reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Hej.Dzis Nas odwiedziła położna,tzn.Igorka.:-)oczywiscie wczoraj poinformowała że dzis bedzie miedzy 9a10:-)Igorek wazy 6730 dł.69cm.bardzo fajna babeczka,miła.Mały tak się smiał do niej:-DObejrzała go całego,itd.I wszystko w porządeczku.

Aniaa buziak dla Lenki na 6miesięcy.
Miłego Dzionka.

Ostatnia edycja:
Bry:-)
Aniaa najlepszego dla Lenuśki ,Lubiczanko dla Miśki też z okazji ich miesięcznic:-)
Margott biedna Nikusia,coż to ją dopadło takie pieruństwo:szok:A ząbka ja znalazłam, a jakże,nie mógł mi umknąc jak kilka razy dziennie łyżeczkę dziecku wkładałam do buzi i waliłam po dziąsłach
:eek::-D:-D
Aniaa,GLIWA dzieciaczki Wam rosną jak ta lala:-DMuszę wreszcie swojego kloka zważyc:eek:Muszę sama bo bilans dopiero w styczniu a szczepienie na 6 miechów-6 grudnia,ale tam go nie ważą:sorry:
I ja ma z UPC neta i śmiga ładnie,nie licząc kilku przerw w dostawie:-DAle poważnie...to nie była wina neta tylko routera,odkąd jest wymieniony-net jest cały czas:tak:
Ja się z P w wannie nie mogę kąpac bo jak P włazi do wanny to ta osiada:eek:Tak jest zaje*iście zrobiona:eek:Ciekawe co by było jakbym jeszcze ja dołączyła:oo::shocked2::-D
Ewelcia:
http://www.korkys.ie/Products/Black-...19__16190.aspx
I u mnie dziś pulpety już zrobione,kalafior ugotowałam,ziemniaki obrałam,dziecko poszło spac,idę M-ki oglądac:-)

Jutro mam od P zamówienie na bigos:sorry:

Aaniu-doopa-J zeżarł mi wszystkie ogórki:(sałatka musi poczekać do jutra:/Dzielna Lenka-a Natalka tak przeżywała kłócie siostrzyczki czy co?
Tak przezywala powiedziala do gp ze pani robi krzywde mojej siosztrze ale z takim zalem ze mnie samej sie lzy zakrecily,a po szczepieniu jak Lenus zaczela plakac to porostu Natalia razem z nia tlumaczylam jej ze jak byla taka malutka jak Lenka to tez ja przywozilismy na szczepienie i mama krzywdy nie robi.Pierwszy raz taki cyrk mi odstawila :eek:

Buziak WIELKI dla Twej gwiazdy

Margaritta biedna cora ...ale juz wsio oki

Gliwa to ladnie maly wazy ...

Uciekam bo J z Natalia przygotowali sniadanko wiec ide jesc

Milego dnia

Witam

się zmachałam konkretnie...rano szkoła,przedszkole,mechanik,sklep i padam.Chyba jakiegoś gotowca strzelę na obiad...
No ale już kupiłam sobie piżamki do szpitala,kapcie i takie tam potrzebne rzeczy.

Margaritta oj to się nacierpiała Nicola :-:)sorry: skąd to cholerstwo się bierze?
a muszę zerknąc na stronę za tymi rajtami.I powiedź mi jaki rozmiar bo Nicola dośc duża jak na swój wiek:eek:

A i ja z M do wanny się razem wkładamy,nawet teraz :confused2: no bo ktoś musi tego wieloryba później wyciągnąc na powierzchnię :-D

Boziu znowu muszę się zbierac,ledwo co usiadłam,kawkę wypiłam i za chwilę po Matta lecę.:nerd:

Hej ja z pracy pisze
Anieczko nie szalej tak tylko odpoczywaj ;)
Malgorzato biedna Nikola ale ważne że jest lepiej.
Lubiczanko mecz przegrany kilkoma punktami , tak jak mówiłam niski poziom ale ja się cieszę że gram. A dziś zdycham w pracy każdy możliwy mięsień mnie boli ledwo po schodach chodzę.
Jak płaszcz przyjdzie mam nadzieję w przyszłym tyg to napisze czy fajny jak na zdjęciu .

Dzięki dziwuszki-jak ten czas leci...w ogóle nie chce mi się wierzyć,że Mika ma juz 4miechy:szok:
Gliwa-ale masz fajną połozną-do mnie nie przylazła(tylko po porodzie raz była)no a Igorek przybiera ślicznie:)
Aaniu-no to ma obrończynię Lenka:)))Super-oby potem tez tak były za sobą:)
Kamcia-eeee no jak się rozruszasz to dasz sama jedna przeciwnikom w kość;)))
Anineczko-hehe-toś Ty nie wieloryb-J nie mógł ze mną w ciąży do wanny wejść...ale czuwał na kibelku w razie wu;)))))Nie szalej tak z tymi zajęciami
Marta-tak mi wstyd było kiedy przyszłaś,że własnie skończyłam sprzątać-jeszcze podłogi musze pomyc,,,ale to jak z Dadzią wrócę:)
A za tydzień moja Dadzia bierze udział w christmas show w szkole-juz się nie może doczekać:)Codziennie rano spiewa mi cały repertuar:)))

Obiad zjedzony mlody spi...
Mialam isc z nim na spacer,bo sklepy jakies dwa nie daleko otworzyli,ale poszlamdo kolezanki na kawe:-poj ja to sie opije tych kaw:-D:-)...akurat trafilam na jakis zlot mamusiek,OMG tyle dzieci bylo,Szym w 7niebie...oczywiscie jedyny co po engliszu nie mowi;-)

dzieciaczki wam rosna...kurde cza szybko leci,a pamietam jak niedawno asienkaM rodzila,a mala za chwile bedzie miec roczek.

Jakos mi zimnawo,chyba musze piec zalaczyc...jakis mam zly humor dzis...bez kija nie podchodz:sorry::-(

reklama
lubiczanko ja na kontrole nie przyszłam,nie zwracam uwagi na porządek

to ja nie wiem czy moge w ups wziąść bo nigdy telefonu nie miałam,linia na osiadlu jest ale nie wiem czy ups moze mi to do domu podłączyc??

Do góry