reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Gastone-ożesz...no szkoda wielka,że gp nie rozpoznał choroby:(((mam nadzieję,że powikłań nie bedzie-trzymam kciuki:)
Pytałam na innym wątku,ale nikt mi nie opowiedział-czy mogę Mikusi podawać mleko hipoalergiczne jesli nie ma zadnej alergii?????

Ostatnia edycja:
reklama
No tylko ze to w sumie nie wina gp.Niczyja.
Zmylka bylo to ze ona nie miala jezyka malinowego i gardlo czyste miala.A gardlo jest wtedy jak przy anginie.
Ja podejrzewalam szkarlatyne ale mi tp umiejetnie wybito z glowy i schodzaca skora wskazuje ze mialam racje.

Lubiczanka ja mysle ze mozesz podawac mleko H tylko po co skoro Mikusia nie wlasnie zadnych alergii?
A jakie ty w koncu mleko podajesz bo ja sie pogubilam? Mieszasz mleka?
Bo tak gdzies wyczytalam:-( Ja musze przyznac ze nie wiem czy tak mozna mieszac.Pytalas kogos?

Ostatnia edycja:

Lubiczanko
auto okradli z narzedzi tym co M jezdzi na montaże.Więc nie jest zaciekawie.:no:Oczywiście musi kupić za swoje kase narzedzia,a drogie są jak cholera.Już jezdzi po sklepach i kupuje.Bo co zrobi,innego wyjscia niema.

Ostatnia edycja:
gastone-oby Hani nic nie bylo. Obserwuj dzieci,bo to faktycznie zakazne .:-(
lubiczanko-moze zapytaj lepiej w aptece, bo niewiem czy mozna tak mieszac mleka. a dlaczego chcesz dac jej hipoalergiczne??
gliwa-oj szkoda, ze was okradli a to on mial narzedzia w samochodzi waszym prywatnym czy firmowym??

musze sie pochwalic,ze maje malenstwo wczoraj sie zbuntowalo na maxa i powiedzialo,ze nieche pampersa na noc bo jest juz 'big boy':-) wiec spal bez i tylko 2 razy bralam go do toalety :-)

Marcysiu w firmowym samochodzie.Co za pech.Gratki dla synusia,że bez pampersa spał.
Spacerek dziś zaliczony,4pranie wstawiłam.Jeszcze została mi jedna pralka.Zaraz sobie kawke strzele,bo nerwowy dzień.Miłego popołudnia.

Ostatnia edycja:
wow lubiczanka 18 wnucząt :-)
moja mama ma zaledwie 6 wnuków i każdy mówi że to duzo .. no ale to jeszcze zalezy od wieku bo moja mama jest młoda .. nie wiem ile Twoja ma lat...:-) ale u nas jeszcze wnucząt napewno przybędzie bo my chcemy jeszcze jedno dziecko , mój brat jeszcze nie ma wcale :-p
lubiczanko zgadzam się z gastone solpadine jest dobra :tak:
oj asienko współczuję...
mała się buntuje... :/ mam nadzieje że jej przejdzie szybko :-)
gliwia współczuję :baffled:
gastone współczuję choroby małej :szok:
marcysiu gratki dla syna :-)

Marcysiu zdrówka dla Was
Aniu fajnie, by było, jakbyś dotarła na spotkanko. Może i Gliwa by się zabrała:p

Ja też się cieszę, ze się udało naprawić, Ania takie rzeczy na kompie robi, że masakra, może jakimś informatykiem zostanie

wiem,wiem zobaczymy poki co do piatku trzeba poczekac

Gliwa kuzwa to rzeczywiscie nie wesolo dziwne ze tam na posesji nie ma zadnego stroza

Gastone obys sie mylila

vikamcia podziwiam trojka to juz wyzwanie,rozumiem ze teraz do kompletu synek :-)

Uciekam dalej do pracy

Gliwa-a to auto stalo przy waszym domu czy przy firmie?wspolczuje a co ty tak duzo pierzesz juz 4 pralke wstawilas?:szok:ja to zawsze stopniowo, bo bym nie nadazyla suszyc. No chyba ze slonko na dworze to wtedy piore na maksa :-D
Vikamcig- to kiedy starania o synusia?
lubiczanko-no to sie postaraliscie z rodzenstwem, niezle. U nas jest tylko 4(2 wnuczki i 2 wnukow) jak narazie, bo moze ktorys z braci wkoncu sie wykarze:-D:-D:-D
lece robic drugie danie

reklama
Gastone-ja Niuńkę karmię piersia i w międzyczasie butlę podaję...Mleczka daję różne-aptamil,sma,nan...ale o to hipo pytam,bo mój dostawca ma bebilon hipo.i się zastanawiam czy mogę podawać:/
Vikamcia-u nas zapewne też jeszcze nie koniec(jak się ma 9ro dzieci to i wnucząt mozna się spodziewać-zwłąszcza,że najmłodsza juz ma 4kę;))
Gliwa-a zgłoszone na policję było?Bo jak tak,to w życiu bym nic nie kupiła.Przeciez sobie do domku nie zabrał zeby musieć odkupywać:/
Marcysia-brawo dla syncia:)))Dzielny chłopczyk

Do góry