reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Witam

Vikamcia najlepszego dla cory!
Madbebe zdrowka dla Viki
Kasiuleczko najlepszego z okazji imienic,spelnienia marzen:-)dziekuje za czapusie :tak:

Wczoraj moj mezowy cos przebakiwal ze luty przelom marca lecimy na wakacje qurde mam nadzieje ze wszystko wypali i plan sie zrealizuje :tak:

Uciekam zjesc sniadanko,
Milego dnia

reklama
Aaniu-pochwal sie czapusiami:)))no i gdzie mężulek chce Cię zabrać:)))

Teraz sie nie pochwale bo Lenus zasnela do 14 bedzie spac:tak: jak wstanie to zrobie fotki
A co do wycieczki to narazie nic nie mowie aby nie zapeszyc powiem tyle ze namawiamy Gliwe aby lecieli z nami i jak wszystko dobrze pojdzie to prawdopodobnie razem polecimy :tak:wszystko zalezy tylko od tego czy J dadza wolne w prace no i dla meza Gliwy

Zmykam konczyc obiad

Bry:-)
Aniaa:szok::szok:do 14-tej?:szok:Tobie to dobrze:-DMatt zwykle śpi po 40 minut,czasem mu się uda 1,5 godz.,ale rzadko:sorry:On ciągle na obrotach:-D...Ale może dzięki temu mocno śpi w nocy:sorry: nie wiem,ale jak ja bym chciała,żeby on raz chociaż dziennie miał z 2 godzinna drzemkę:sorry:
Wszystkim Kasiom wszystkiego najlepszego:tak:

67_630.jpg

ViKamcia dla Twojej młodszej pociechy gratki za ząbka,dla starszej spełnienia marzeń z okazji urodzin:-)

kubus_puchatek

Madbebe to się Wikta męczy:sorry:Oby GP pomógł bo szkoda dziecka,zdrówka dla młodej.
dziewczyny na czym oglądacie seriale bo ja miałam dobrą stronke ale straciłam razem z dyskiem twardym i teraz nie moge jej znaleźć
Ja szukam wszelkich filmów tu: Precyl.pl i zawsze wszystko znajduję:tak:
Aniaa Wam to dobrze:polska,Anglia,za chwilę wczasy:-)My to jak raz na 1,5 roku do Polski polecimy to jest święto i do tego ogromny wydatek jak na nasz budżet:-(Więc w najbliższym (i dalszym raczej też) czasie nigdzie się nie ruszamy:no:A mój tata płacze,że chciałby najmłodszego wnusia zobaczyc:-(...Pomijając fakt,że nie lubię do Polski latac,poleciałabym,żeby mu zrobic przyjemnośc,ale nie da rady,no!:-(
Bigos mi się pichci,posprzątałam,pranie zrobiłam,poprasowałam i na razie tyle.A jak Radek wróci ze szkoły to pomyję łazienki bo on z Mattem się pobawi i poodkurzam:tak:

Aniaa ale fajnie Wam, super

Ja gdzieś nie moge sie ogarnąć od wczoraj bo Zuźka chyba przechodzi już na jedną drzemkę i ja muszę sie przestawić:baffled: bo chce sie więcej ze mną bawić. Jak zawsze położyłam ją do łóżeczka około 11 bo wyglądała na zmęczoną i wróciłam do salonu, ale mija troche czasu a ja słyszę, że ona coś tam do siebie gada:eek:. Zaglądam do niej a ona siedzi na środku łóżeczka i podskakuje sobie:laugh2:. Jak mnie zobaczyła to tak zaczęła sie śmiać i chciała się schować:-D. A za chwilkę podciągnęła się do szczebelek i klęczała sobie. Teraz zjadła zupke pomidorową, położyłam ją i dosłownie w sekundzie usnęła. Pewnie pośpi do około 15 chyba, że sąsiedzi ją obudzą bo na korytarzu często dzieciaki krzyczą lub piszczą, akurat o tej porze co ona śpi.:confused2:

Madbebe zdrówka dla Wikusi

Witam

Lubiczanko spóźniony big buziak dla królewny :-):-)
Aaaniu dla Lenki również.

ViKamciiu dla Victorii sto lat.
Jak się mam pisałam wczoraj,sorki,nie chce mi się powtarzac :sorry:
dziś czuję się tak samo jak wczoraj,czyli ok :-)

wszystkim Kasiom wszystkiego co najlepsze ;-);-);-)

nie wiecie na ile przed trzeba złożyc wniosek o następne Learning Driving Licence? Kończy mi się 22 grudnia :eek: nie wierzę,że to już dwa lata minęło :baffled:

reklama
Do góry