reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Asienka_r a myślałam, że jakieś promocje będą a piszesz, że nicio specjalnego
Gliwa, Aniaa to fajnie, że popołudnie udane, chyba widziałam Was na mieście jak byłam z Zuzią na spacerku, przez chwilke szłam za Wami i widziałam jak do supervalue wchodziłyście.

Zuzia dzisiaj w dzień tylko godzinke pospała, ale najwyraźniej jej wystarczyło bo do wieczora nie byla nawet marudna.

AsienkoM to napewno my byliśmy z Aniaa, bo zachodziliśmy do Super Valu.:tak:To czemu Nas nie zaczepiłaś?
Igorek po kąpieli zasnął,a my z M siedzimy i pijemy piwko.
Do juterka.

Bo miałam kawałek do Was, musiałabym bardzo przyśpieszyć. A nie chciałam biec z wózkiem.:-D
Zuzia spi od 8, może jakiegoś drineczka wypije na rozluźnienie, a ucho mam dalej zatkane i nie wiem czemu.

Ostatnia edycja:
witam, witam,
moja Asia zasnela dzis w trakcie jedzenia- taka zmeczona, ale nie spala w ciagu dnia,
lubiczanko- jutro dostane paczki a Ty masz jakies info z firmy kurierskiej?;-)
Anineczka - dzieki za body, jeszcze dobre, a Ty tak fajnie wygladasz w tej ciazy az mi sie zachcialo:tak:

gastone- kiedy wam to wszystko minie? trzymam kciuki za szybka naprawe
barmanko- a jednak mezowy sie zdecydowal na wyjazd? a Marceli lepiej juz?

Kamcia a ja lubie takie programy...z zaciekawieniem ogladalam...A powiedz mi u Ciebie w domu slychac jakies glosy,odglosy heheh?bo na poczatku programu mowili ze w niektorych domach bo dzis dzien ludzie slysza.Wisienko ja wczoraj widzialam Anineczke i faktycznie wyglada super!!!Bierz sie do roboty:)aaa codo Szymka tom mysle ze to chyba zeby...siedzi np.z raczkami w buzi i placze:(...az mu nurofen dzis dalam i bylo o niebo lepiej...dzis dojrzalam ze ma druga 5,jeszcze dwoch brakuje

Ostatnia edycja:
dzień dobry
Ewelcia-dziś do gp?bo się zamęczy synuś Twój biedny:(
Margaritta-kochana-do Was zawsze...ale-moje genialne auto postanowiło popuszczać olej i modlilismy sie zeby do domku dojechać...cały bok i tył był czarny od oleju-w dodatku garda na ogonie nam siadła przez chwilę i juz myślałam,ze ktoś na nas nasłał...na szczęście na sygnale prysła nam z oczu;)
Asieńko-własciwie i tak Danielkowi bedziemy musieli wyrabiać co roku,ale w ostatnim momencie stwierdzilismy,że Mikusi zrobimy ten Irl...a co;)))Wiesieńko-no własnie ani widu ani słychu-już sama chciałam się Ciebie zapytać czy coś wiadomo:/Ale poszukam nr na ich stronce i zadzwonię sie dowiedzieć;)Raz jeszcze przeeeeolbrzymie dzięki:)))))))))))))
No lecę-od rana dom do góry nogami-w kuchni 3 prania na kanapie czekają na złozenie-wyobraźcie sobie jak tam wygląda:szok:

reklama
Hejka, pogoda masakra, ciemno i leje.

Zuzia obudziła się o 7 ale tak mi się jeszcze wstawać nie chciało i wzięłam ją do łóżka, przytuliłam i pospałyśmy do 8:15.
Ucho mi się przez noc odetkało choć o 4 rano to tak mi coś szumiało w nim aż myślałam, że nie zasne ponownie.
Lubiczanka A nie możecie wyrobić Danielkowi dowodu tymczasowego, on jest na 5 lat
Ewelcia gratki dla Szymona, oby ostatnie ząbki wyszły szybciutko

Ostatnia edycja:
Do góry