reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

madbebe moim zdaniem jak dziecko nie gorączkuje to można wychodzić na dwór.
Ja swoją zabrałam 1 dnia po gorączce i nic się nie stało. A na świeżym powietrzu to zawsze lepiej się oddycha, bo nawet często wietrzone mieszkanie nie dotlenia tak mocno jak świeże powietrze :)
Dużo zdrówka życzę :)

reklama
witajcie,
Ależ te tygodnie pędzą, dopiero był poniedziałek, juz jest piątek. Za niecały miesiąc są święta....
Sorki, ale nie zawsze mam czas, żeby Was poczytać.
Wszystkiego najlepszego dla Jubilatów i solenizantek (ja nie) i zdrówka dla chorowitek.

Hejoo,
ja dopiero teraz bom wcześniej była zajęta :tak:

Wiesienka, nie da rady u nas tej opcji, sprawdzałam z linka tichonka, stacjonarny u nas nie jest dostępny.

Ewelcia, u nas jakieś badziewne wyprzedaże kurtek w new look, raptem 10e i 20e obniżki, żadnej rewelki w wyborze nie było, no i obeszłam się smakiem. Za to w pennym przywieźli nowe kurteczki, coś w stylu jak Kamcia sobie zakupiła z allegro. No ale ja w tym to jak baleron wyglądam :zawstydzona/y: Może się jeszcze ulitują nad takimi kulkami jak ja i przywiozła coś normalnego :nerd:

Madbebe, jak Wikusia, lepiej? Zdrówka dla Was.

ViKamcia, buziak dla córeczki.

Kasiuleczko, wszystkiego dobrego dla Ciebie:tak:

Ania, ale Wam fajnie z wycieczką:tak: zazdraszczam :zawstydzona/y:

barmanko-Wika za dnia zawsze dobrze.Noc to wielka niewiadoma.Licze na ten syrop...:sorry:
lubiczanko- spala 2.5h :happy:

W takim razie nawiedzimy tego Mikołaja jutro,skoro mówicie ze nic Jej nie będzie..

dobrej nocy!

Dziewczyny, bylyscie kiedys na tych seansach filmowych w niedziele, tych dla dzieciakow, tudziez mam z dzieciakami? Na czym to polega?

Hello
Sto lat dla solenizantów:))
Dranissimo w omniplex sa bajki w weekendy, kiedyś było z darmo dla dzieci i 5 euro za dziecko , a teraz chyba zmienili. Ale na stronie sobie sprawdż.

Tichonku ładne zdjęcia w suwaczku:)

Dzieki kamcia . Nawet nie pomyslalam, ze na stronce cos by moglo byc. Zaraz sobie lukne... Aczkolwiek chcialabym tez poczytac, jak to wyglada z praktycznej strony :-)

reklama
hejo
imieninki Katarzynki to w kalnedarzu chyba co miesiac juz sa, ale dzis to wlasnie ja obchodze wiec dziekuje za zyczonka:-)

Madbebe oby katarek corce szybko minal, my sie tez z tym meczymy, tzn juz nie slysze zeby co chwile kaszlala, zawyczaj rano ale za to leci jej z nosa, ale za chiny ludowe nie chce zeby jej nos zakropic, jedynie vickiem da sie wysmarowac i naszczescie sie nie budzi w nocy, rany ja juz nie pamietam jak to jest wstawac w nocy do dziecka he he czasem mloda przychodzi ze chce siusiu to wtedy po omacku idziemy do wc:-D i szybciurem do lozka.

Dzis wpadla znajoma na herbatke z corká i moja to dwa razy w kacie wyladowala bo sie nie podzielila zabawkami a nawet zabierala noooo tak mi cisnienie podniosla ze masakra:wściekła/y:

no nic trza sie odstresowac i poszydelkowac.:-D

Ostatnia edycja:
Do góry