reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Irlandii!!

A ja dzis mowie do J ze snilo mi sie ze w ciazy bylam, a on na to : bo ogladasz za duzo programow o ciazach.
A ja mowie : no coz , juz nigdy nie bede w ciazy to eksytuje sie innymi a on na to:
Nic nie stoi na przeszkodzie - no i mnie zamurowalo:-))

To bierz sie za powiekszenie rodziny bo pozniej moze sie rozmyslec :-D
A nie wiesz jak to jest jak chlop chory to gorzej jak dziecko :-D

Lubiczanko no ba kazda okazja jest dobra:-)

Gliwa dziekuje za pyszna kawke :-) powodzenia w zalatwianiu

Spacer zaliczony Lena jeszcze spi w ogrodzie juz ponad 1,5 godziny,obiad zjadlysmy teraz relax

reklama
hej znowu:)
Mam pytanko-czy się któraś z Was orientuje może w systemie PAYPAL.Jedna babka chce coś ode mnie kupić-i się przy tym PP upiera-czy może mi jakoś przekręt zrobić żeby przelać pieniądzxe i potem je jakoś"zwędzić'spowrotem???

Lubiczanko ja niestety nie pomoge bo zielona w tej sprawie nawet nie wiem jak to dziala ale ja na Twoim miejscu wybralam bym opcje z wplata na konto wtedy bedziesz pewna ze kasa jest

hej mamunie:-) ja dopiero co z miasta wrocilam,mialam rozgladnac sie za jakas kurtka zimowa i co czasu mi braklo:no:tylko dwa sklepy odwiedzilam.Gdybym zakupow spozywczych nie robila,to czasu mialabym wiecej a tak to na pocieszenie kolejnego kwiatka sobie kupilam;-)J za niedlugo to mnie z domu z tymi kwiatkami wyrzuci:-D:-D. Wczoraj pobieral mi Gp kraw do badania i dzis lapska mnie bola,bo zyly mi sie pochowaly i musial mi szturac igla wrrrr, Z jednej nie poszlo to druga kol.
gaston-no to bierz chlopa w obroty hihi, moj tez by chcial jeszcze jedno-coreczke tatusia, bo u mnie chlopcy mamusiowi :tak:
Gliwa-wszystkiego najlepszego z okazji urodzin:-)
Marta, Kasiuleczko-dla waszych pociech rowniez wszystkiego najwspanialszego i usmiechu na buzinkach :-)
chorowitkom zdrowka zycze:-)

No ...pańszczyzna odrobiona :tak::-D oby do poniedziałku :sorry:

Gliwa, wszystkiego najlepszego z okazji urodzinek!

Gastone, oby te wasze zmartwienia skończyły sie z nastaniem Nowego Roku:tak:
Ja też niestety nie znam żadnej maści..

Biola, a Ty w końcu zmieniłaś to swoje mieszkania? (bo pamiętam że szukałaś czegoś).

Tichonku, w piątek mam wizytę u dentysty:ninja2:

Lubiczanka, zdrajczynio Ty :-p:cool2: jak mogłaś bigos zrobić, no jak?!:wściekła/y::elvis:
Nie znam się na tej formie płatności, niestety.

Marcysiu-to ja zamiast kwiatka wolałabym jednak kurteczkę;)))
Aaniu,Barmanka-już wiem,że to naciągaczka:(((
Barmanka-zapraszam:)))choć jak dla mnie to pseudobigosik-mój robi się przynajmniej 3dni:)))ale łazanki zrobiłam-niczego sobie:)))

Barmanko powodzenia u dentysty:cool2:;-)
Lubiczanko a jak na to wpadlas ze to naciagaczka?
Gastone to do roboty...

caly dzien w domu siedzimy i mlody jobla juz dostaje...niby zaliczylismy rano spacer,ale on po drzemce chcial tez isc,ale padalo no i ja jeszcze nie ten teges...

ja osttanio jak kupowalam jakies zarniki to lamp samochodowych na allegro to wlasnie przez paypal placilam i bylo git,ale kiedys jak kupowalam lozko dla szymka,materac i przescieradla to dogadalam sie ze sprzedawca ze bedzie mniejszy koszt przeszlki a na paypalu nie bzlo to uwzglednione i ja zmienilam tam cos i kasa do sprzedajacego nie doszla+ale to z mojej winz...ja czekalam na towar a on na kase..po wymianie maili sie dowiedzialam jaka jest sytuacja..
Pazpal oddal mi kase+przelew na konto,ale musialamim wyslac wydruki z konta kiedy i ile dokladnie przelalam+sprawdzili dokladnie czy nie jestem oszustka....
Nie mniej jednak wole opcje przelewu na konto...wychodzi tez taniej...z paypalem jest tez o tyle dobrze ze nie trzeba wklepywac wszystkich danych do przelewu+opcja dla leniwych:sorry:...to tzle na temat tej platnosci co wiem

reklama
Ewelcia,Tichonek- poprosiła o wysłanie na jej konto pieniedzy-to wtedy bedzie miała namiar na moje konto:laugh2::laugh2:a ja mam łoś na czole i już jej wysyłam:rofl2:

Do góry