reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Zrobiłam dziś murzynka...z jabłkami :szok::-) Wiem, wiem, anineczka zaraz napisze że to profanacja murzynka :-D
Miałam pypcia na obydwa składniki a że mi się kombinować nie chciało więc poszłam po najlżejszej linii oporu i ukręciłam ciacho. Ciasto zrobiłam wg nowego przepisu Ciasto czekoladowe z kremem czekoladowym . Jednak murzynek z jabłkami to nie był dobry pomysł :no: ale co tam.. i tak zjem :tak::-D

Ewelcia miał być jakiś tam czerwony, ale tak jak pisałam na moje uprzednio brązowe kudły nie wyszedł kolor jaki chciałam. Wygląda jak mahoń czy cosik w ten deseń. Ogólnie nie jest zły kolor, tylko że ja czerwone kudły chciałam buuuu:growl:

Anineczka, fajny prezent teściowa sprawiła. Ja też zawsze coś tam dostaje, nic wielkiego, ale liczy się gest :tak:

Ania, dobrze dobrze, tyle tylko że ja mam za ciemne włosy (jako podstawowa baza) i te moje fanaberie i nie wychodzą mi tak jak już bym chciała. Przydałoby się rozjaśnić włosy ale tutaj nie pójdę do salonu bo zgarną ze mnie jak za zboże:confused2:. A żadnej znajomej fryzjerki nie posiadam:-(

reklama
helloł

ja tez dopiero zasiadłam po calym dniu w pl szkole

lubiczanko dla mojego tliksika mnostwa radosci, pogodnych dni, zdrówka i wszystkiego wspanialego ;-)

ide zalegać - zmęczonam :confused2: a w domku tak fajnie, cieplusio , przyjemnie...

spokojnego wieczoru Wam

Barmanko dawaj fote wlosow my ocenimy kolor:-p;-)...u mnie Izaura w piekarniku...zaraz trza wyciagac:)
Anineczko powiadasz uczulenie:-D:-D;-)...mam nadzieje ze nie:-p:sorry:..super ze tesciowka prezenty sprawila...ja tam od swojej nigdy nic nie dostalam...a i Szym tez wlasciwie nic..teraz grzyby przyslala i nic pozatym:no:zreszta nigdy nic nie przysyla:rofl2:

Ja też nie wchodzę na takie wątki, ale jestem na "Ciąża po 40" a tam jest kilka listopadowych mamuś i to one napisały o tym. W moim stanie wolę się nie ładować takimi historiami.

Aniaa to ile sklepów otworzyli??

Otworzyli dzieciecy name it,oraz only,vero moda,jack jones i jeszcze 2 jakies
Natalia z tego sklepu jack jones doatla fajnego pieska dzinsowego:-D

Ewelcia,Barmanka nie kuscie tymi ciastami....

Asienko na pewno przedstawienie wyszlo super eh szkoda ze tak sie zapracowalam ze nie wiedzialam ktora godzina a jeszcze do AsienkiM pisalam czy moze idzie...

Uciekam Lenke kapac

AsienkoM ciesze sie ze komplecik:-) wam sie podoba:-)
Lubiczanko zerknij na poczte , a dla Danielka wszystkiego co najlepsze.:-)

U mnie dzis len, rano spacerek, poxniej obiadek, a poxniej kanapa:-p
Ewelcia z Barmanká znowu kuszá slodkosciami az mi slinka pociekla:confused2:

aha u mnie na wsi tez otwierajá nowy sklep uwaga polski sklepik:-D otwarcie we wtorek, strasznie sie ciesze ze bedzie tak blisko.

Witam z wieczorka.
Popołudnie mineło miło,troszke pojezdziliśmy.:-)Byliśmy w Swords a pozniej u Nas w Centrum Handlowym.:-)Igorek wykąpany i zasnął,a my siedzimy i ogladamy telewizje.Zaraz ide wypróbować ekspres mój do kawki,zobaczymy jakie kawki robi.Bo sporo ich robi rózne rodzaje.:-)
Anineczko to super prezencik od teściowej dostałaś.Dla Nas tez juz czeka prezent w Polsce od tesciowej.Zobaczymy w grudniu.
Asienko to super ze przedstawienie sie udało.
Miłego wieczorku.

reklama
Ja wlasnie leze pod kolderka i "usypiam "dzieci i szlag mnie chyba trafi hehe
Aerobik jak ta lala ! Musze wstawac po 50 razy i prwnie to z godzine jak nie wiecej potrwa.
Czekam na J ale do tego czasu to one juz zasna.
Ja spedzilam dzien w domu.Dzieci, dzieci i dzieci :-)) Nic ciekawego sie nie wydarzylo.
Zdziergalam dwie czapeczki i troche reka mnie boli:-(

Lubiczanko najlepszego dla synusia:-)

Max ma sie lepiej, temp brak, ale przeczyscilo go dwa razy. Teraz spi obok i puszcza smierdziuchy hihi

Do góry