reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
dzień dobry
Aaniu-ja też wczoraj rodzinkę obkupiłam a sobie nic-ale ja muszę musieć sobie coś kupic,albo coś musi na mnie zrobić ogromne wrażenie:)
Gliwa-mam tak samo-im dalej mamy się wybrać tym bardziej spać nie mogę-wciąż obmyślam czy wszystko jest gotowe jak trzeba:)
Dzięki Dziewczynki za życzenia zdrowia-dziś znowu ból głowy:)(nigdy nie miałam problemu ani z ciśnieniem ani z migrenami),ale na szczęście już mnie tak nie łamie:)
Miłego dnia Dziewczęta

Witam się po z trochę nerwowym weekendzie:ninja2:..Czas zacząc nowy tydzień:-)
Pogoda nastraja optymistycznie:-)
Matt nam pobudkę o 6 zrobił:eek:Zjadł mlesio,pogadał i poszedł spac,z tym,że my już musieliśmy wstawac:baffled::-DNo i śpi chłopaczyna nadal:sorry:P więc Radka do szkoły zabrał a ja siedzę doma:tak:
Lubiczanko zdrówka:tak:
Aniaa,GLIWA dobrze,że wypad udany,szkoda tylko,ze musiałyście 2 godziny czekac na otwarcie sklepów:-DBarmanko a Ty co nakupiłaś?
A kiedy Wy mogłybyście dotrze na kawkę do Swords,Asieńko M,a Ty?
Idę pranie wstawiac,miłego dnia:tak:

Heloł

Lubiczanka zdrówka, zdrówka
Aniaa, Gliwa fajnie, że wypad i zakupki udane
Tichonek ja się moge dostosować

Ja musze sobie kurtke kupić na zimę, ale jakoś ostatnio nie mam ochoty na zakupy. Jak mam zmartwienia to nawet zakupy mi nie poprawią humoru bo w tedy jeszcze bardziej o wszystkim myśle.

Wczoraj odwiedził nas brat P z rodziną:szok: i mieliśmy razem jechać połazić po centrum handlowy w Swords ale nas samochodzik sie zbuntował i nie chciał jechać.:baffled: Jakoś dojechaliśmy powoli do domu i po 5 minutach samochód znowy był w pełni sprawny. Kiedyś jak P pojechał do nich to też się tak zrobiło. Śmiejemy sie, że samochód nie przepada za nimi:-D:-D

Ide dzisiaj na 14 do GP na badanie cytologiczne. Zobaczymy jakie wyniki wyjdą po ciąży i porodzie, bo jeszcze nie sprawdzałam.

Ostatnia edycja:
Witam i ja.Obudzic sie nie moge, kawa nie pomogla:-(
Dzis czeka mnie szczepienie dzieci wiec dzien nie bedzie udany:-(

Lubiczanka ja to migrenowiec.Cierpie przeogromnie.W dodatku czesto mam migreny z aura..

AsieńkoM,Gastone-powodzenia na wizytach:)
AsieńkoM-mnie jakoś też ostatnio zakupy nie cieszą-a właściwie żadnych(przynajmniej nowych)problemów nie mamy:/Trzymaj się i się nie zamartwiaj!!!
Gastone-oj-współcuję migrenowych bóli:(Pewnie nie rzadko Cię nachodzą-pomaga coś wtedy???
Tichonek-no daje Wam w kość od początku tygodnia Synus;)))
Agatom,Elżbietkom i Damianom wszystkiego naj w dniu imienin!!!

Ostatnia edycja:
AsieńkoM w swoim poprzednim poście pytałam czy do Swords się wybierasz,dawaj na kawkę się odstresowac:tak:.Martwisz sie,że u P z robotą krucho?
Lubiczanko a nie narzekam:-)Raz mu się zdarzyło więc mu wybaczę:-DA tak pięknie śpi w nocy,że zgrzeszyłabym narzekając na niego:-)Wstaję o 7 więc godzinka wcześniej mnie nie zbawiła:-D

Lubiczanko mnie pomaga tylko solpadine bo jest z codeina.
Tylko wkurza mnie ze musze zawsze sie tlumaczyc w aptece!!
Ale za miesiac bedzie paczka z Pl to sobie zamowie wiecej i poprosze w drogeria ie zeby sprowadzili.
Moj J to tez migrenowiec. Na niego dziala tylko tandem saridon+aleve.
Ale najgorsze sa te migreny z aura.Wtedy jestem wylaczona na jakis czas bo mam problemy z widzeniem Ale one sie zaczynaja specyficznie wiec reaguje w miare szybko i po 15 munach jest troszke lepiej.

Ostatnia edycja:
reklama
HEJ.
Lubiczanko
to widze że Ty też tak masz,jak ja.Że lubisz być przygotowana.:-)
Asienko,Gastone powodzenia na wizytach.
Tichonku no troszke musieliśmy poczekać,bo sklepy od 1były czynne.
Kurcze dziś mnie nogi w nocy bolały,masakra i taka sie obudziłam przemęczona po tej wczorajszej wycieczce.Dobrze że M dziś małego o 5 nakarmił,i przebrał.Dobrze że chociaż pogoda dopisuje,juz druga pralke piore,zaś sie nazbierało prania cały kosz.Jeszcze mojemu M pokradli narzedzia z samochodu,ogólnie okradli 3auta.A bez narzedzi nie da rady robić.Taka zła jestem i zmartwiona.:wściekła/y:
Miłego Dnia.

Do góry