reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Lubiczanko cale szczescie ze was ta Garda nie zatrzymala...a co do auta to pech:(...oby udalo sie naprawic pojak najmniejszych kosztach:)Do GP nie ide z nim...nie ma temperatury wcale,wczoraj jedynie co mial 37,5 a dzis juz 36,6:)ma tylko katar i czasami zakaszle...a przed wczoraj wieczorem jakas wiecej zaczynal kaslac i myslalam ze wyjdzie z tego cos powazniejszego:)Ja jeszcze nigdy nie bylam u GP z SZymkiem z powodu choroby,bo rzadko choruje,jak juz to jakis katar....A tak na marginesie,jakby go ktos przez okno zobaczyl jak sie zachowuje to by wcale nie powiedzial ze z nim cos nie tak,na moje oko on ma wiecej energii teraz niz zwykle..hehehe...kaze sobie krople do nosa zapuszczac i pozniej chodzi i powtarza"tak mi lepiej" hehehoj u nas tez leje...pranko sie pierze...ale nie mam zadnego pomyslu na obiad...co gotujecie,to moze sciagne?

reklama
Witam się:-)
Miałam iśc do miast ale darowałam sobie i dziecku takich atrakcji:sorry:Targa i leje niemiłosiernie,wolę w ciepełku domowego zacisza z herbatką i dzieckiem posiedziec:-)
AsieńkoM mój Matt wczoraj też miał tylko 2razy po pół godziny drzemki:eek:Żeby takiemu małemu dziecku godzinka drzemki przez cały dzień wystarczała?:eek:
Radek cherla jak gruźlik,wykrajkałyście tymi rozmowami o Exputexie:-D...Smary po pas:confused2:Tylko brakuje,żeby Matt się zaraził a za tydzień ma miec szczepienie na 6 miesięcy-3 kłucia:szok::sorry:Już mi go szkoda:sorry:

Ewelcia - makaron z kurczakiem,brokułami i sosem serowym:-)Posypuję go jeszcze prażonymi ziarnami słonecznika i ....niebo w gębie:-p

Ostatnia edycja:
Tichonku to jest jakas mysl,ale moj m nie lubi brokulow i nawet ich w domu nie mam:(..ja nigdy takiego wynalazku nie robilam,mozesz napisac w skrocie jak sie za to zabrac?bylabym dzwieczna heheh

Witam
Ewelcia jak napisałaś że jest program o Galway to sobie pomyślałam że jakiś pt travel czy coś :) Ale takie rzeczy mnie schizują, i zaraz zaczęłam myśleć na jakim osiedlu to było:/
U mnie w domu słychać w nocy odgłosy sąsiadów dziecka które biega zamiast spać:/

Uciekam miłego dnia

Witam

Ale pogoda,niech to dundel świśnie :-D
Wczoraj wieczorem jakoś dziwnie się czułam,ból podbrzusza jak na @,ale przeszło i całą nockę przespałam jak dziecko.
Wiesieńko,ewelcia dziękuję :sorry:
Wiesieńko tak właśnie sobie pomyślałam po spotkanku,że jak by body były za małe na Asię to będą na drugiego potomka czekały,tak więc do roboty :-)
A Asia słodzieniaszek mały,łobuziątko szalało z chłopakami :laugh2:

Ewelcia dziękuję za gościnę ;-)

Lubiczanko czy jechaliście przez Portlaoise? :confused2:

No nic,kawcię wypiję i mykam coś porobic.Ciemno w chacie okropnie :confused2:
Co na obiad? Nie wiem...nie mam pojęcia.:baffled:

hejka
u nas tez ciemno szaro i ponuro. dzis sie obudzilam o 7.45 i patrze ciemno jak w d...ie i sobie mysle chyba mi budzik zadzwonil o zlej godzinie:-D.Moje dziecie ma dzis w szkole robione photo alez jestem ciekawa jak to wyjdzie.

Tichonku zdrowka dla Radka i oby maluch sie nie zarazil.
Ewelcia ja bylam z moja u Gp i nic mi nie przepisala na kaszel .
ale mysle ze juz ja wyleczylam bo juz o niebo lepiej jest z niá, rano wogole nie kaszlala i katar tez juz prwie przeszedl.:-)

ha ha ja robie podobne danie ale z paczki he he ten spaghetii 4sery tyle ze dodaje tam podsmazoná piers i pieczarki .mniam. dzis mam pulpeciki w sosie pomidorowym juz widze jak moja Oliva tego nie je:wściekła/y:

Tichonek moja mała to taka żywa dziewczynka, że czasami sie dziwie, że ona nie zmęczona bardzo i tylko godzina jej wystarczy spania:confused2:, ale za to nocki są spokojne, o ile zęby nie dokuczają. Teraz siedzi i albumy ze zdjęciami ogląda, uwielbia to:tak:.
Lubiczanka to dobrze, że do domku dojechaliście

U mnie na obiad spagetti, tylko, że mój P nie lubi jeść makaronów z sosami więc do sosu musze kartofle obrać:baffled:

reklama
Bry
u nas też leje

Ewelcia dobrze, że z Szymkiem lespiej
Tichonku zdrówka dla Radka
AsienkoM a co ja mam mówić, jak Ania tyle energii ma a już wcale w dzień nie śpi hihi. W Tesco jakichś specjalnych promocji nie było, Ani się jedna sukienka podobała i tylko patrzyła, gdzie Mickey i Minnie;-). Zależy, co komu potrzeba, bo większość to z całymi koszykami wychodziła

Do góry