reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Lubiczanka oj to długi dzień Ci się szykuje
Asienka_r wczoraj troche poczytalam i może to być jakiś stan zapalny, może to byc polip, ale bez badania nic sie nie wyjaśni. Kurcze tylko się nakręcam. Pluje sobie w brode, że jak byłam w Polsce na wakacje to nie byłam u gina, tak mi szybko dni leciały z rodziną, że mi z głowy wyleciało, a teraz żałuję.
Anineczka zakopuj, zakopuj dołek
Ewelcia ajjj, współczuje bólu, a gdzie to się aurelia podziewa, nie wiesz?? Może mały tak łazikuje, że nie ma czasu na pisanie.
Kasiuleczka najlepsze życzonka dla Olivci

Ostatnia edycja:
reklama
Witam

Kasiuleczka najlepszego dla corci
Anineczko dobrze ze humorek lepszy,oby sie wyjasnilo na Wasza korzysc z airtricity
Lubiczanko ciezki dzioneksie zapowiada ...ale dasz rade kto jak nie Ty:-)
AsienkaM wydaje mi sie ze to nie od nadzreki bo cos nie cos na ten temat wiem ale jak bedziesz w kraju to odwiedz gina i wtedy sie wszytsko wyjasni i nie nakrecaj sietak bo tylko bedziesz sie stresowac niepotrzebnie
Asienka swietne zdjatka z przedstawienia,
Josia wspolczuje,rzeczywiscie koniec roku Was nie rozpieszcza

Ewelcia wspolczuje bolu,biedctwo

Eh dzis sie znowu nie wyspalam...w domu wszytsko zrobione i co tu robic :baffled: Lenka wstanie to sie przejde na spacer

Milego dnia

AsieńkM,Aaniu-pewnie,że dam rade...tylko,że on ma tak pracować kilka dni-napewno ten tydzień,ale może i nastepny:/
Aaniu-a co to za kłopoty ze snem?
AsieńkoM-Ty się nie stresuj Kobieto!!!Będzie dobrze-i tego się trzymajmy:)

Lubiczanko a to takie buty qurde jak tydzien czasu to bedziesz padieta po calym dniu....
Odkad wrocilam z Polski nie moge sie wyspac tutaj niby pozno spac nie chodze bo gora 22 to juz w wyrku jestem wstaje miedzy 8-9.30 i spac mi sie chce dalej masakara

Lubiczanko oj oj,przyjechałabym pomóc i dotrzymac towarzystwa,ale no siłą wyższą nie mogę.
Wspieram duchowo.
Mam nadzieję jednak,że J będzie się wyrywał z pracy szybciej.

Aaania83 a robiłaś sobie badania na poziom cukru np?
A morfologię kiedy robiłaś ostatnio?

kurcze trochę mnie brzuchol boli jak na okres :baffled:

Dzięki dziewczyny za otuchę. Gadalam z mamą na skypie i mówiła, że wszystko będzie ok i żebym się nie nakręcała, że może to jakiś jednorazowy przypadek, że nie oczyściło sie do końca po okresie.

Zuzia śpi, słonko pięknie świeci, więc jak tylko Zuzia wstanie, zjemy zupke i wio na spacerek. Obiadek podszykowałam. w domu lekkie pobojowisko jest ale nie chce mi sie nic z tym robić.

Witam.
My dziś z Igorkiem pospaliśmy do 9.30więc jestem wyspana.Dziś gołąbki bede robić i bigosik.Kapusta na gąłabki juz sie robi.:tak:Po południu musze iść po mięso do ruska.:-)
Kasiuleczko Sto Latek dla córci.
Asienko bedzie dobrze,bedziesz w Polsce to idz sie zbadaj.
Josia śliczny ten twój synuś,oby wszystko wam sie ułóżyło.
Lubiczanko to Ci sie szykuje długi dzien.
Miłego Dzionka.

Aaniu-może anemię masz?Albo wręcz przeciwnie...może coś się"szykuje";))
Anineczko-dzięki.serca bym nie miała namawiać Cię na jazdę;)Nic się nie stresuj(bo moze od tego ten ból???)
Gliwa-ale pichcisz dziś pyszności:))))

reklama
AsienkoM nie nakrecaj sie,po co sie stresowac na zapas...bedzie git!
U Aureli wsio ok,gadalam z nia w piatek i w niedziele,mieli do nas zajrzec,ale cos im wypadlo...mlody smiga juz galancie,ale jeszcze sie wywala,musi lazic za nim krok w krok,a jak zasnie w dzien to sie zajmuje domem...mowila ze wieczorem juz jest padnieta na maxa....mowila tez ze podczytuje w miare mozliwosci;-).
Anineczko to Iwona,ja do ilony chodze,m do Iwony;-).....nic mi nie mowil,ze nie mogl sie zmiescic do meganki:rofl2::laugh2:...ale wcale mu sie nie dziwie,brzuchol jeden;-):-D../A co do tego rachunku to moze jak wyslesz im wydruk z banku to beda wiedzieli ze zaplacilas?
Aniu moze faktycznie cos Ci dolega?zrob jakies badania.....-oby nie.

Mlody padl,za oknem slonko super swieci,a ja nie mam ochoty na nic,...jakis spacer by sie przydal,ale chyba nie dam rady:sorry:

Do góry