reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

witam
Margaritta-nie odleciałam-dałam radę,choć Daniel wczoraj "jobla"dostawał(Marta świadkiem)nawet dałam radę wszystkich wykompać...a Pl tydzień już od zeszłego tygodnia trwa;))))
Aureliamarcel-Młody odkurzacz:)))))))))))
Barmanka-ale rozpusta z frytami
Madbebe-to dziś wizyta u gp?Powodzenia
Gastone-szczerze Ci powiem,że nie przyppminam sobie aby Dawidkowi czy Dadzi ręka po szczepieniu spuchła:/Zdrówka u Was-tak naprawdę niech już Wam odpuści!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
Witam.
Noo ta zla passa nan nie chce odpuscic..
J rozlozony na amen a ja jestem uziemiona na amen znowu.
W dodatku dzis dlugo oczekiwana wizyta z dziecmi u fryzjera(Hania to juz bidulka na oczy nie widzi) i doopa:-(
Trzeci raz odwoluje wizyte.Nie wspomne o swoich pieknych wlosach..
Max dzis nie poszedl do szkoly bo go odwiezc nie mial kto...
Efh..Nawet jak odzyskam pieniadze ( 16 grudnia jest sprawa) to pewnie styczen luty bede dopiero auto..
Mam nadzieje ze problemy sie skoncza w nowym roku:-(

Hej witam sie i ja wczoraj sie nie odzywalam bo nikolasek cos byl maruda i tylko na raczki chyba mu zebole ida.;) a musze sie wam pochwalic ze wczoraj przeprowadzilam nikosia do kacperka pokoju i pierwszy raz spali razem:)yupiii cala noc przespali:)
Gastone kacper jal mial ta szczepionke to nie zauwazylam jakis zmian czy to w zachowaniu czy na obu raczkach wiec nie za b moge ci pomoc,

Ewelcia, a dlaczego nie bierzesz ketanola?
Wierzę w Ciebie że jedną małą kanapeczkę wciśniesz :tak:

nie wiem czemu nie biore:sorry:...wlasciwie to wczoraj jedna tabletke wzielam,i zostalami jeszcze tylko jedna:eek:...mojego m jak zeby bolaly to zezarl cale opakowanie a nawet dwa:cool2::sorry:ja bylam przekonana ze mam sporo....damy rade;-)
Wciagnelam wczoraj jedna kanapke,ale tylko ze smalcem..;-)

Gliwa sto lat!!!

Aurelia jestes:-)wpadaj czescie bo smutno tu bez ciebie...pochwal sie jaki Ci maz telefon sprawil...

mialam isc na miasto z kolezanka,ale nie ma szans,mordka mi jeszcze bardziej spuchla:sorry:...no i boli mnie caly czas...chyba wyjde troche z Szymkiem na dwor,ale tu blisko,bo juz sie piluje

Witam się
Tichonkowa skąd zes kolezankę przygnala?;-)
:confused::confused::confused:
A ząbka nie ma,stanął w miejscu i tyle:sorry:
Strasznie zamulona ta wersja forum:confused2:
Matt ma skok rozwojowy co widac gołym okiem,ale jest nie najgorzej;-)
Aniaa dziękujemy raz jeszcze,przynajmniej coś brzęczy:-)
GLIWA
sto lat i jeszcze więcej!

Wszystkim małym solenizantom zdrówka,szczęścia,uśmiechu na buźce i spełnienia wszystkich marzeń:-)
Gastone luuuuudzie:szok:Ty to się masz:sorry:Zdrówka dla Was a maści niestety nie znam żadnej:no:

Bry:-)
Pospałyśmy z Anią do 9:-D. Idę zaraz pranie wyciągnąć i powiesić. Pogoda dzisiaj jakaś nie bardzo

Lubiczanko Ania sama jeździ, znaczy pedałuje na swoim trójkołowcu, rączki nie zdejmuję na razie, bo czasem trzeba jej pomóc pod górkę, czy jak się zagapi i skręca nie w tę stronę.

Marta dla Szymka wszystkiego najlepszego

Dobra idę, potem wpadnę

reklama
Gliwa-wszystkiego naj,naj naj!!!
images

Aaniu-czy wczoraj Lenka nie miała imienin?
images

Didi-Twój Albercik też chyba imieninował
images

Tichonek
-nawet nie zapytam jak z dzisiejszym angielskim,bo pewnie już Cię to zaczyna wkurzać;)
AsieńkoR-no to super!Mała zdolniacha-Daniel próbuje pedałować,ale mu nie wychodzi...a jeszcze na urodziny dostał motorek na akumulator i ma tylko nogą do naciśnięcia i jeeedzie:))))
Gastone-maści zadnej nie znam,ale może mu zimne okłady rób na to miejsce???
A dziś w Tesco kupiłam mu takiego grającego misiaczka ,na którym moze sobie bazgrolić(dołączone 3kredki)
a i jeszcze swiętującym dziś Markom
images
najlepsze życzenia

Do góry