reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Mamy z Irlandii!!

Farbnęłam se włoski. Na moje uprzednio brązowe włosy nie wyszedł mi taki kolor jak chciałam buuuu.

Ewelcia, będę wdzięczna gdybyś podpytała swoją stomatolog jak to jest z tą mc
:tak:.

Tichonku, to Pati, historia ta o której piszesz tylko nicki Ci się pomieszały.

Gliwa udanych zakupów. Do Swords też na zakupy?

reklama
witajcie

Mały Jasio jak sie urodził, to okazało się, że ma krew w płucach (nie wiem czy w wyniku krwotoku czy się zachłysnął w trakcie porodu - tego nie wiem) i dlatego lekarze dawali Jemu tylko 40% szans na to, że wyjdzie z tego, ale niestety...

masakra co sie dzieje...ja nie moge czytac takich smutnych historii:no:

Anineczko tabsy zarzylam i heja na zakupy,przewaznie jezdzimy pozniej tzn jak juz chate wysprzatam itd,ale dzis potrzebowalam warzyw na salatke....wieczorem wychodze:-p;-)
Barmanko jaki kolor se nalozylas?

nie wiem czy te dreszcze to nie od zimnego piwa....a wypilam tylko pol:rofl2:..pamietam ze kiedys tez mialam takie dreszcze i wtedy tez pilam piwo...

Barmanko na zakupach w Sword byliśmy dwa tyg.temu,dziś jedziemy do jednego sklepu coś załatwić.
Katrina smutna wiadomość,az człowiekowi serce sciska.
Mężus za godzinke powinnien być w domku,zjemy obiadzik i wyruszamy na mała przejażdzke.

ewelcia to może takie nietypowe uczulenie na piwo ? :-D:-D

ja tam też wolę nie wchodzic na wątki pożegnalne, przede mną oby czas radosny i nie chcę się zamartwiac.

pogoda piękna,mąż w domu,dzieci szczęśliwe z prezentów,ja ucieszona prezentem od teściowej,
dostałam bransoletkę i wisiorek z kamieniem "noc kairu" :-)

Tichonek Pati,a nie Paula :sorry: z mojego listopadowego wątku.
Zgadza się-Pati...

Tichonku, to Pati, historia ta o której piszesz tylko nicki Ci się pomieszały.
Myślałam Pati,napisałam- Paula:baffled:
A ja,głupia ciągle wynajduję takie historie,naczytam się a potem po nocach spac nie mogę:sorry:
Masz rację,Anineczko - nie czytaj;-)A teściową to masz jak moja-ciągle prezenty robi:-)
Idę z chłopakami na dwór:tak:

Ostatnia edycja:
Hej, mam chwilke bo P pojechał z Zuzia na zakupy spozywcze a ja zostałam i łazienke sprzatałam, bo tylko tak moge ja posprzatać.

Napisze tyle ile pamietam

U nas nie sprawdzaja się żele, gdyż Zuzia nie chce żeby smarować i zanim dojde do dziąsła to już żel zje. zostaje tylko nurofen ale tylko przy bardzo nasilonych bólach.

Gastone i jak tam z kuchenką, dobrze, że nie doszło do wybuchu:baffled:, zdrówka dla Maksa,
Kasiuleczka dziekujemy za szaliczek, P bardzo się podobał ten cały komplet:-)
Gliwa udanych zakupów
Anineczka to fajna teściowa
Ewelcia zdrówka;-)
Aureliamarcel gdzie ty sie podziewasz??:confused2:
Asienka_r daj znać jak po przedstawieniu, czy wszystko sie udało.
Aniaa kleszcz:szok: dobrze, że go wylukałaś i usunęłaś.

Ostatnia edycja:
Witam

Ja dopiero siadlam od rana busy najpierw na zakupy nowe sklepy otwarte zostaly dzisiaj u nas w Balbriggan wiec pojechalismy oblukac i sie skonczylo tak ze ponad 200 euro peklo ale wszyscy szczesliwy,J stal w name it chyba z 40 minut tyle ludzi bylo,worcilismy cos kolo 13 pozniej szybki obiad i wzielsimy sie za porzadki J okna myl ja sie zajelam swoimi paprociami bo cosik uschly nie wiem czemu:baffled:i tak sie zajelam kwiatkami patrze po 14 a mialam isc na przedstawienie zaczelam sprzatac i dopiero co siadlam normalnie,Lenka jeszcze marudzi ciezka noc mielismy zeby dokuczaja budzila sie co chwile

Ide poczytac co naskrobalyscie

Lubiczynko​ najlepszego dla Twego synka!!!Samych radosnych dni!!!

reklama
Ja właśnie kupiłam bilet do Polski na styczeń, na kilka dni polece zapłaciłam 55 euro :)))

Tanio bilet kupilas nie ma co,jakimi liniami lecisz?

Farbnęłam se włoski.
Dobrze farbe nalozylas :-D

witajcie

Mały Jasio jak sie urodził, to okazało się, że ma krew w płucach (nie wiem czy w wyniku krwotoku czy się zachłysnął w trakcie porodu - tego nie wiem) i dlatego lekarze dawali Jemu tylko 40% szans na to, że wyjdzie z tego, ale niestety...

Smutne...

ja tam też wolę nie wchodzic na wątki pożegnalne, przede mną oby czas radosny i nie chcę się zamartwiac.

pogoda piękna,mąż w domu,dzieci szczęśliwe z prezentów,ja ucieszona prezentem od teściowej,
dostałam bransoletkę i wisiorek z kamieniem "noc kairu" :-)

Tobie juz duzo nie zostalo ....super prezent od Tesciowej

Madbebe zdrowka

Ewelcia jak sie czujesz?przeszlo?
ide ogladac pamietniki z wakacji:-)

Do góry