reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

hej dziewczyny...
ostatnio jakoś mało tu zaglądam.. i nie mogę się z powrotem wkręcić ...
a wy piszecie jak szalone że nigdy nawetr nie moge znaleźć mojego ostatniego posta....
a teraz znów do pl lecimy w weekend ... no i mnie nie będzie...
więc znów nie będę wiedziąła o czym piszecie...:-(

tichonku widziałam zdjęcie juniora:-) jaki już dzy jest :-)

anineczko jask tam się czujesz??

madbebe nie doczytałam a co jest Twojej małej??

Gastone jak ta dziewczynki?? zdrowe już??

barmanko widziąłam że pytałaś o gwiazdę betlejemską... moja stała od świat tak z pół roku z czerwonymi listkami..
a teraz już wszytskie czerwone opadły (w połowie lata) i mam same zielone liście z łodygami...
pewnie już nie będę miałą czerwonych ...

a u nas wczoraj była imprezka :-) Vika dzisiaj ma 2 latka .. jak ten czas leci....
normalnie nie wiadomo kiedy a dzieciaki coraz to starsze:szok: za 5 msc już Emma będzie świętować roczek...
aż sama nie dowierzam :-p

reklama
witam, wieki tu nie pisalam ,ale czytam was namietnie,
Marta-dzieki wielkie za pomoc, uratowalas mi normalnie tylek:tak::-D:-D:-D Ty juz tam wiesz o czym pisze
barmanka- dzwon do upc i zmien sobie w senscie dodaj tel. ja place 45€ i mam 300 minut po 19 i weekendy do PL i internet 50mb- smiga jak ta lala.
Margaritta- sorki ze juz nie odpisalam ale zalatwione, a dla Twojej malej -duzej:-D -duzo zdrowka
ViKamcia- zdrowka i spelnienia marzen dla Viki:rofl2:
Ja dzis bylam w new looku- ale jakos nie rzucilo mi sie nic fajnego w oko, wiec poczekam na inne wyprzedaze bo to przeciez sezon sie zaczyna:-)
jestem padnieta, ale w przyszlym tyg. dostane upragniona paczke wiec bede mogla porobic w koncu fotki- przychodzi moj aparat:happy::-p:tak::-):-D
Madbebe- zdrowka dla Wiki

Vikamcia wszytskiego najlepszego dla Viki z okazji urodzin:):tak::-)...\
My tez mamy ino neta z UPs i wlasnie jakas kare placimy dlatego ze nie mamy dwoch rzeczy-np.telefonu,albo tv...
Mialam tez 3G - to ten o ktorym Tichonkowa pisala...masakra poprostu...na poczatku jeszcze jako tako smigal a potem katastrofa.....
Madbebe jeszcze raz zdrwoka zycze dla malej :)

wiesieńka nie ma za co:-);-)

dziewczyny na czym oglądacie seriale bo ja miałam dobrą stronke ale straciłam razem z dyskiem twardym i teraz nie moge jej znaleźć

vikamcia sto latek dla córci:tak:

hejka

Nocka słaba, wogóle się nie wyspałam i zmęczona jestem. :confused2:Zuzie męczy druga jedynka i oto powód:sorry:. Po 4 rano wylądowala juz u nas w lóżku i była troche spokojniejsza

ViKamcia sto latek dla Viktorii, widze, że Emma też sie dorobiła juz zębulka, gratki
Margaritta jak tam córcia, jakaś poprawa??

Zdrówka dla wszystkich chorowitków.

Dzień dobry:)
Vikamcia-Twojej Córuni wszystkiego co sprawi,że bedzie szczęśliwa
images

Kasiuleczko(oraz inne Kasieńki
images
z okazji imienin:)
Wiesieńko-no ja też czekam:))))A NL też sobie odpuściłyśmy-przede wszystkim ze względu na pogodę:( Ale faktem jest,że wszelkiego rodzaju promocje dopiero się zaczsynają:)
Madbebe-jak tam Vikusia?Bidulka moja:sorry:
No brykam-miłego dnia:)))

Masakra jaka pogoda..

Idę z Wika do lekarza. Jedyna poprawa to brak gorączki. Katar się leje,najbardziej po gardle i kaszle rano,wieczorem, najgorzej, ze w nocy też,co jej spać nie daje. Niech ja oslucha raz jeszcze.
W ta pogodę tak mi sie chce wychodzić...:-/

Miłego dnia.

reklama
Bry
Vikamciu wszystkiego najlepszego dla uroczej dwulatki:)
Madbebe zdrówka dla Viki, bidulka mała
AsienkoM Wy też bidulki, ale może w końcu wyjdzie ten ząbek
Margaritta a ja myślałam, że Niki nadal śpi w dzień:), ale faktycznie, jak koło 20 jest spokój to luzik:):), tylko pewnie w dzień ciężej z organizacją

Dobrego dzionka

Do góry