barmanka79
Deus Dona Me Vi
I dzionek minął.. najpierw praca, a wieczorem odwiedziła mnie koleżanka z rodzinką.
Na kolacyjkę właśnie robię sobie fryyytaaasy. Wiem - kalorie, ale mam to gdzieś

Madbebe, mężowy zawsze płaci rachunki na czas (on się tym zajmuje), nigdy nie mieliśmy karnych odsetek czy jakieś kary, tylko u niego problem polega na tym że wszystko płaci w ostatnim terminie
a na kredytówkę kupowaliśmy dla kol dwa bilety na samolot i stąd wyszło takie duże zadłużenie... Ech mniejsza większość, mam tylko nadzieję że owa sytuacja czegoś go nauczyła 
Josia, z czasem jakoś wszystko się poukłada.
Ewelcia, oj to Ci się trafiło z tym bólem. Silnym lekiem w Pl dostępnym na receptę jest ketonal, zostało mi pare pilsów gdybyś potrzebowała daj znać to ci wyśle.
Anineczka, ja się nie dziwię że masz problem z imieniem dla chłopca
Jakoś tak mi się wydaje że dla dziewczynki jest masa pięknych imion, a dla chłopców to tak ubogo trocho.
Współczuję przejść z rachunkami, trzeba trzymać rękę na pulsie co by sobie nie pomyśleli że jakiś naiwniaków sobie znaleźli
Asienka, ja tam kupiłam co potrzebowałam ;-) Marcel też ;-) a że stary sobie niczego nie kupił to jego strata, prawda?
Aniaa, a Ty wiesz że w początkowej fazie ciąży właśnie chce się spać najbardziej?... Czyżby czyżyk? ;-):-)
Gliwa, a co Ty za takie mega kucharzenie się zabrałaś? Bigosikiem poczęstujesz? Jezussie aż ślinka mi pociekła
na razie tyle , lece na frytasy
Na kolacyjkę właśnie robię sobie fryyytaaasy. Wiem - kalorie, ale mam to gdzieś

Madbebe, mężowy zawsze płaci rachunki na czas (on się tym zajmuje), nigdy nie mieliśmy karnych odsetek czy jakieś kary, tylko u niego problem polega na tym że wszystko płaci w ostatnim terminie

Josia, z czasem jakoś wszystko się poukłada.
Ewelcia, oj to Ci się trafiło z tym bólem. Silnym lekiem w Pl dostępnym na receptę jest ketonal, zostało mi pare pilsów gdybyś potrzebowała daj znać to ci wyśle.
Anineczka, ja się nie dziwię że masz problem z imieniem dla chłopca

Współczuję przejść z rachunkami, trzeba trzymać rękę na pulsie co by sobie nie pomyśleli że jakiś naiwniaków sobie znaleźli

Asienka, ja tam kupiłam co potrzebowałam ;-) Marcel też ;-) a że stary sobie niczego nie kupił to jego strata, prawda?

Aniaa, a Ty wiesz że w początkowej fazie ciąży właśnie chce się spać najbardziej?... Czyżby czyżyk? ;-):-)
Gliwa, a co Ty za takie mega kucharzenie się zabrałaś? Bigosikiem poczęstujesz? Jezussie aż ślinka mi pociekła

na razie tyle , lece na frytasy