reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

AsienkoM mloda wymiata...sliczna jest!Tichonku ja chyba teraz takie pudelko na szydelku wydziergam coby nie polamal hehehe:)a no lobuz straszny...juz prawie zasnal i nagle sie budzi i krzyczy,mama siku,ja mowie do niego ze masz pampersa idz spac..a ten nie pampa beee,chce na nocnik..jak juz siku zrobil to mu sie spac odechcialo,i znow 30min usypiania..razem mi zeszla 1h:( a pospi moze 30min!!! ech,....

reklama
Gliwa ano dopiero mialam te przyjemnosc :-)))
Wynajmowalismy dom przez agencje( ale nie jest wynajety przez agencje, po prostu znajomy tego goscia pracuje w agencji a ze ten byl w Anglii to tak wyszlo :-) ) Ale co fajne to dopiero po 3 latach sie okazalo ze jego zona nie mieszka w UK tylko u nas w Ennis.Noo czad:-)))) Ale nie narzekam.Nikt sie nie wtraca, maluje jak chce, robie co chce.No ale takue rzeczy jak piec czy kuchenka ktora jest wbudowana to juz ich sprawa:-)
Dobrze ze to kobieta, bo ten jej maz ciolek obiecal nam ponad 2 lata temu bramke i nic.A ona mowi no oczywiscie przeciez dzieci macie! Musza byc bezpieczne! No i nabajerowalismy ze psy nam robia kupy :-D

Posprzatalam chatke(tylko dol:-() i teraz siedze bo dziewczyny spia wiec nie bede sie tukla garami, a i taak musze odsapnac.Ide na kompa fotki wstawic na watek hobby :-)

Gastone-zdrówka u Was!!!dobrze,że to tylko akumulator:/a zdjęcia-tu też wklejaj!!!
AsieńkoM-co za modelacha:)))a na pierwszej chyba zidentyfikowałam Anulkę AsieńkiR?śliczne dziewczynki:)))))
Ewelcia-ale się już masz z tym Szymkiem:)a ta dziewuszka z linka-the best;))))
Marta-zdrówka!!!!!!!!!!!!!!!
Aaniu-pewnie,że lepiej późno niż wcale-dzięki memu zapłonowi dziś me podniebienie szaleje z radości:)
a Dawidek mój dziś znowu szaleje w kuchni-deserek owocowy ze śmietaną i ciasteczka przekładane kremem krówkowym i bananem:)))ale mi dobrze;)chyba zacznę go szkolić w kierunku dań obiadowych;)))))))))))))))

Hejka, ja tak na szybko.
Marcel lepiej, w sensie już prawie "po".
Za to mnie rozłożyło na maxa, to samo co wcześniej - uporczywy kaszel, jedyna różnica to taka że przedtem choroba rozwijała się w 10 dni, teraz wystarczyły 2 dni.. Zajebiaszczo!! Drugi raz w tym miesiącu! Jutro nie ide do pracy, postanowiłam się wygrzać we wyreczku.

Barmanko ja od 20 tygodnia ciąży byłam chora praktycznie cały czas do rozwiązania:sorry:Nos zapchany,że bez kropel nie dawałam rady oddychac,kaszel,że mi oczy na wierzch wyłaziły i tendencje zwrotne miałam i tak sobie poczynałam aż wreszcie po porodzie GP mi antybiotyk dała i wreszcie przypomniałam sobie jak to fajnie jest byc zdrowym:sorry:
Zdróweczka i Tobie życzę
:tak:

witajcie

Tichonek - dlaczego Cię lekarz męczył w ciąży, zamiast wcześniej dać antybiotyk???? Ja w 5 mies. miałam zapalenie oskrzeli i dostałam Amoxiciline, przeszło i nie musiałam się długo męczyć, a kaszel i to duszący tez nie jest bezpieczny dla dziecka, bo może dojść do niedotlenienia... nie mówiąc o tym, że mi z gardła przeszło na oskrzela, a lekarka bała się, żeby jeszcze później na nerki nie poszło....
Akurat ten antybiotyk jest dla dziecka bezpieczny, więc lekarz mógł Ci ulżyć.

reklama
No coz 4rano a ja siedze na necie jednak bez lekarza sie nie obejdzie:(kacper od 5godz nie ma goraczki ale za to ma bialy jezyk czyli znowu jakas infekcja w buzi;(nikus maruda i spi z przerwami teraz daje koncert od 3:(ja chce do mamy buuuuuuuuuuu

Do góry