reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Moniczko 100 lat dla Meżulka
113.gif
113.gif
113.gif

Anita Moja córka od 2 m-cy jest w nocy bez pamersa, wczesniej kupowalam te maty z pampersa a teraz mam zwykla cerate bo 7 mat czasem z 2 dni szlo, a te maty troszke kosztuja(nie zebym na tym oszczedzala) ale napewno cerata jest lepsza. Jest tak ze od tygodnia mamy sucho:-) ale pije tlyko do 19 , potem przed snem ok. 20:30 siku, potem ok. 23 siku i czasem ok. 2 w nocy i jest sucho. Najwazniejsze jest to ze jak sie wysadza dziecko to zeby ono sie obudzilo , bo moja przez pierwsze 3 tygodnie lunatykowala:-) nie budzila sie do konca i nie pamitala czy sikala...
Zycze powodzenia i przedewszystkim Cierpliowsci...
Ja to i tak w nocy z 10 razy na siku wstaje wiec i do niej idze, ale wiem co to nie wyspanie:-(

reklama
No to 14 na placu zabaw?

Moniadan Sto Lat dla ukochanego:tak::tak::tak:

A wiecie,ze mój jeszcze z pampersem w nocy :zawstydzona/y: Nie chce mi się narazie za niego brac :baffled::sorry2:
A pozatym on musi miec butelkę wody koło łóżka jak idzie spac :baffled:

Sofik:-)Też używam tych mat z pampersa i tez uwazam,ze są za drogie troszke,ale do wylotu do Polski ,bo wtedy sobie kupie tez cerate,z moim małym to jest róznie z tym obudzeniem w nocy czasem jest nieswiadomy,a czasem normalnie sam się załatwi.Masz racje cierpliwości potrzeba:-):-)
Ja jeszcze mam jeden problem z moim gzubem nie chce JEŚĆ:-(pod tym wzgledęm to czasami trace cierpliwosć:wściekła/y:

:-(Boje się tez wylotu do Polski,panuje tam nadal grypa,a moj mały prawie za kazdym razem,coś złapie jak jesteśmy w PL;-)A na dodatek dziś sie dowiedziałam,ze moja kumpelka ze swoim 4 miesiecznym synkiem snalazła się w szpitalu bo ma ZAPALENIE OSKRZELI:-:)-(

Właśnie siedze na stronie Ryanair bo musze leciec sama do Polski 2 marca .I szlak mnie trafia,że musze leciec tymi liniami.
Nosz ,żeby za bagaż dodatkowo 30 euro płacic.Ale się na przeklinam.Przecież bagaż powinien byc w cenie biletu,co nie? :wściekła/y:
A wiecie moze jakie inne linie latają do Poznania z Dublina?
Aha a jak już kupujecie bilety z Ryanair to polecam robic to w nocy.Czasem po 1 w nocy są mega wielkie obniżki.Np.w dzień kiedyś bilety kosztowały około 100 euro a ja w nocy kupiłam za 1 centa :-D
Teraz też sobie poczekam do nocki,może a nóż się uda :dry:

:-)Hejka dziewczyny
Ja dzis powiekszam grono nie wyspanych forumowiczek. No ale coz synus moj nie moze czekac i trzeba bylo podniesc 4litery:-(
Co do spotkania to 14 kolo katedry mnie pasuje. Teraz tylko moge powiedziec do zobaczenia mamuski:-):-):-)

Joanna witaj wsrod nas;-) Fajnie ze ci sie u NAS podoba.

Ja lece do PL w srode i musze przyznac ze przeraz mnie to zimno i wirusy. Dobrze ze lece sama bez dziecka przymanjmniej nie bede sie zamartwiac zeby nie zlapal czegos. Mam tylko nadzieje ze nie bedzie klopotow z lotem.

Uwielbiam zadupia straszne :) My tez kiedys latali do Poznania - ale dalszy etap jazdy juz w przeciwna strone - 120 km od Poznania ale w strone Torunia.,..Nawet nie wiem czy jeszcze cos lata do Poznania... a czytalam gdzies ze nawet to chca zlikwidowac... chyba na onecie bylo napisane.. ale moze sie pomylili... My teraz najczesciej do Bydgoszczy latamy...

Spojrzalam na mape a w wlkp. sa az 3 Wielenie ...
A to jest ten w powiecie Wolsztynskim?? Znalam kiedys kilka osob z Wolszyna :)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry