reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamy z Irlandii!!

Farbnęłam se włoski. Na moje uprzednio brązowe włosy nie wyszedł mi taki kolor jak chciałam buuuu.

Ewelcia, będę wdzięczna gdybyś podpytała swoją stomatolog jak to jest z tą mc
:tak:.

Tichonku, to Pati, historia ta o której piszesz tylko nicki Ci się pomieszały.

Gliwa udanych zakupów. Do Swords też na zakupy?

reklama
witajcie

Mały Jasio jak sie urodził, to okazało się, że ma krew w płucach (nie wiem czy w wyniku krwotoku czy się zachłysnął w trakcie porodu - tego nie wiem) i dlatego lekarze dawali Jemu tylko 40% szans na to, że wyjdzie z tego, ale niestety...

masakra co sie dzieje...ja nie moge czytac takich smutnych historii:no:

Anineczko tabsy zarzylam i heja na zakupy,przewaznie jezdzimy pozniej tzn jak juz chate wysprzatam itd,ale dzis potrzebowalam warzyw na salatke....wieczorem wychodze:-p;-)
Barmanko jaki kolor se nalozylas?

nie wiem czy te dreszcze to nie od zimnego piwa....a wypilam tylko pol:rofl2:..pamietam ze kiedys tez mialam takie dreszcze i wtedy tez pilam piwo...

Barmanko na zakupach w Sword byliśmy dwa tyg.temu,dziś jedziemy do jednego sklepu coś załatwić.
Katrina smutna wiadomość,az człowiekowi serce sciska.
Mężus za godzinke powinnien być w domku,zjemy obiadzik i wyruszamy na mała przejażdzke.

ewelcia to może takie nietypowe uczulenie na piwo ? :-D:-D

ja tam też wolę nie wchodzic na wątki pożegnalne, przede mną oby czas radosny i nie chcę się zamartwiac.

pogoda piękna,mąż w domu,dzieci szczęśliwe z prezentów,ja ucieszona prezentem od teściowej,
dostałam bransoletkę i wisiorek z kamieniem "noc kairu" :-)

Tichonek Pati,a nie Paula :sorry: z mojego listopadowego wątku.
Zgadza się-Pati...

Tichonku, to Pati, historia ta o której piszesz tylko nicki Ci się pomieszały.
Myślałam Pati,napisałam- Paula:baffled:
A ja,głupia ciągle wynajduję takie historie,naczytam się a potem po nocach spac nie mogę:sorry:
Masz rację,Anineczko - nie czytaj;-)A teściową to masz jak moja-ciągle prezenty robi:-)
Idę z chłopakami na dwór:tak:

Ostatnia edycja:
Hej, mam chwilke bo P pojechał z Zuzia na zakupy spozywcze a ja zostałam i łazienke sprzatałam, bo tylko tak moge ja posprzatać.

Napisze tyle ile pamietam

U nas nie sprawdzaja się żele, gdyż Zuzia nie chce żeby smarować i zanim dojde do dziąsła to już żel zje. zostaje tylko nurofen ale tylko przy bardzo nasilonych bólach.

Gastone i jak tam z kuchenką, dobrze, że nie doszło do wybuchu:baffled:, zdrówka dla Maksa,
Kasiuleczka dziekujemy za szaliczek, P bardzo się podobał ten cały komplet:-)
Gliwa udanych zakupów
Anineczka to fajna teściowa
Ewelcia zdrówka;-)
Aureliamarcel gdzie ty sie podziewasz??:confused2:
Asienka_r daj znać jak po przedstawieniu, czy wszystko sie udało.
Aniaa kleszcz:szok: dobrze, że go wylukałaś i usunęłaś.

Ostatnia edycja:
Witam

Ja dopiero siadlam od rana busy najpierw na zakupy nowe sklepy otwarte zostaly dzisiaj u nas w Balbriggan wiec pojechalismy oblukac i sie skonczylo tak ze ponad 200 euro peklo ale wszyscy szczesliwy,J stal w name it chyba z 40 minut tyle ludzi bylo,worcilismy cos kolo 13 pozniej szybki obiad i wzielsimy sie za porzadki J okna myl ja sie zajelam swoimi paprociami bo cosik uschly nie wiem czemu:baffled:i tak sie zajelam kwiatkami patrze po 14 a mialam isc na przedstawienie zaczelam sprzatac i dopiero co siadlam normalnie,Lenka jeszcze marudzi ciezka noc mielismy zeby dokuczaja budzila sie co chwile

Ide poczytac co naskrobalyscie

Lubiczynko​ najlepszego dla Twego synka!!!Samych radosnych dni!!!

reklama
Ja właśnie kupiłam bilet do Polski na styczeń, na kilka dni polece zapłaciłam 55 euro :)))

Tanio bilet kupilas nie ma co,jakimi liniami lecisz?

Farbnęłam se włoski.
Dobrze farbe nalozylas :-D

witajcie

Mały Jasio jak sie urodził, to okazało się, że ma krew w płucach (nie wiem czy w wyniku krwotoku czy się zachłysnął w trakcie porodu - tego nie wiem) i dlatego lekarze dawali Jemu tylko 40% szans na to, że wyjdzie z tego, ale niestety...

Smutne...

ja tam też wolę nie wchodzic na wątki pożegnalne, przede mną oby czas radosny i nie chcę się zamartwiac.

pogoda piękna,mąż w domu,dzieci szczęśliwe z prezentów,ja ucieszona prezentem od teściowej,
dostałam bransoletkę i wisiorek z kamieniem "noc kairu" :-)

Tobie juz duzo nie zostalo ....super prezent od Tesciowej

Madbebe zdrowka

Ewelcia jak sie czujesz?przeszlo?
ide ogladac pamietniki z wakacji:-)

Do góry