reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Hejka.A my dopiero popołudniu wyszliśmy na spacerek.Własnie gotuje bigosik,na gołąbeczki już mam przyszykowane.Czekam na M to mi pomoże troszke.Igorek wlasnie dopiero wstał po spacerku,i wcina mleczko.Zgłodniał głodomorek.
Josia to super ze sie układa:)trzymam kciuki.

Ostatnia edycja:
No słoninka już jest.Za 6kg zapłaciłam całe 3 euro :tak:

Didi właśnie ten Piotrek (bestmeat) jedzie jutro do Galway,ale mówi,ze słoniny nie będzie miał,dopiero za 2 tygodnie. :sorry:

Anineczko-lepszy rydz niż nic:)i fajny pomysł-dlaczego u nas nie robią takich dni???
Asieńko-Anulka już sama pedałuje,czy też jest pchana w rowerku?
Zapomniałabym na śmierc-Marta
images
dla Szymka:)))
Renni-dobrze,że Natalka wróciła do rzeczywistości-i do zdrowia:)

hejka
dzieki kobitki za zyczonka dla Olivki
MartoF dla Twego smyka rowniez wszystkiego najlepszego

dzis 3 godziny walczylam ze srubokretem, srubkami i instrukcja zeby zlozyc mlodej domek:szok:masakra ze tez to rozkladaja na czesci pierwsze.:crazy: wczesniej wyszorowalam frytkownice i piekarnik i dwie praleczki wstawilam jeszcze musze drugá rozwiesic, a juz nie mam sil:eek:
Joasiu trzymam kciuki zeby wszystko poszlo po waszej mysli.
Anineczko hmmmm smalczyk tez bym zjadla i jeszcze ogorki malosolne:-D chyba powiem mamusi zeby paczke szykowala:-)

anineczka-nie no ja tez się załapałam na masaż :happy:Rano ciężko było wstać,ale po rozruszaniu już lepiej:tak: choć dalej kręgosłup boli:confused2:Za tydzień muszę znowu..
Właśnie miałam Ci pisać o bestmeat..Ostatnio chyba jakoś kiepsko u nich z tym mięsem,wiecznie wybrakowane dostawy:confused2:W nasze strony już chyba same resztki dojeżdżają :crazy:
asienka-Wikta tez nie wkłada łapek do kominka,jak się pali,ale do zimnego jej się zdarza..:confused2:
lubiczanka-Wikta to córka 'wiatru i kurzu' ;-):-D zadymy robi jak mało kto ;-)
Macie jakieś godne polecenia sposoby na Nią,tak a propos?Nie wiem już jak do niej przemawiać z tym biciem dzieci,nooo :confused2::wściekła/y:

Jutro idę do GP powtórzyć badanie moczu.Wczoraj wieczorem znowu mnie jajniki bolały,nie tak jak tydzień temu,ale jednak. Dzis z reszta tez trochę..:-(Mam nadzieje ze to owulka tym razem,bo inaczej już nie wiem,do czego to przypiąć :confused2:

Madbebe-nie mam bladego pojecia jak dzieci oduczyć bicia-nigdy nie miałam z tym problemu...Dawid kilka razy próbował mnie uderzyć,ale dostał klapsa w rąsie i mu przeszło:sorry:Oj niech Cię przebada lekarz jak trzeba!!!
A tak generalnie pożegnać na dziś się wpadłam-zaraz J z pracy wróci:)Miłego wieczorku Wam

reklama
No i po zupce poszłyśmy na spacerek, wstapiłyśmy do Gliwy i wypiłam kawke i troche pogadałyśmy. Wróciłyśmy do domku przed trzecią i Zuzia poszła na mała drzemke a ja dokończyłam obiadek. Potem zjadłyśmy obiadek i wyszłyśmy na kolejny spacerek. Troszke chłodno juz było i nawet mała dała sobie rękawiczki nałożyć. W połowie spacerku dostałam smska od Ani z zaproszeniem na kawkę. wypiłyśmy po herbatce, pogadałyśmy.

Gliwa Igorek to słodziak
Aniaa Lenka rośnie jak na drożdzach, a Nacia też urosła i jaka rozgadana
Anineczka mniam, mniam, ale smaka robisz
Marta wszystkiego najlepszego dla Szymka
Renni jak dam rade do autobusu zapakować wózek to też będe.

Do góry