reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Marcysiu-to ja zamiast kwiatka wolałabym jednak kurteczkę;)))
QUOTE]
kurteczke predzej czy pozniej musze sobie kupic, a kwiatek juz zostanie:-D:-Dzwlaszcza,ze to moj ulubiony;-)
dobrze, ze nie dalas sie naciagnac,ja zawsze robie przelew na konto i mam pewnosc, ze nic po drodze sie z pieniedzmi nie stanie;-)
U mnie tez bigosik bedzie sie robil moze w weekend, bo kapusty dzis kupilam a jeszcze okazalo sie, ze mialam dwa sloiki wiec trzeba je wykorzystac:tak:
ewelcia-pilnuj sie teraz zeby Cie nie zawialo ;-)
moniadan- dentinox cradle cap bodajze ;-)

dzieki dziewczyny za życzenia dla Szymka:tak:kompa bede miała dopiero we wtorek:-(pozdrawiam
nie czytam bo u koleżanki jestem

Witam.
Aniaa to się ciesze że kawka Ci smakowała.:tak:
Asienko staramy sie o paszport irlandzki.
Z Dublina przyjechaliśmy przed 19,wykonczona jestem tym jezdzeniem.Igorek dziś mi dał tak popalić,marudził cały dzień.Papiery podbiliśmy u GP,ale do biura paszportowego nie zdążyliśmy dojechać.Masakra korki i jeszcze na dodatek jakaś manifestacja czy cos takiego.Trudno co zrobić,M sam podjedzie.Oprócz ekspresu,dostałam od mężulka kwiaty,winko i świeczke zapachowa duża:-)na urodzinki.
Dobranoc.

Lubiczanka nie dziwie sie ze babka nalega na paypala bo ja tez czesto nalegam :-)
Popristu najlatwiejsza forma platnosci.Nie wiem jak to jest z prywatnymi zakupami ale np ja mialam ostatnio sytuacje ze czegos mi nie przyslali.Wiec J zadzwonil do paypala i oni juz sprawdzali cala droge i wyjasniali sprawe.
Paczka przyszla dwa dni pozniej z prezentem.Jesli chodzi o twoja tranzakcje skoro babka kupuje to raczej ona sue zabezpiecza bo jesli ci zaplaci a towaru nie dostanie to moze wycofac pieniadze.Wiec najpierw zaplata, sprawdzasz na koncie czy jest i dajesz towar:-)
Wiec tak latwo nie zwedzi ci pieniedzy bo sama nie moze tego zrobic.
A bedziesz wysylac paczke czy odbior osobisty.?ZBo jak paczka to masz dowod wyslania i tracking number i sprawa zalatwiona.Tylko musisz wysylajac paczke wybrac te z numerem ( tracking number) lub paczke rejestrowana.Ale ja wysylam zwykla z numerem.Tak mi doradzila babka na poczcie bo taniej jest:-)

Nooo rewelka dziewczynki.Wszyscy, cala 5 temperatura:-( J zyga jak kot, Ziska rozpaalona, Ja i Hania 38,9 Max znacznie mniej ale jednak.Ale nam ktos zle zyczy!!!

Ostatnia edycja:
Gastone-dzięki ogromne:)tylko babka chce żebym jej wysłała kasę-po grzyba?Kurczaku-biedni jesteście...no słów brakuje jak się Was uczepiło...Jakis wirus czy co za draństwo:(((Trzymajcie się dzielnie!!!

witam
gliwa sto latek i spelnienia wszystkich marzen
gastone:szok::szok: no masakra co chwile was cos lapie, zdrowka zdrowka i jeszcze raz zdrowka

ja bylam wczoraj z Olivá u lekarza z tym kaszlem, babka ja osluchala ,zbadala i nic nie wykryla, nawet powiedziala zeby zadnego syropu nie podawac( ja jej podalam Eksputex to mi jeszcze wiecej zaczela kaszlec nawet w nocy)powiedziala ze miodek z cytrynka najlepiej podawac, ze teraz jest taki okres chorobowy, ze dzieci majá kaszel nawet 6 razy w roku i to po kilka tygodni:szok:.

reklama
Do góry