lekarza.Jak jest weekend to nie pchamy się do szpitala bo za GP Card szpital nas kasuje,a oni nie.Jeśli apteki są zamknięte to dają nam nawet lekarstwo :tak:

Witam

Ewelcia co sie stalo?cierpliwosci zycze mnie tez Nacia czasmi wyprowadzi z rownowagi jeszcze jak jest sama to wmiare oki ale jak przyjdzie do niej kolega czasmi go pilnuje to porostu rece opadaja maja takie pomysly
Ten kurier to sprawdzony przez Ciebie?tez bede potrezbowac dlatego pytam

Biola,Tichonku zdrowka dla smykow
Barmanko zdrowka rowniez dla Ciebie

I to bylo by na tyle ,uciekam bo musze torbe spakowac ....

Milego dnia

Hejka Wam:)
U nas od rana też przeiębieniowo-tzn mnie gardło tak nap..przało,że przełykać nie mogłam...dopiero po wypiciu wrzątku-co i tak niezbyt przyjemne jest(tzn przełykanie;))
Tichonek,Gastone,Biola,Barmanko-Zdróweczka dla Was i Waszych pociech:)))))Trzymajcie się tam dzielnie:)
Ewelcia-no mów co tam znowu Młody wykombinował;)
Asieńko-no z dala mozna tę Twoją Kruszynke rozpoznać;)
Marta-ale Cię rozłożyło-trzymaj się!!!!!
My dzis szczepienie zaliczyliśmy-płacz na 30sekund był i po sprawie.Mikucha waży 5.220-znowu ponizej skali,ale wiecie co ja na to;)))Miłego dnia Kobietki

Ostatnia edycja:
Witam z pracy :)
Zdrowka życzę wszystkim chorowitkom. Olivier też trochę kaszle :/
ją naszczescie nie mam problemu z GP jest 4lekarzy więc zawsze ktoś przyjmie.

wszytskim zdrowka zycze,bo widze ze coraz wiecej chorych:-(
dziewczyny,mlody przewaznie jest niegrzeczny,ale sa dni\momenty takie ze daje z siebie wszystko,osttanio jest to czesciej niz zwykle.
Nie wiem co robia wasze dzieci w tym czasie gdy wy zmywacie,lub gotujecie,badz wieszacie pranie?-zwykle czynnosci dnia codziennego.
U mnie jest tak,ze ja oka nie moge spuscic z niego,dzis przy sniadaniu wyszlam do salonu na chwile,wchodze a mlody na stole stoi zlapal polmisek z owocami i rzucil na podloge:sorry:....potem jak zmywalam dosunal krzeslo do szafki,rozsypal make,przewrocil kosz jak stal w kacie za kare,wyl w nieboglosy....
Kota zlapal i uderzyl w nim drzwi-i to wsio z samego rana...a gdzie reszta dnia???
To nie koniec,bo ubralam go i poszlismy na poczte i do tesco,bylo ok,wrocilismy a on wysypal domino na podloge i zaczal nim rzucac,a ja zakupy z torby wyciagalam...kazalam pozbierac,siedzial i wyl,tlumaczylam ze jak nie pozbiera to mikolaj nie przyjdzie itp,a ten gada ze on nie moze pozbierac,za chwile jest glodny itp.wymyslal,robil slodkie minki,myslal ze mu daruje.Uparlam sie i kazalam zbierac...wyszlam do wc,a ten znow na stole siedzi i kombinuje...sprowadzilam go pietro nizej,usiadl na podlodze i wyl,a ja z braku sil razem z nim....aaa no i nawet sie ubrac nie moge w spokoju,umalowac czy cos takiego,nie moge zwyklych czynnosci wykonac normalnie,on jest wszedzie i wszedzie cos robi:(...bawic sie bawi przez chwile,zaraz cso wymysla...tak jak wczoraj rozwalil to pudelko,a dzis pourywal juz kola od samochodu...jemu to metalowe rzeczy trza a nie plastikowe!
Dobrze ze m juz w domu,teraz go usypia:)

ktos pytal czy ten kurier to sprawdzony przeze mnie...tak!!sprawdzony i polecam!

reklama
Ewelcia Ty to masz na prawdę masakrę z Szymem:baffled:My sobie tu żartujemy z jego wybryków a Ty masz dośc:zawstydzona/y:Współczuję Ci takiego łobuza,to nie na moje nerwy,ja bym chyba szału dostała:eek:Nie wiem czy potrafiłabym się opanowac,żeby klapsa nie sprzedac,a że wyłabym z nerwów to jest pewne jak 2x2 jest 4:sorry:I już Ci to kiedyś pisałam-doskonale rozumiem dlaczego nie chcesz więcej dzieci:sorry:...Żebyś jeszcze była pewna,że drugie będzie grzeczne,ale tego nigdy nie wiesz...Podziwiam Cię,że i tak jeszcze próbujesz tłumaczyc Młodemu.Szym to ma normalnie buźkę łobuza:sorry:
Skoro pytasz co robią dzieci jak ja się zajmuję czynnościami dnia codziennego to...Radek najczęściej teraz gada do Matta,daje mu zabawki,obraca mu fotelik do tv,żeby ten z nim bajkę oglądał:-DRadek jest grzeczny,najczęściej właśnie bajkę ogląda,puzzle sobie przynosi,lego składa czy chce zmywac.A o wyjście do toalety się w ogóle nie martwię,jak mówię-zabawia Matta w tym czasie.Jak chcę posprzątac czy głowę umyc,cokolwiek to obkładam Matta zabawkami a Radek tylko pilnuje,żeby miał się czym Młodszy bawic,jak mu pospadają czy cuś:tak:

Do góry