reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Irlandii!!

AsieńkoM-jak będziemy w Pl to oewnie mu wyrobimy ten dowód:)a na obiad mam to samo;)
Anineczko-jeszcze tylko 3tygodnie z haczkiem:))))tak-tzn nie-przxez samo Pl nie jechaliśmy,ino autostradką;)))
Ewelcia-młody sam się wyleczy;)))typowy facet-byle nie do lekarza;)a auto-odpukać jakoś znowu K Marty nas ocalił-wczoraj z J pokombinowali i jakoś uszczelnili:)))))
Aaniu-wreszcie dzis ma sałatka do skutku dochodzi:))))Takiego mi smaka narobiłaś,ze wstydź się;)))
Wiesieńko-przed chwilką dostałam smsa,że w czwartek dotrze paczuszka:)
narobiłyście mi tu smaka na takie cuda:/

reklama
Widzialyscie to?:
Jak mała dziewczynka zhackowała maszynę z zabawkami - YouTube! to tak na marginesie...

ja chyba juz wymyslilam co na obiad...placek po zbojnicku:)mieso juz wczesniej wyjelam zeby sie rozmrozilo...teraz dostalam olsnienia...:-Dtzn z pomoca neta:-D:sorry::-p...
Szym rozwalil pudelko na zabawki:baffled::wściekła/y:...bawilismy sie na podlodze,on za chwile sie odwrocil wzial plastikowy mlotek i z calej sily walnal w to budelko(stalo do gory nogami)...nie dawno co kupilam...malo tego pozniej jak ja wyszlam do kuchni,bo jemu sie pic chce,to jogurta to jablko,a on wzial swoje kobinerki i wyrwal ten plastik i teraz jest dziura:baffled:ale mi cisnienie podniosl...
Wlaczylam mu bajke,bo mnie nosi normalnie-kiedy on zacznie sie normalnie bawic ???

Dziewczyny dziekuje za zyczenia zdrowka dla Szymona....ale po nim nie widac nawet z ema katar:sorry::rofl2:

Ewelcia:-D:-D ...Aż udostępnię na FB:-DNiezła ta mała:-DDobrze,że zdołała wyleźc stamtąd:szok:Ja bym chyba zawału dostała jakby mi dziecko do środka wlazło:szok:
A Szym Twój to jest normalnie nie do podrobienia:-D:-D:-D...To kiedy idziesz kupowac pudełko na zabawki?:-D:-D

Hej

AsienkoM to bylo krzyknac za nami jak nas widzialas ;-)
Lubiczanko lepiej pozno niz wcale :-D
Ewelcia,Kasiuleczka dobrze ze Wasze Skarby lepiej
Barmanko jak Marcelito?

Zmykam Lence dac obiadek
Milego dnia zycze

Helol witam sie tylko i zmykam u nas znowu szpital dzizysssss ja juz mam dosc tych chorob nikus lapie od kacpra doslownie wszystko:(dziewczyny co polecacie na odrywajacy sie kaszel moze jakies babcine sposoby.wiem ze trzeba oklepywac i tak robie na, noc smarowac,ja czuje ze juz mnie gardlo zaczyna bolec masakra jakas;(

Melduje ze zyje :-)

Autko na szczescie oki, akumulator padl.
Ale zeby nie bylo cacy to dziewczyny znow przeziebione:-(
Hanka nie spala dzis do 4.30 Mam nadzieje ze sie skonczy tylko na smarkach.
Kichaja, prychaja i kaszla.

Dzis po prawie 3 latach poznalam landlordke :-))))))))
Przywiozla mi nowa kuchenke, czekam na goscia co zamontuje, i zrobi przy okazji przeglad pieca.No i bramke obiecala w koncu.Bede nekac!

Grad pada u nas!!!!!!!

Ewelcia to Szymus mały rozrabiaka,dzieci to maja pomysły.
Gastone dopiero poznałas landrolke swoja?.Zdroweczka dla dziewczynek.
Biola i dla Was zdróweczka.
Kawka wypita,obiadzik zrobiony,jeszcze tylko ryz ugotuje pozniej.
Miłego popołudnia.

reklama
Do góry