reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Irlandii!!

Witam

Aniaa, a Ty wiesz że w początkowej fazie ciąży właśnie chce się spać najbardziej?... Czyżby czyżyk? ;-):-)

Nie napewno nie jestem pewna w 100%

Gliwa najlepszego dla Ciebie,spelnienia marzen!!!Sto lat!!!

Tichonku nie ma za co dziekowac ....

Lubiczanko no chyba nie ostatnio miala ale co tam moze miec i dzisiaj :-D
Martanajlepszego dla synka

Margaritta oby to nie bylo nic powaznego

Ewelcia biedna jestes ...jeszcze troche i po opuchliznie nie bedzie sladu

Madbebe powodzenia na wizycie a powiedz robili Ci usg ?

To tyle ide sie ogarnac

Milego dnia

reklama
Lubiczanko została tylko dzisiejsza lekcja i w przyszłym tygodniu i koniec:-(A czy na nią dotrę to nigdy nie wiem,w zeszłym tygodniu P zadzwonił po 18-tej,że nie wróci na czas:sorry:Nic na to nie poradzę ani ja ani on:sorry:
O kant doopy to rozbic,ech....:confused2:
W piątek o 10:00 będę na kawce w pawilonach:tak:
Barmanko a Ty mogłabyś dotrzec?

A ja dzis mowie do J ze snilo mi sie ze w ciazy bylam, a on na to : bo ogladasz za duzo programow o ciazach.
A ja mowie : no coz , juz nigdy nie bede w ciazy to eksytuje sie innymi a on na to:
Nic nie stoi na przeszkodzie - no i mnie zamurowalo:-))

Witam.
Dziękuje bardzo dziewczyny za życzenia urodzinkowe.:-):tak:27lat skończyłam,masakra jak ten czas zleciał.
Igorek dziś od rana markotny,cały czas płakał.Już sama niewiem czemu.Teraz zasnął.Teraz czekam na Anie ma przyjsc z dziewczynkami.na herbatke.Pozniej z męzulkiem jedziemy do Dublina papiery złożyc o paszport,mam nadzieje ze wszystko załatwimy.
Madbebe powodzenia na wizycie.
Ewelcia oby szybko zeszła opuchlizna.Biedulka.
Miłego dzionka.

Gastone-no właśnie-przecież nic nie stoi na przeszkodzie(byleby nie dziewczynka,bo nie zechcesz ze mną interesów robić-a propos-kiedy możemy dobić jakiś interesik???);)))
Asieńko-to mam nadzieję,że i Daniel podłapie-choć przy tej pogodzie raczej na rower nie wyruszymy;)
Tichonek-no o kant rozbić-tak jak mówisz
Margaritta-ściskam i tulkam-niech dziadostwo się od Ciebie odczepi(dolegliwości mam na myśli)
Aaniu- a co tam...okazji do świętowania nigdy dosyć:)))
Tak mi smaka na bigos narobiłyście,że...już mi się gotuje:))))))

Lubiczanko Ania po domu tez szaleje, ale to dlatego, że dom duuuuży i na dole ma sporo miejsca, żeby nie zapomniała, kilka ciepłych dni teraz było to jeździła rowerem, zresztą my wózka to tylko na dalsze trasy używamy a tak to młoda na nóżkach:), woli chodzić niż jeździć
Gliwa to jednak o polski paszport składacie, że do Dublina jedziecie

Lubiczanka interesik a nawet zaraz hihi
Jak J wyzdrowieje zrobie fociaki i przesle co mam :-)

Powiem wam jedno.Chory facet to jakas masakra:-((

Ostatnia edycja:
reklama
Gastone-oki,oki:)
Asieńko-w zasaszie Danielek też po dole mógłby jeżdzić,ale tu woli się odpychać niż pedałować:/
Gliwa-witamy w klubie 27-latków:)))
a ja dzić Mikusi zafundowałam marcheweczkę z jabłuszkiem:)krzywiła się,ale kilka łyżeczek wtrąchnęła:)))

Do góry