_Roszpunka_
szczęśliwa mamusia :)
tichonek ja też dentinox i teetha
na szczęscie u nas ząbkowania takie bezproblemowe..
Viki bolały tyl;ko górne jedynki i dolne 3...:-) akże nie było źle.. a został jej jeden zabek tylko do wyrośnięcia.. za dużo jej tam nie usiałam nic dawac .. a czopki miałam tez paracetamol to wydałam znajomej ale mówiła ze bardzo jej pomogły
lubiczanko dla mnie fajna jest szczoteczka jordana step by step z gryzaczkiem i dziurką w środku na włożenie plauszka :-) fajnie sobie dzieć może trzymac
martaf zdrówka dla szymka
co do kupowania leków w pl ja takl samo kupuje to czego tu nie ma :-)
a resztą się nie przejmuję bo po co kupować coś co późńiej wyrzucę ;-)
co do biegunki mi to samo mówiła lekarka ze włańsie musi to wylecieć i nie powinno się tego zatrzymywać lekami w brzuszku...
no i też się od tamtej pory tego trzymam , a że to była pierwsza biegunka mojego dziecka to się ciesze że wcześniej nie miałam dylematów
Lubiczanko 100 lat dla młodego :-)
[*] dla Jasia :-( też czytałam ;-(
idę spac bo się zasiedziałam,... a nocy coraz mniej ....

na szczęscie u nas ząbkowania takie bezproblemowe..
Viki bolały tyl;ko górne jedynki i dolne 3...:-) akże nie było źle.. a został jej jeden zabek tylko do wyrośnięcia.. za dużo jej tam nie usiałam nic dawac .. a czopki miałam tez paracetamol to wydałam znajomej ale mówiła ze bardzo jej pomogły

lubiczanko dla mnie fajna jest szczoteczka jordana step by step z gryzaczkiem i dziurką w środku na włożenie plauszka :-) fajnie sobie dzieć może trzymac

martaf zdrówka dla szymka
co do kupowania leków w pl ja takl samo kupuje to czego tu nie ma :-)
a resztą się nie przejmuję bo po co kupować coś co późńiej wyrzucę ;-)
co do biegunki mi to samo mówiła lekarka ze włańsie musi to wylecieć i nie powinno się tego zatrzymywać lekami w brzuszku...
no i też się od tamtej pory tego trzymam , a że to była pierwsza biegunka mojego dziecka to się ciesze że wcześniej nie miałam dylematów

Lubiczanko 100 lat dla młodego :-)
[*] dla Jasia :-( też czytałam ;-(
idę spac bo się zasiedziałam,... a nocy coraz mniej ....