reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Irlandii!!

witam
Margaritta-nie odleciałam-dałam radę,choć Daniel wczoraj "jobla"dostawał(Marta świadkiem)nawet dałam radę wszystkich wykompać...a Pl tydzień już od zeszłego tygodnia trwa;))))
Aureliamarcel-Młody odkurzacz:)))))))))))
Barmanka-ale rozpusta z frytami
Madbebe-to dziś wizyta u gp?Powodzenia
Gastone-szczerze Ci powiem,że nie przyppminam sobie aby Dawidkowi czy Dadzi ręka po szczepieniu spuchła:/Zdrówka u Was-tak naprawdę niech już Wam odpuści!!!!!!!!!!!!!!!

reklama
Witam.
Noo ta zla passa nan nie chce odpuscic..
J rozlozony na amen a ja jestem uziemiona na amen znowu.
W dodatku dzis dlugo oczekiwana wizyta z dziecmi u fryzjera(Hania to juz bidulka na oczy nie widzi) i doopa:-(
Trzeci raz odwoluje wizyte.Nie wspomne o swoich pieknych wlosach..
Max dzis nie poszedl do szkoly bo go odwiezc nie mial kto...
Efh..Nawet jak odzyskam pieniadze ( 16 grudnia jest sprawa) to pewnie styczen luty bede dopiero auto..
Mam nadzieje ze problemy sie skoncza w nowym roku:-(

Hej witam sie i ja wczoraj sie nie odzywalam bo nikolasek cos byl maruda i tylko na raczki chyba mu zebole ida.;) a musze sie wam pochwalic ze wczoraj przeprowadzilam nikosia do kacperka pokoju i pierwszy raz spali razem:)yupiii cala noc przespali:)
Gastone kacper jal mial ta szczepionke to nie zauwazylam jakis zmian czy to w zachowaniu czy na obu raczkach wiec nie za b moge ci pomoc,

Ewelcia, a dlaczego nie bierzesz ketanola?
Wierzę w Ciebie że jedną małą kanapeczkę wciśniesz :tak:

nie wiem czemu nie biore:sorry:...wlasciwie to wczoraj jedna tabletke wzielam,i zostalami jeszcze tylko jedna:eek:...mojego m jak zeby bolaly to zezarl cale opakowanie a nawet dwa:cool2::sorry:ja bylam przekonana ze mam sporo....damy rade;-)
Wciagnelam wczoraj jedna kanapke,ale tylko ze smalcem..;-)

Gliwa sto lat!!!

Aurelia jestes:-)wpadaj czescie bo smutno tu bez ciebie...pochwal sie jaki Ci maz telefon sprawil...

mialam isc na miasto z kolezanka,ale nie ma szans,mordka mi jeszcze bardziej spuchla:sorry:...no i boli mnie caly czas...chyba wyjde troche z Szymkiem na dwor,ale tu blisko,bo juz sie piluje

Witam się
Tichonkowa skąd zes kolezankę przygnala?;-)
:confused::confused::confused:
A ząbka nie ma,stanął w miejscu i tyle:sorry:
Strasznie zamulona ta wersja forum:confused2:
Matt ma skok rozwojowy co widac gołym okiem,ale jest nie najgorzej;-)
Aniaa dziękujemy raz jeszcze,przynajmniej coś brzęczy:-)
GLIWA
sto lat i jeszcze więcej!

Wszystkim małym solenizantom zdrówka,szczęścia,uśmiechu na buźce i spełnienia wszystkich marzeń:-)
Gastone luuuuudzie:szok:Ty to się masz:sorry:Zdrówka dla Was a maści niestety nie znam żadnej:no:

Bry:-)
Pospałyśmy z Anią do 9:-D. Idę zaraz pranie wyciągnąć i powiesić. Pogoda dzisiaj jakaś nie bardzo

Lubiczanko Ania sama jeździ, znaczy pedałuje na swoim trójkołowcu, rączki nie zdejmuję na razie, bo czasem trzeba jej pomóc pod górkę, czy jak się zagapi i skręca nie w tę stronę.

Marta dla Szymka wszystkiego najlepszego

Dobra idę, potem wpadnę

reklama
Gliwa-wszystkiego naj,naj naj!!!
images

Aaniu-czy wczoraj Lenka nie miała imienin?
images

Didi-Twój Albercik też chyba imieninował
images

Tichonek
-nawet nie zapytam jak z dzisiejszym angielskim,bo pewnie już Cię to zaczyna wkurzać;)
AsieńkoR-no to super!Mała zdolniacha-Daniel próbuje pedałować,ale mu nie wychodzi...a jeszcze na urodziny dostał motorek na akumulator i ma tylko nogą do naciśnięcia i jeeedzie:))))
Gastone-maści zadnej nie znam,ale może mu zimne okłady rób na to miejsce???
A dziś w Tesco kupiłam mu takiego grającego misiaczka ,na którym moze sobie bazgrolić(dołączone 3kredki)
a i jeszcze swiętującym dziś Markom
images
najlepsze życzenia

Do góry