reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

I dzionek minął.. najpierw praca, a wieczorem odwiedziła mnie koleżanka z rodzinką.
Na kolacyjkę właśnie robię sobie fryyytaaasy. Wiem - kalorie, ale mam to gdzieś :-p:sorry:

Madbebe, mężowy zawsze płaci rachunki na czas (on się tym zajmuje), nigdy nie mieliśmy karnych odsetek czy jakieś kary, tylko u niego problem polega na tym że wszystko płaci w ostatnim terminie:baffled: a na kredytówkę kupowaliśmy dla kol dwa bilety na samolot i stąd wyszło takie duże zadłużenie... Ech mniejsza większość, mam tylko nadzieję że owa sytuacja czegoś go nauczyła :sorry:

Josia, z czasem jakoś wszystko się poukłada.

Ewelcia, oj to Ci się trafiło z tym bólem. Silnym lekiem w Pl dostępnym na receptę jest ketonal, zostało mi pare pilsów gdybyś potrzebowała daj znać to ci wyśle.

Anineczka, ja się nie dziwię że masz problem z imieniem dla chłopca:eek: Jakoś tak mi się wydaje że dla dziewczynki jest masa pięknych imion, a dla chłopców to tak ubogo trocho.
Współczuję przejść z rachunkami, trzeba trzymać rękę na pulsie co by sobie nie pomyśleli że jakiś naiwniaków sobie znaleźli :no2:

Asienka, ja tam kupiłam co potrzebowałam ;-) Marcel też ;-) a że stary sobie niczego nie kupił to jego strata, prawda? :-D

Aniaa, a Ty wiesz że w początkowej fazie ciąży właśnie chce się spać najbardziej?... Czyżby czyżyk? ;-):-)

Gliwa, a co Ty za takie mega kucharzenie się zabrałaś? Bigosikiem poczęstujesz? Jezussie aż ślinka mi pociekła:szok:

na razie tyle , lece na frytasy

reklama
Asienko dziękuje za odwiedzinki,a to prawda Igorek to słodziak :-):-):-):-) mój Kochany.
Barmanko w sobote wyprawiam małe urodzinki,więc trzeba troszke jedzonka zrobić.:tak:
Madbebe udanej wizyty u GP.
Marta STO LAT dla synusia.
Bigosik i gołąbeczki się pyrkają.:tak:Chwila relaksu teraz pijemy winko.Igorek po kąpieli,wypił mleczko i zasnął.
Dobranoc.

Ostatnia edycja:
Kamcia, z czym robiłaś pierogi?

Anineczka, czyli to był jakiś stary rachunek, tak? Z którego miesiąca?
Smalczyk...aleś mi pypcia narobiła :sorry:

Madbebe, nie potrafię Ci nic konkretnego
doradzić:-( sąsiadki córka też ma taki charakterek... tłumaczenie jej nic nie daje.

Gliwa, :) hihi no to goście wyjdą od Ciebie mega najedzeni :)

Ostatnia edycja:
Kasielczko,Marto wszystkiego najlepszego dla waszych dzieciaczkow z okazji urodzin!!!

Barmanko mam ketanola,ale nie biore go...mam za to od dentyski takie poilsy jak...zaraz sprawdze...PONSTAN....podobno b.mocne:sorry::laugh2:...
Kamcia nie boj zaby!mnie po usunieciu szostek nic nie bylo..no jedynie raz tylko,mialam suchodol czy jakos tak,ale to nic strasznego!!!No i kazdy ma inne zeby do usuwania...u nie ktorych idzie to szybciorem a u nie ktorych nie..tak jak u mnie-poprostu mam korzenie jakos dziewnie powywijane:sorry:

kusicie tym jedzeniem ze hej!!!!az mi sie jesc zachcialo...mam swiezy chlebek i smalec w lodowce,ale niestety nie swojski tylko kupny...i mam ochote na niego...ale ja uwielbiam z pomidorem i cebulka,nie dam rady tego teraz zjesc...

Ewelcia, a dlaczego nie bierzesz ketanola?
Wierzę w Ciebie że jedną małą kanapeczkę wciśniesz :tak:

Ojj ale mam ochotę na taki smalczyk i bigosik, buuuu jesteście okropne tak szczuć jedzeniem :confused2:

Ech wy tak o galabkach, smalczykach, bigosikach..Ugotowalabym ale jeszcze nie mam gazowki a na turytycznej to zbankrutuje na gazie:-))))
Noooo a u nas dalej zla passa, a co! Teraz J chory:-(((((
Zaraz bedzie Zoska!

Mam pytanko.Max mial szczepionke te na 4 -5 lat i dzis spuchla mu reka.To normalne?
Bo wiem ze za tydzien cala 3 moze miec temp i wysypke, ale Max ma taka twarda i spuchnieta i czerwona reke.Ktoras z was wie?

dobry wieczór

nie spamietam wszytskiego, choć staralam się:sorry:

przede wszytskim Marta - dla Szymka wszystkiego wspanialego ;-)

kasiuleczka dla Twojej księzniczki samych pogodnych dni;-)

doba to dla mnie mało... a wtorek to juz kompletnie bizi- nic to - ja tam lubie:-) poza tym coś od wczoraj mnie dynia nawala i w piersiach tak boli czy coś znaczy w klatce:sorry: jak chce wziązc głebszy oddech to wtedy boli i chyba kaszel czy cos się pojawia. Never majd-nie mam czasu na choroby czy inne wylegiwania się :confused2:

ewelcia ałć :sorry: az mnie szczyna zabolała - szybkiego pozbycia się bólu zycze ;-)

barmanka
frytki o tej porze - o rajuśku. :-p;-)

anineczko smacznego :confused2: a Ty jak hał ar u?

lubiczanko i jak dzionek minął? wiem ,ze dalaś rade- kto jak kto :cool2:

Tichonkowa skąd zes kolezankę przygnala?;-) jak Mati- ząbka na wierzchu niet?

witam nową foremkę :-) martuche chyba - nie pamietam :zawstydzona/y:

co to ja chcialam jeszcze...parents miting juz sie zaczyna w szkole :eek: po 2 m-cach nauki :confused2: no nic- trza iść

tymczasem herbatka z midem i cytrynką mmmm

aaa w Lidlu jest tydzień polski - i np. wafle Grześki są po 29c :-)

gastone dla Ciebie duzo sil a dla twoich domownikow mnóstwo zdrowia- oby Was ta zła passa opuściła wreszcie. Na temat szczepionki i rąsi Maxa nie wypowiem sie- szczepionka ta przede mną- przed Nikolą znaczy

reklama
witam :zawstydzona/y:
jestem AsienkoM dziekuje ze pytasz gdzie jestem ;-) to prawda mlody juz "chodzi" troszke koslawo jeszcze ale oczy do okola glowy:rofl2: tak z Ewelcia gadalam ostatnio ze komora mi padla i juz sie nie zalaczyla, ale mezowy stana na wysokosci zadania i mam nowke:-D

SOLENIZANTOM WSZYSTKIEGO NAJ NAJ NAJLEPSZEGO I SPELNIENIA MARZEN
chorowitkom zdrowka!!

postaram sie pisac jak najczesciej, ale podczytuje :tak:
smaka robicie no!!! a ja teraz to do kuchenki podchodze jak mlody spi wiec sa szybkie obiadki, bo moj odkurzacz(czyt. Marcel) nie rozumie ze musi sie ugotowac tylko sie drze ze chce( daj i daj )
a tak wogole to u nas nie najgorzej ;-)

jutro postaram sie cos napisac, a teraz zycze milego wieczora ;-)
pozdrawiam :tak:

Do góry