reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

A ja dzis mowie do J ze snilo mi sie ze w ciazy bylam, a on na to : bo ogladasz za duzo programow o ciazach.
A ja mowie : no coz , juz nigdy nie bede w ciazy to eksytuje sie innymi a on na to:
Nic nie stoi na przeszkodzie - no i mnie zamurowalo:-))

To bierz sie za powiekszenie rodziny bo pozniej moze sie rozmyslec :-D
A nie wiesz jak to jest jak chlop chory to gorzej jak dziecko :-D

Lubiczanko no ba kazda okazja jest dobra:-)

Gliwa dziekuje za pyszna kawke :-) powodzenia w zalatwianiu

Spacer zaliczony Lena jeszcze spi w ogrodzie juz ponad 1,5 godziny,obiad zjadlysmy teraz relax

reklama
hej znowu:)
Mam pytanko-czy się któraś z Was orientuje może w systemie PAYPAL.Jedna babka chce coś ode mnie kupić-i się przy tym PP upiera-czy może mi jakoś przekręt zrobić żeby przelać pieniądzxe i potem je jakoś"zwędzić'spowrotem???

Lubiczanko ja niestety nie pomoge bo zielona w tej sprawie nawet nie wiem jak to dziala ale ja na Twoim miejscu wybralam bym opcje z wplata na konto wtedy bedziesz pewna ze kasa jest

hej mamunie:-) ja dopiero co z miasta wrocilam,mialam rozgladnac sie za jakas kurtka zimowa i co czasu mi braklo:no:tylko dwa sklepy odwiedzilam.Gdybym zakupow spozywczych nie robila,to czasu mialabym wiecej a tak to na pocieszenie kolejnego kwiatka sobie kupilam;-)J za niedlugo to mnie z domu z tymi kwiatkami wyrzuci:-D:-D. Wczoraj pobieral mi Gp kraw do badania i dzis lapska mnie bola,bo zyly mi sie pochowaly i musial mi szturac igla wrrrr, Z jednej nie poszlo to druga kol.
gaston-no to bierz chlopa w obroty hihi, moj tez by chcial jeszcze jedno-coreczke tatusia, bo u mnie chlopcy mamusiowi :tak:
Gliwa-wszystkiego najlepszego z okazji urodzin:-)
Marta, Kasiuleczko-dla waszych pociech rowniez wszystkiego najwspanialszego i usmiechu na buzinkach :-)
chorowitkom zdrowka zycze:-)

No ...pańszczyzna odrobiona :tak::-D oby do poniedziałku :sorry:

Gliwa, wszystkiego najlepszego z okazji urodzinek!

Gastone, oby te wasze zmartwienia skończyły sie z nastaniem Nowego Roku:tak:
Ja też niestety nie znam żadnej maści..

Biola, a Ty w końcu zmieniłaś to swoje mieszkania? (bo pamiętam że szukałaś czegoś).

Tichonku, w piątek mam wizytę u dentysty:ninja2:

Lubiczanka, zdrajczynio Ty :-p:cool2: jak mogłaś bigos zrobić, no jak?!:wściekła/y::elvis:
Nie znam się na tej formie płatności, niestety.

Marcysiu-to ja zamiast kwiatka wolałabym jednak kurteczkę;)))
Aaniu,Barmanka-już wiem,że to naciągaczka:(((
Barmanka-zapraszam:)))choć jak dla mnie to pseudobigosik-mój robi się przynajmniej 3dni:)))ale łazanki zrobiłam-niczego sobie:)))

Barmanko powodzenia u dentysty:cool2:;-)
Lubiczanko a jak na to wpadlas ze to naciagaczka?
Gastone to do roboty...

caly dzien w domu siedzimy i mlody jobla juz dostaje...niby zaliczylismy rano spacer,ale on po drzemce chcial tez isc,ale padalo no i ja jeszcze nie ten teges...

ja osttanio jak kupowalam jakies zarniki to lamp samochodowych na allegro to wlasnie przez paypal placilam i bylo git,ale kiedys jak kupowalam lozko dla szymka,materac i przescieradla to dogadalam sie ze sprzedawca ze bedzie mniejszy koszt przeszlki a na paypalu nie bzlo to uwzglednione i ja zmienilam tam cos i kasa do sprzedajacego nie doszla+ale to z mojej winz...ja czekalam na towar a on na kase..po wymianie maili sie dowiedzialam jaka jest sytuacja..
Pazpal oddal mi kase+przelew na konto,ale musialamim wyslac wydruki z konta kiedy i ile dokladnie przelalam+sprawdzili dokladnie czy nie jestem oszustka....
Nie mniej jednak wole opcje przelewu na konto...wychodzi tez taniej...z paypalem jest tez o tyle dobrze ze nie trzeba wklepywac wszystkich danych do przelewu+opcja dla leniwych:sorry:...to tzle na temat tej platnosci co wiem

reklama
Ewelcia,Tichonek- poprosiła o wysłanie na jej konto pieniedzy-to wtedy bedzie miała namiar na moje konto:laugh2::laugh2:a ja mam łoś na czole i już jej wysyłam:rofl2:

Do góry