reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

tichonek ja też dentinox i teetha :tak:
na szczęscie u nas ząbkowania takie bezproblemowe..
Viki bolały tyl;ko górne jedynki i dolne 3...:-) akże nie było źle.. a został jej jeden zabek tylko do wyrośnięcia.. za dużo jej tam nie usiałam nic dawac .. a czopki miałam tez paracetamol to wydałam znajomej ale mówiła ze bardzo jej pomogły:tak:
lubiczanko dla mnie fajna jest szczoteczka jordana step by step z gryzaczkiem i dziurką w środku na włożenie plauszka :-) fajnie sobie dzieć może trzymac :tak:
martaf zdrówka dla szymka
co do kupowania leków w pl ja takl samo kupuje to czego tu nie ma :-)
a resztą się nie przejmuję bo po co kupować coś co późńiej wyrzucę ;-)
co do biegunki mi to samo mówiła lekarka ze włańsie musi to wylecieć i nie powinno się tego zatrzymywać lekami w brzuszku...
no i też się od tamtej pory tego trzymam , a że to była pierwsza biegunka mojego dziecka to się ciesze że wcześniej nie miałam dylematów :-p
Lubiczanko 100 lat dla młodego :-)

[*] dla Jasia :-( też czytałam ;-(

idę spac bo się zasiedziałam,... a nocy coraz mniej ....
:sorry:

reklama
witam niedzielnie:)
jeszcze raz ogromne dzięki Wam wszystkim za życzenia dla Danielka:))))Dobrze,że chociaż Wy mu życzyłyście,naj,bo Pl zapomniała:crazy:
przepraszam,że nie skomentuję,ale mnie"połamało"-i ledwo chodzę i w ogóle się ruszam:(((
Miłego dna dla Was

Bry

Asienko na pewno przedstawienie wyszlo super eh szkoda ze tak sie zapracowalam ze nie wiedzialam ktora godzina a jeszcze do AsienkiM pisalam czy moze idzie...

Idealnie nie było, ale nie było źle kilka rzeczy nie wyszło tak, jak trzeba,ale kto by się tym przejmował:-p dzieciaki się postarały, rodzicom się podobało, a to najważniejsze

Udanej niedzieli wszystkim

lubiczanko to przykre że rodzinka zapomniała o urodzinkach małego :-(
a robiłaś jakąś imprezkę dla niego??:-)
my dla Viki będziemy robić małe przyjęcie :tak:
zdrówka życze :-)

ja dziś byłam na basenie z Viki ...
no i też jakoś tak się słabo czuję..
ale to chyba wode z mnie energię wyciągnęła :-p

Witam
zgrzeszyłabym,gdybym nie pochwaliła imprezki u Marty-było...przepysznie;-):tak::-D
Vikamcia-nie,nie robiliśmy imprezki,bo...w sumie nie chcieliśmy nikogo na koszta naciągać to raz,a dwa-jakoś tak wyszło:sorry:Moja Mamusia się zrehabilitowała i nadrobiła z życzeniami i prezent ma jutro wysłać:)))ale jak ma się 18cioro wnucząt,to mogą się daty pozapominać
;-)Gliwa-to Ty dziś pierwsza na nogach byłaś?Jak zakupki?
Gastone-widzę,że jak się do Was coś przyczepi to odpuścić nie chce-zdrówka!!!fajnie,że znalazłaś sobie zajęcie relaksacyjne:)
Kasiuleczko-fajnie,że się"dorobiłaś"pl sklepiku-zawsze to coś naszego
Aaniu-to wczoraj też zakupowo?moje dzieci gdziekolwiek byśmy nie weszli zawsze coś dla siebie znajdą;)
AsieńkoR-super,że jesteś zadowolona z przedstawienia:tak:
więcej nie pamiętam,bo mnie łeb nachrzania jak diabli-chyba coś mnie rozkłada:crazy:

Witam

Aaniu-to wczoraj też zakupowo?moje dzieci gdziekolwiek byśmy nie weszli zawsze coś dla siebie znajdą;)
A i wczoraj i dzis najlepiej to wyszly dziewczynki i J na zakupach:tak:ja wczoraj tylko sobie kupilam dwie bluzeczki i sweterek a dzis w sumie to nie wiem czego sszukalam nic mi w oko nie wpadlo ale sie ciesze bo dziewczynki obkupilam no i moj mezowski tez zaszalal kupil sobie buty Timberlanda o polowe taniej zaplacil jak by mial kupywac w Dublinie takze jest zadowolony a i jeszcze kurtke i swterek i pare innych pierdulek sobie wzial takze zakupy udane:-)
Przykro ze rodzinka zapomniala o urodzinach Danielka
Zdrowka zycze!!!

Gastone dobrze ze synek lepiej

Asienko jesli cos nie wyszlo to napewno sie nikt z widowni nie kapnal :tak:

Spokojnej nocki

Ostatnia edycja:
reklama
Hej z wieczorka.:-)
Nam dzionek minął szybciutko na zakupach.Ale ogólnie jestem zadowolona,opłacało sie jechać.:-):tak:Igorek zmęczony podróża,po kapieli wypił mleczko i zasnął
Lubiczanko jo dziś buszowałam już od rana w domku,ja tak mam jak gdzieś jedziemy to musze sie na spokojnie przygotować.:tak:
Asienko no to fajnie ze przedstawienie sie podobało rodzica.:tak:
Miłego wieczorku.Dobranoc.

Do góry