reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Irlandii!!

Dziewczyny ja z takim zapytaniem,
szukam jakieś fajnej lampki do pokoju młodego,
nie musi dawać mocnego światła. Co byście mogły mi polecić?

reklama
Dzień dobry
Gastone-no właśnie ona chce kupić ode mnie:baffled:
Barmanka-oczywiście najlepsze są takie zwykłe na stoliczek przy łóżku,ale-ja moim dzieciom kupiłam takie na baterie(w woodies)z kubusiem puchatkiem-jak jest wyłączona to zamknięte oczka ma i cuś tam jeszcze,a jak się zapala oczka i buźka się otwierają,i jeszcze(ale to z pl)taki słonik do kontaktu,który zmienia kolorki...ale tu też chyba widziałam:)jeszcze mogę polecić takie lampki"z lawą"-tanie i ładne:)
No miłego dnia Wam:)

Witam
Barmanko Oli miał z Woodies lampki z Kubusiem (tylko ona kosztuje ok 30 euro), a teraz ma podobną z Argosa z Zygzakiem, i po prostu słabą żarówke tam wkładasz 40 Wat i nie razi po oczach. Buy Disney Pixar Cars 2 Kool Lamp and Pendant Set. at Argos.ie- Your Online Shop for .

Chorowitkom życze zdrówka i energii.

Ja się zajadam chlebusiem i smalcem domowej roboty, co niektórzy smaka narobili no więc wczoraj z Didi też sie zabrałyśmy za to :)))

Potem lecę do koleżanka bo kilka dni temu urodziła dzidziusia już sie nie mogę doczekać jak go zobacze:)))

Miłego dnia - choć ciemno i mokro:/

Bry:-)
Wczoraj AsienkaM z Zuzią nas odwiedziły, dzień szybciej zleciał i Ania jobla w domu nie dostawała:rofl2:. Dzięki Asienko.

Gastone zdrówka dla Was
Tichonku my z Anią będziemy

Idziemy zaraz z Anią do sklepu, chociaż nam się nie chce, znaczy mi:-p, ale troszkę zimnego powietrza nam nie zaszkodzi

helloł z rana

barmanko a nasza "niezastapiona" Ikea? te lampeczki słoneczka ksiezyce nie dają wcale mocnego swiatla. Miśka moja ma kwiatuszka - b. fajnie to wygląda SMILA STJÄRNA Wall lamp - IKEA :tak: i ta cena ;-)

gastone nie no- ręce opadają na te "przeboje" u Was ... zdrowia !! i siły :sorry2:

musze ruszyć d*** - okno w kuchni machnąć by sie zdało:dry: i takie tam. Zawsze coś :baffled:

w każdym razie Wam udanego dnia. Niezbyt mokrego ;-)

reklama
Witam !
Dziewczyny mam pytanko czy któraś z Was robila w ciąży matecznik gipsowy-odlew popiersia z brzuszkiem.(matecznik.pl)
Bardzo chciałabym go zrobić, lecz niewiem czy ktoś to wykonuje w Irlandii.Wspaniała pamiątka z okresu ciąży a zostało mi niewiele czasu do rozwiązania.Czekam na podpowiedzi:-)

Do góry